Alex Ashraf, primele declarații după ce s-a speculat că nu mai formează un cuplu cu Oana Zăvoranu: „Vreau să stau și eu liniștit”
Data publicării:
Alex Ashraf a făcut primele declarații după ce s-a zvonit că nu mai este împreună cu Oana Zăvoranu.

Vestea că Oana Zăvoranu și Alex Ashraf divorțează a zguduit lumea mondenă. În urmă cu ceva timp, în spațiul public au apărut mai multe informații care spuneau faptul că iubitul brunetei ar fi fost cel infidel, ba mai mult, acesta și-ar fi făcut deja o nouă relație și ar fi părăsit-o pe vedetă. 

Alex Ashraf, primele declarații după ce s-a speculat că nu mai formează un cuplu cu Oana Zăvoranu

La începutul lunii mai, cei doi au fost surprinși împreună, fără să dea semne că în relația lor ceva nu mai funcționează ca la început. Cu tooate astea, fanii și-au pus în continuare întrebări legate de relația celor doi.  Într-un live pe TikTok, Alex Ashraf a fost rugat de către fani să le spună cum este relația cu Oana Zăvoranu. Bărbatul a evitat să răspundă, ba mai mult, le-a transmis internauților să adreseze întrebări legate de el, nu de relație. 

„Nu am un program. Aș vrea să merg în toată țara din nou, să iau țara la picior. Aș vrea să merg și în afară în vacanțe, dar nu prea am timp (...) Dacă o luați pe partea asta, nu vorbesc, orice întrebare, numai pe partea dreaptă să nu fie. Poți să mă întrebi de mine, orice de mine, orice, dar de mine. Restul este mister. Mi-a pus lumea ani de zile întrebări, am stat în umbră. Vreau să stau și eu liniștit, să fiu și eu Alex, să mă cunoască lumea Alex”, a spus Alex Ashraf, într-un live de pe TikTok.

Alex Ashraf:„Am stat în umbră”

Soțul Oanei Zăvoranu a ținut să precizeze faptul că nu va mai răspunde niciodată la întrebări ce țin de Oana Zăvoranu și că tot ce se întâmplă între ei va rămâne un „mister”

„Lumea e curioasă. De când e cu TikTok-ul, toată lumea știe ce se întâmplă, de când e mass-media, de când e online-ul, totul e la zi. Multe persoane mi-au spus: „Ești diferit de ceea ce se vede la TV” și am zis: „Mulțumesc”. Pentru că eu știu ce imagine mi-a creat presa și nu vreau să le dau mură în gură făcând live, nu vreau să dau nimic, nicio informație”, a mai spus bărbatul.

Ce spunea Oana Zăvoranu în scandalul divorțului

„Trădarea și momentele grele pe care le traversez nu se referă și nu au legătură cu soțul meu. Ca să nu mai orbecăie presa și să fiți și voi corect informați (..)

N-am murit! Mă confrunt cu probleme grave pe care cu ajutorul bunului Dumnezeu le voi depăși. Așa se întâmplă când taci, crezi în „prietenii” mizere și te lași furat de hoții care strigă „hoții”… sau de „frați și surori”, chiar dacă natural nu îi ai. Voi fi mai activă, pentru că am tăcut și am îndurat ca un martir. Adevărul întotdeauna triumfă!”, a scris vedeta pe InstaStory.

„Nu pot închide gura lumii”

Chiar dacă Oana Zăvoranu nu a vorbit punctual despre relația pe care o are în prezent alături de partenerul ei de viață, aceasta dă de înțeles că nu ar face niciun compromis pentru nimeni, atât mai mult într-o poveste de dragoste.

„Nu pot închide gura lumii, care trăiește viața mea mai mult decât pe a ei. Dar pot alege să trăiesc fix așa cum vreau și în continuare să mă bag în pat cu cine simte sufletul și inima mea, fără să mă prostituez la propriu și la figurat. Eu nu m-am prostituat în viața mea. Asta face diferența”, a mai scris aceasta pe Instagram.


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   ales ashraf  casnicie  Oana Zăvoranu 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul



pixel