Alex Bodi a fost eliberat din arestul preventiv și plasat sub control judiciar: „Sunt vești bune”
Data publicării:
Alex Bodi va fi eliberat din arestul preventiv și plasat sub control judiciar. Ce declarații a făcut chiar avocatul omului de afaceri?

Alex Bodi va fi plasat sub control judiciar, după ce Curtea de Apel Craiova a decis ca acesta să fie eliberat din arestul preventiv. Afaceristul este cercetat de procurorii DIICOT, alături de alte 29 de persoane, într-un dosar de trafic de persoane şi proxenetism.


În urmă cu ceva timp, DIICOT anunța trimiterea în judecată a lui Alex Bodi în dosarul de trafic de persoane și proxenetism. Alți 29 de inculpați au fost acuzați pentru constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de persoane, proxenetism, șantaj, sustragere de sub sechestru, trafic de minori, deținere de droguri de risc, fără drept, pentru consum propriu, spălarea banilor și mărturie mincinoasă, potrivit unui comunicat al DIICOT.


În urmă cu câteva săptămâni, Alex Bodi a cerut înlocuirea măsurii cu arestul la domiciliu. 


Alex Bodi va fi nevoit să se prezinte în fața judecătorilor ori de câte ori este chemat și să anunțe dacă își schimbă locuința.


„Sunt vești bune pentru Alex Bodi! Astăzi s-a judecat contestația formulată de către Parchet împotriva încheierii prin care Tribunalul Gorj îl plasaze pe domnul Alex Bodi în control judiciar. Practic, Tribunalul Gorj înlocuiese măsura arestării preventive cu aceea a controlului judiciar. A fost formulată contestație de către parchet, s-a judecat în această dimineață și acum am aflat soluția Curții de Apel Craiova. 


Aceasta a menținut soluția ,enționată de către control judiciar, ceea ce însemană că domnul Bodi va fi eliberat din arestul preventiv și va rămâne doar sub controlul judiciar.(...) Practic, măsura este imediată, în momentul în care instanța de control judiciar s-a pronunțat de la acel moment trebuie să fie eliberat și Alex Bodi. În practică, se comunică soluția Curții de Apel Craiova la locul de deținere a dânsului, se fac formalitățile și Alex Bodi va fi eliberat”, a declarat avocatul lui Alex Bodi, Radu Marinescu, la Antena Stars.

 

Citește și: Ioana Ginghină, între viața de actriță și cea de mamă: „Niciodată nu mi-am neglijat familia și mai ales fiica” EXCLUSIV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: alex bodi  arest  control  judiciar  preventiv 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel