Alex Bodi și Ema Uta se căsătoresc: „Ne-am rezolvat toate problemele”
Data publicării:
Alex Bodi anunță că urmează să se căsătorească, pentru a treia oară.  Ema Uta, viitoarea soție a afaceristului, este una dintre cele mai apreciate make-up artiste din România. 

Dragoste cu năbădăi și cu final fericit

După ani de certuri și împăcări, Alex Bodi și Ema Uta au ajuns în punctul în care sunt deciși să își ducă relația la următorul nivel. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu spune că au reușit să-și rezolve toate problemele și că au planuri mărețe pentru viitorul lor comun. Plănuiec deja nunta și își doresc să devină părinți cât mai repede. Omul de afaceri mai are doi copii, din relațiile anterioare, iar iubita sa s-a integrat de minune în familia sa, mama acestuia fiind absolut topită după viitoarea noră. De asemenea, fiica cea mică a acestia pare că are o relație apropiată cu celebrul make-up artist, cele două fiind văzute împreună, în diverse conjuncturi, în care par că se înțeleg de minune. 

VEZI ȘI: Mircea Badea, scandal cu Ema Uta. Iubita lui Alex Bodi, replică acidă: Aveți o obsesie? Nu e prima oară când aud „miștoul” ăsta la adresa mea


„Important este că ne-am rezolvat toate problemele. Că suntem cât se poate de bine. Da, va urma și o căsătorie. Îmi doresc asta. Încă nu am întrebat-o pe cea mică dacă mai vrea un frățior sau o surioară. Dar eu da, îmi mai doresc. Momentan, următoarele zece zile vom sta în țară, pentru că Ema are ceva treabă. Vreau să ajung și-n Spania, la fata cea mare', a declarat Alex Bodi pentru Cancan.

Despărțire cu cântec, la începutul anului

La începutul anului, Alex Bodi anunța despărțirea de Ema Uta și lăsa să se înțeleagă că ar motivul ar fi fost fosta sa soție, Iulia Sălăgean, mama mezinei sale. 

 

"Eu și fosta mea iubită ne-am înțeles foarte bine, a fost o relație frumoasă, au fost sentimente, sunt sentimente, ne-am înțeles foarte bine din multe puncte de vedere, dar nu am rezonat la un singur lucru. Nu pot să spun că nu mi-a acceptat fetița, mi-a iubit fetița, a avut grijă de ea, doar că i-a stat mereu în ghimpe relația noastră când era vorba de Iulia. Indiferent dacă o să fiu sau nu cu Iulia împreună, eu o să-i asigur mereu un trai bun. Iulia mi-a fost alături în cele mai grele momente. Timp de 4 ani și jumătate Iulia m-a așteptat. Ea și-a așteptat bărbatul. Nu vreau sa accept un scandal între Iulia și Ema. Iulia și-a dedicat o parte din viața ei să aibă grija de fetița noastră. Nu o voi judeca niciodată greșit pe Iulia. Nu e o femeie să tragă bărbații de oraș de ea. Nu bea și nu se droghează, așa cum fac altele prin oraș.", a spus Alex Bodi, potrivit spynews.ro

Alex Bodi a ținut să precizeze faptul că niciodată nu o să stea departe de fetița lui, indiferent de situație. 

"Nu există nimeni care să îmi poată impune să stau departe de fetița mea. Copilul meu trebuie să fie ce contează pentru tine, dacă nu îmi respecți copilul, nu o respecți pe mama lui, nu mă respecți pe mine. Ce e mai scump pentru un copil? Mama. Cine are grijă de un copil cel mai mult? Mama. Copilul e mereu atașat de mamă, nu vreau să-mi văd niciodată în viața mea copilul supărat dintr-un motiv sau altul. Am vrut doar să clarific chestiile astea, atâta tot.", a mai spus Alex Bodi.

 


Ema Uta este make-up artist de succes

 


Ema Uta se bucură de un succes răsunător și în viața profesională. De ani de zile rămâne în topul make-up artiștilor din România, fiind, pe lângă trainer, și make-up artistul preferat al vedetelor. Delia, Antonia și Loredana Groza fiind doar câteva dintre clientele fidele ale acesteia. 


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: alex bodi  casatorie  ema uta  nunta 


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”



pixel