Alex Delea nu s-a mai putut abține! Imaginile care nu s-au văzut la TV din cadrul competiției Survivor All Stars: „Nu s-a difuzat treaba asta”
Data actualizării:
Data publicării:
Alex Delea a dat cărțile pe față după eliminarea de la Survivor All Stars. Fostul Războinic a spus ce nu au văzut telespectatorii la TV, după ce a fost eliminat.

Alex Delea a fost eliminat de la Survivor All Stars, în ediția de joi, 25 aprilie, difuzată la Pro TV. După un duel strâns și greu, câștigătorul sezonului 3 Survivor All Stars 2022 a părăsit competiția din Republica Domincană cu lacrimi în ochi. Invitat în cadrul emisiunii „La Măruță”, fostul Războinic a mărturisit că și-a presimțit deznodământul din momentul în care s-a accidentat grav pe traseu.

„A fost greu să mă obișnuiesc cu faptul că voi fi eliminat. M-a durut sufletul tare rău de tot. Era foarte rău să-i vezi pe ceilalți jucând în fiecare zi. Eu am stat două săptămâni fără să mă mișc, în viața mea nu am stat 2 săptămâni fără să fac nimic. (...) Eu știam că va veni momentul acesta de a fi eliminat. Nu știam cum va fi. Aveam și un discurs, dar după ce am fost eliminat l-am uitat. Acum nu-l mai știu. Aveam o echipă senzațională. Faimoșii, la fel, senzaționali. Era un discurs lung”, a spus Alex Delea în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Te-ar putea interesa și: Mesajul neașteptat al Ștefaniei Stănilă, după ce a fost eliminată de la Survivor All Stars, în urma duelului cu Zanni: „Am făcut tot ce mi-a stat în putință”

Alex Delea nu s-a mai putut abține! Imaginile care nu s-au văzut la TV din cadrul competiției Survivor All Stars

Fostul Războinic susține că după ce a fost eliminat a spus, în fața camerelor de filmat, că nu ar fi rămas în competiție nici dacă i se oferea ocazia printr-o amuletă sau dacă Daniel Pavel, prezentatorul show-ului din Republica Dominicană, i-ar fi oferit o a doua șansă.

„Am spus ceva imediat după ce m-am așezat pe bancă. Nu s-a difuzat treaba asta. Am spus «Chiar dacă aș fi avut o amuletă sau chiar dacă domnul Dan ar fi venit să-mi spună că-mi oferă o a doua șansă, eu nu mai rămân, pentru că nu am cum să rămân după ce am fost eliminat, mai ales după ce am stat 2 săptămâni pe bară». Eu am spus că dacă rămân în competiție, rămân să câștig și dacă e să câștig să n-am reproș față de cineva și să nu dorm cu capul pe pernă. Asta este părerea mea. Fiecare decide pentru el să facă ce vrea”, a mărturisit Alex Delea.

Te-ar putea interesa și: Sebastian Dobrincu, predispus la cancer din cauza bolii de care suferă: „Sunt pregătit, măcar psihic”

Ce nu se vede la TV

Alex Delea a făcut dezvăluiri și din culisele emisiunii. Deși susține că totul se filmează, nu se vede totul la TV. El spune că a avut mai multe discuții în competiție care nu au fost difuzate, deși se aștepta ca telespectatorii să vadă momentele respective.

„Totul se filmează. Sunt discuții. Ne mai ducem pe plajă, mai vorbim, dar sunt montaje care nu își au locul, montaje pe care nu le dau. Depinde de situație. Au fost montaje și cu mine care nu au fost date, dar nu este nicio problemă. Am văzut că nu s-au dat, deși așteptam să mă văd, că știam ce replică am dat. Nu s-a difuzat, am zis că aia e, că nu este nimic. Mergem înainte, ăsta a fost show-ul. Acesta a fost Survivor All Stars”, a mai spus Alex Delea în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Te-ar putea interesa și: Vali Vijelie, prima reacție după ce a înșelat-o pe Carmen Rusu. Cine e bruneta cu care a fost fotografiat: „Soția e supărată rău pe mine”

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: YouTube/Românii au talent

Violeta Botezatu, aplaudată în picioare de toți jurații de la Românii au Talent: „M-a durut carnea pe mine la cât de mult mi-a plăcut” / VIDEO

Sursă foto: Instagram/Dan Cruceru

Dan Cruceru nu vrea să mai audă de Survivor România! De ce refuză să mai prezinte celebrul reality show: „Este traumatizant. Nu merită”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 20 - 26 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o mare reușită 

Sursă foto: Youtube/ Radu Tibulca

Menajera lui Cătălin Botezatu, incident neplăcut în locuința designerului: „Nu am auzit-o țipând”. Femeia și-a dat demisia imediat 

Captură video: YouTube/Canal33

Lună Plină din 23 mai 2024. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Mesajul neașteptat pe care i l-a trimis Zanni lui Cătălin Măruță: „Mi-a scris pe Instagram”. Ce i-a răspuns prezentatorul TV

Sursă foto: Freepik

Top trei alimente care te vor ajuta să îți regenerezi ficatul și să slăbești

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Captură video: YouTube/Românii au talent

La doar 11 ani, Maria Clara Postelnicu a cucerit inimile juraților de la Românii au Talent. Andra: „Prevăd un viitor extraordinar pentru tine” / VIDEO

Captură video: Kanal D. Captură video: Pro TV

Previziunea pe care Neti Sandu i-a făcut-o actriței Carmen Tănase. S-a aflat după 10 ani: „Mă uitam la ea și am zis «I-auite ce mi-a zis asta»”




pixel