Alex Dobrescu, anunț bombă în direct: „Cristina Cioran este însărcinată”. Cum a reacționat actrița când a auzit
Data publicării:
Alex Dobrescu, fostul iubit al Cristinei Cioran, a făcut mai multe declarații halucinante în cadrul emisiunii Eclusiv VIP.

Cristi Brancu l-a avut invitat în ediția de ieri, 23 mai, a emisiunii ”Exclusiv VIP” pe Alex Dobrescu, care a dorit să facă un anunț. Alex Dobrescu a intrat în live din fața unei biserici, iar în studio a asistat la discuție și psihologul Radu Leca. Prin telefon, însă doar cu Cristi Brancu, a fost prezentă și Cristina Cioran care a avut reacții transmise în timp real de realizatorul emisiunii de la Prima TV. 

Alex Dobrescu: ”Cristina Cioran este însărcinată în 3 luni cu Alex Dobrescu, adică cu mine. Asta e știrea pe care voiam să o anunț.”

Cristina Cioran, prin telefon, către Cristi Brancu: ”Nu e adevărat !” și a râs foarte tare.

Alex Dobrescu: ”Înseamnă că nu e cu mine în 3 luni. Mesajele pe care mi le-a transmis din spital și testul de sarcină au fost un pamflet ca să poată să mă aducă înapoi. Eu m-am bucurat că aș putea fi tată a treia oară și a doua oară cu ea, pentru că o iubesc din tot sufletul. Și ar fi fost cea mai mare onoare să am încă un copil cu ea. Chiar dacă se rezumă la Ema, momentan, productivitatea noastră, eu tot o iubesc din tot sufletul meu.” 

Citește și: S-au încins spiritele la Consiliul de Eliminare de la Survivor All Stars. Reproșuri grele între concurenți

Cum își justifică Alex Dobrescu reacțiile avute până acum

Întrebat de Cristi Brancu ce crede că vor spune copiii la un moment dat despre toată situația, el a spus : ”Copilul meu va înțelege că taăal lui e un om plin de sarcasm, care a declarat niște lucruri ca să provoace puțin în mama ei iubirea pe care o poartă tatălui. Iar acrimonia e doar spre a o aduce înapoi.”

Cât despre ordinele de restricție: ”Nu fac absolut nimic greșit. Aceste măsuri luate de stat îmi aduc practic, nu teoretic, bodyguards gratis. (…) Nu e nicio problemă să nu pot să îmi văd copilul. L-am văzut destul. Copiii mei se bucură de susținerea mea financiară și metafizică. Eu pot să îmi asum chestiile astea, astfel încât să fie perfect pe viitor, decât cu jumătăți de măsură în prezent.” 


Întrebat de psiholog Radu Leca cât de tare suferă în momentul de față, Dobrescu a răspuns : ”După cum se vede, mai mult sufăr de mine. Nu mi-e foarte ușor, că dezinvoltura mea a fost considerată un reproș la adresa rigidității partenerelor mele de viață. Am crezut că sunt mai deschise la suflet și minte. Poate că demonstrația mea le va căli, șlefui și cizela.”

VEZI și: Sorin și Zanni, scandal la Survivor All Stars: „Meriți să te duci acasă” / „Ești undeva unde nu meriți să fii”

Cristina Cioran, radicală la adresa fostului iubit

Cristina Cioran a transmis că susținerea lui financiară e zero, că nu a dat niciun ban. ”Te rog să îți transmită income-ul l de la Alex Dobrescu pe Revolut, de la ianuarie până în prezent. Și se elucidează problema. Dacă nu, o să îți transmit eu. Și nu, nu am cum să țin eu cardul ei.” 


Întrebat din studio dacă poate fi model pentru copiii lui, el a spus: ”Nu că pot să fiu, eu sunt Dumnezeul lor. Dumnezeul autenticității. Am scris ”Jungla inhibată”, o să iasă primele capitole în curând.” 


Legat de cei 100.000 de euro ppe care i-a dat Cristina Cioran pentru afacere, Dobrescu a punctat : ”Într-o relație care era mai mult decât o căsătorie, crezi că se dau bani cu împrumut? Suta de mii de euro mi-a dat-o mie? Nu ca să ne bucurăm împreuna? Toate șprițurile… Nu am plecat cu suta de mii la Saint Tropez. Nu a fost singura contribuție financiară. Am venit și eu și cu contribuție financiară și cu parte creativă.” 

Cristina Cioran a transmis lui Cristi Brancu: ”Nu erau mesajele pentru el. Erau pe status, dar nu cu el.” 

Citește și: Raluca Bădulescu are datorii la întreținere. De ce refuză să plătească cheltuielile lunare: „Mă deranjează rău”

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Gabriela Ungureanu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Acces Direct

Demisie șoc la Antena Stars! A plecat de la Acces Direct după 6 ani: „A fost ultima mea zi”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Suma uriașă pierdută de Cristina Bâtlan în urma afacerii pe care a avut-o cu Cătălin Botezatu. În ce relații a rămas femeia de afaceri cu celebrul designer

Andrei Nae

O studentă rupe tăcerea în cazul lui Andrei Nae, cunoscut drept „profesorul în fustă”

Captură video: Pro TV

Ioana Gingină a vrut să știe toată lumea de ce nu-l suportă pe Cristi Mitrea. Actrița nu s-a abținut: „Am văzut eu niște lucruri”

Andrei Nae

Ați văzut profesorul în fustă de la Universitatea din București? Adevărul despre fotografia publicată de Mara Bănică

Agerpres

Știrea zilei e despre Carmen Brumă. NIMENI din presă n-a scris despre asta! Cu lacrimi în ochi, a făcut marele anunț: E o nouă etapă în viața mea

Insula iubirii

Radu Vâlcan anunță ce cuplu părăseşte Insula Iubirii: Cum plecaţi, împreună sau separat?

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Dana Budeanu, reacție în cazul profesorului în fustă

 pexels-max-fischer-5212362

Universitatea din București, decizie după ce un profesor a apărut în fustă

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Gabi Bădălău s-a dat de gol! Spunea că nu a înșelat-o niciodată pe Bianca Drăgușanu, dar acum a recunoscut tot fără menajamente

Andrei Nae

Profesor, după ce Andrei Nae a purtat o fustă: Aș vrea să evit să îl elogiez...

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 22 - 28 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de reușite în tot ce face




pixel