Alex Dobrescu, anunț bombă în direct: „Cristina Cioran este însărcinată”. Cum a reacționat actrița când a auzit
Data publicării:
Alex Dobrescu, fostul iubit al Cristinei Cioran, a făcut mai multe declarații halucinante în cadrul emisiunii Eclusiv VIP.

Cristi Brancu l-a avut invitat în ediția de ieri, 23 mai, a emisiunii ”Exclusiv VIP” pe Alex Dobrescu, care a dorit să facă un anunț. Alex Dobrescu a intrat în live din fața unei biserici, iar în studio a asistat la discuție și psihologul Radu Leca. Prin telefon, însă doar cu Cristi Brancu, a fost prezentă și Cristina Cioran care a avut reacții transmise în timp real de realizatorul emisiunii de la Prima TV. 

Alex Dobrescu: ”Cristina Cioran este însărcinată în 3 luni cu Alex Dobrescu, adică cu mine. Asta e știrea pe care voiam să o anunț.”

Cristina Cioran, prin telefon, către Cristi Brancu: ”Nu e adevărat !” și a râs foarte tare.

Alex Dobrescu: ”Înseamnă că nu e cu mine în 3 luni. Mesajele pe care mi le-a transmis din spital și testul de sarcină au fost un pamflet ca să poată să mă aducă înapoi. Eu m-am bucurat că aș putea fi tată a treia oară și a doua oară cu ea, pentru că o iubesc din tot sufletul. Și ar fi fost cea mai mare onoare să am încă un copil cu ea. Chiar dacă se rezumă la Ema, momentan, productivitatea noastră, eu tot o iubesc din tot sufletul meu.” 

Citește și: S-au încins spiritele la Consiliul de Eliminare de la Survivor All Stars. Reproșuri grele între concurenți

Cum își justifică Alex Dobrescu reacțiile avute până acum

Întrebat de Cristi Brancu ce crede că vor spune copiii la un moment dat despre toată situația, el a spus : ”Copilul meu va înțelege că taăal lui e un om plin de sarcasm, care a declarat niște lucruri ca să provoace puțin în mama ei iubirea pe care o poartă tatălui. Iar acrimonia e doar spre a o aduce înapoi.”

Cât despre ordinele de restricție: ”Nu fac absolut nimic greșit. Aceste măsuri luate de stat îmi aduc practic, nu teoretic, bodyguards gratis. (…) Nu e nicio problemă să nu pot să îmi văd copilul. L-am văzut destul. Copiii mei se bucură de susținerea mea financiară și metafizică. Eu pot să îmi asum chestiile astea, astfel încât să fie perfect pe viitor, decât cu jumătăți de măsură în prezent.” 


Întrebat de psiholog Radu Leca cât de tare suferă în momentul de față, Dobrescu a răspuns : ”După cum se vede, mai mult sufăr de mine. Nu mi-e foarte ușor, că dezinvoltura mea a fost considerată un reproș la adresa rigidității partenerelor mele de viață. Am crezut că sunt mai deschise la suflet și minte. Poate că demonstrația mea le va căli, șlefui și cizela.”

VEZI și: Sorin și Zanni, scandal la Survivor All Stars: „Meriți să te duci acasă” / „Ești undeva unde nu meriți să fii”

Cristina Cioran, radicală la adresa fostului iubit

Cristina Cioran a transmis că susținerea lui financiară e zero, că nu a dat niciun ban. ”Te rog să îți transmită income-ul l de la Alex Dobrescu pe Revolut, de la ianuarie până în prezent. Și se elucidează problema. Dacă nu, o să îți transmit eu. Și nu, nu am cum să țin eu cardul ei.” 


Întrebat din studio dacă poate fi model pentru copiii lui, el a spus: ”Nu că pot să fiu, eu sunt Dumnezeul lor. Dumnezeul autenticității. Am scris ”Jungla inhibată”, o să iasă primele capitole în curând.” 


Legat de cei 100.000 de euro ppe care i-a dat Cristina Cioran pentru afacere, Dobrescu a punctat : ”Într-o relație care era mai mult decât o căsătorie, crezi că se dau bani cu împrumut? Suta de mii de euro mi-a dat-o mie? Nu ca să ne bucurăm împreuna? Toate șprițurile… Nu am plecat cu suta de mii la Saint Tropez. Nu a fost singura contribuție financiară. Am venit și eu și cu contribuție financiară și cu parte creativă.” 

Cristina Cioran a transmis lui Cristi Brancu: ”Nu erau mesajele pentru el. Erau pe status, dar nu cu el.” 

Citește și: Raluca Bădulescu are datorii la întreținere. De ce refuză să plătească cheltuielile lunare: „Mă deranjează rău”

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Gabriela Ungureanu
Categorie: Vedete



Pepe, Raluca Pastramă, captură video Youtube, Xtra Night Show

Raluca Pastramă rupe tăcerea, după trei ani de la divorț. Ce acuzații grave îi aduce lui Pepe, în plin război pentru custodia fetițelor

Captură video: YouTube/Xtra Night Show

Reacția lui Cătălin Botezatu, după ce Dan Capatos l-a întrebat despre copiii săi. Mara Bănică l-a provocat să dezvăluie numărul exact

Captură video: YouTube/Kanal D Romania. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

„Hai că nu ne-am născut ieri. Am văzut și noi”. Teo Trandafir nu s-a abținut și l-a luat la rost pe Jador. Cum a reacționat cântărețul de manele / Video

Mihai Voropchievici. Captură Video Antena 3

Horoscop 14 - 20 octombrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea mare succes profesional

Captură video: TikTok/tikinights

Oana Radu, surprinsă cu un cadou neașteptat de la noul iubit. Câți bani a scos din buzunar Șerban Balaban pentru a o face fericită pe artistă

Sursă foto: Anca Țurcașiu/Instagram

Anca Țurcașiu, dezvăluiri despre relația cu noul său iubit: „Am divorțat amândoi și ne-am regăsit”

Captură video: TikTok/Jador

Jador și Oana Ciocan se căsătoresc! Când va avea loc marele eveniment și cine sunt nașii: „Mă însor cu ea! Am știut din prima zi că o să fie nevasta mea” / Video

Sursă foto: Captură video YouTube „Vocea României”

Ionuţ Hanțig i-a impresionat pe jurații de la Vocea României și a întors toate scaunele: „Ești special cu totul”

Sursă foto: Captură foto Instagram Medana Oprea

Soția lui Alin Oprea, acuzată că merge la vrăjitoare. Medana a dat cărțile pe față și a spus care este, de fapt, adevărul

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Susa foto: Ozana Barabancea, Spectacola

Ozana Barabancea, înșelată de fostul soț cu cea mai bună prietenă. Abia acum s-a aflat ce i-a spus femeia înainte să înceapă relația: „Mi-a zis foarte vulgar” / Video

Sursa foto: Simona Trașcă, instagram

Simona Trașcă, dezvăluiri despre fiul ei, inginer în Canada. Cum se înțelege vedeta cu nora


Marius Șumudică nu e dorit la Rapid

Antrenorul Marius Șumudică nu ar fi dorit de o parte din...



pixel