Alex Velea, după crima de la Padina: Încerc să-mi revin din șoc
Data actualizării:
Data publicării:
Alex Velea a avut o primă reacție după crima de la Padina.

Alex Velea a fost audiat ca martor, în urma tragediei de la Padina. Cântărețul a fost surprins în fotografii cu principalul suspect în cazul crimei de la eveniment.

 

VEZI ȘI: Alina Eremia, după crima de la Padina: Pentru că s-au făcut speculații pe acest subiect în ultimele 24 de ore, precizez câteva lucruri - https://www.spectacola.ro/alina-eremia-dupa-crima-de-la-padina-pentru-ca-s-au-facut-speculatii-pe-acest-subiect-in-ultimele-24-de-ore-precizez-cateva-lucruri_36705.html

 

 

„Încerc să-mi revin din starea de șoc în urma tragediei petrecute aseară la un eveniment la care am participat și eu alături de Antonia. Referitor la informațiile apărute în presă doresc să vă informez că nu am avut nicio legătură cu nefericitul incident. Eu doar am socializat cu toată lumea cum fac de obicei prin prisma meseriei. În momentul în care s-a produs tragedia, eu eram în camera mea de hotel, dar am aflat ulterior și am fost șocat. Urăsc violența și altercațiile de orice gen. Nu-mi vine să cred că o seară în care toată lumea se simțea bine s-a terminat așa”, a zis Alex Velea.

2. -imagine fara descriere- (velea_84870900.jpg)

O petrecere la care au participat mai multe vedete printre care Antonia, Alex Velea și Alina Eremia s-a terminat cu o tragedie.

Sâmbătă noaptea, o petrecere desfășurată într-un hotel din zona montană Padina, în județul Dâmbovița, s-a încheiat cum nu se poate mai prost. În urma unui conflict spontan, un bărbat, în vârstă de 41 de ani din Târgoviște, a murit.

Conform primelor informații, trei suspecți, cu vârste cuprinse între 19 și 32 de ani, au fost prinși și duși la poliție. Ancheta va stabili exact cum s-a produs nenorocirea. 

 

Principalul suspect în cazul crimei este Laurențiu, cunoscut sub numele de Solomon, în vârstă de 31 de ani. Bărbatul care a murit a fost înjunghiat în spate cu zece lovituri de cuțit.

Se pare că suspecții reținuți sunt copiii vrăjitoarei Sidonia

 

Femeia a zis că fiii ei au fost, de fapt, cei atacați. Dar chiar așa să fie?

Potrivit surselor din anchetă, conflictul ar fi pornit de la niște dedicații muzicale. Victima s-ar fi enervat și ar fi sărit cu pumnii la cei 3 bărbați suspectați de crimă. Aceștia ar fi ripostat cu o macetă și l-ar fi ucis.

Victima a fost înjunghiată inițial în spatele tejghelei. Apoi a reușit să fugă până în parcare, unde a fost tăiată a doua oară și nu a supraviețuit.

 

 

VEZI ȘI: Răsturnare de situație în cazul crimei de la petrecerea la care au fost Antonia, Alex Velea și alte vedete -

https://www.spectacola.ro/rasturnare-de-situatie-in-cazul-crimei-de-la-petrecerea-la-care-au-fost-antonia-alex-velea-alina-eremia-si-alte-vedete_36702.html

 

 

 

 


Autorul articolului: Anca Murgoci
Categorie: Showbiz


DC Media Group Audience

Sursă foto: Instagram/ Theo Rose

„Mă usuc de nervi”. Tensiuni între Theo Rose și Anghel Damian: „M-am supărat pe el că mi-a dat mie de făcut treaba asta”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru primăvară, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodiile care vor avea noroc în dragoste şi bani

Alina Badic, captură YouTube/ B1TV

Alina Badic, horoscop pentru săptămâna aceasta. Luna Plină aduce tot felul de vibrații și mesaje interesante

Părintele Pimen/ „Altceva cu Adrian Artene”, captură YouTube

Cea mai puternică rugăciune. Părintele Pimen, sfat de pe muntele Athos: „Fă semnul crucii pe pernă, pe copilașii tăi, pe toată casa ta, să ai candela aprinsă la icoana Maicii Domnului”

Sursa foto: Mihai Voropchevici, facebook

Horoscop cu Mihai Voropchevici. Zodia pentru care începutul primăverii nu va fi unul prietenos

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube/ Fanatik

Camelia Pătrășcanu, avertisment pentru patru zodii. Cum afectează conjuncția Mercur-Neptun, fiecare semn zodiacal

Carmen Tănase, Denis Hanganu/ captură video Youtube, Instagram

Scena filmată de Denis Hanganu alături de Carmen Tănase pentru Clanul, care l-a pus în dificultate pe actor: „Foarte greu” / video

Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură TV/ Antena 3

Horoscop 26 februarie- 3 martie 2024, cu Mihai Voropchievici. Reușită profesională pentru o zodie

Lia Bugnar, captură video Youtube/ Pacientul 2.0

Care este actorul preferat al Liei Bugnar din Clanul: „Sunt leșinată după el. E slăbiciunea mea”

unsplash, autor Biegun Wschodni

O primăvară fabuloasă pentru Taur, Scorpion și Leu. Provăcări pentru Berbec și Pești

Sursa foto: Lidia Fecioru, Antena 3 CNN

Traumele cu care te confrunți în cuplu, dacă nu ai fost iubit în copilărie. Lidia Fecioru: "Fetiţa trebuie luată în brațe de tată până la 6 ani"

Totul celor mai bine îmbrăcați politicieni/ colaj foto Spectacola/ captură TV

Cel mai tare top al politicienilor - bine și rău îmbrăcați: Ciolacu, Ciucă, Simion și alți lideri. Cine a ieșit pe primul locpixel