Alex Velea, umilit în direct de Dani Oțil. Ce a spus prezentatorul Tv despre artist: ”E clar că...”
Data publicării:
Dani Oțil a făcut un comentariu ironic la adresa lui Alex Velea.

Dani Oțil este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori TV de la noi din țară, principala caracteristică care l-a dus imediat la inimile oamenilor fiind naturalețea acestuia. Vedeta de la Antena 1 nu s-a ascuns niciodată să spună lucrurilor pe nume, fie că a fost vorba despre familia sa sau despre alți colegi din breaslă. Și, cum nicio ediție a emisiunii matinale nu trece fără ca acesta să nu divulge o nouă informație din viața personală sau o ironie la adresa cuiva, Dani Oțil l-a luat astăzi în vizor pe Alex Velea. Solistul și iubita sa, Antonia, au scos recent o piesa împreună, care s-a auzit și în platoul de la ”Neatza cu Răvan și Dani”. Colegul de platou a lui Răzvan Simion a profitat imediat de ocazie, făcând o remarcă la adresa cuplului celebru. 

"Nu se vede Alex de Antonia, Antonia este importantă, e clar că ea e cea mai tare.", a spus Dani Oțil fără a ezita, potrivit spynews.

Cum arată fratele lui Dani Oțil. Puțină lume îl cunoaște: ”El m-a învățat să fumez”

Dani Oțil, la un pas de divorț

În altă ediție a emisiunii pe care o prezintă, Dani Oțil a dezvăluit faptul că era pe punctul de a divorța de Gabriela Prisăcariu, soția sa. În stilul său caracteristic, prezentatorul matinalul a expus întreaga poveste fără perdea, spunând faptul că totul a pornit de la o glumă, dar a degenerat într-o conversație extrem de serioasă. Dani Oțil îi sfătuiește pe această cale pe cei care se vo afla în postura lui, să nu procedeze la fel. 

”Am fost la un pas de divorț aseară, gândire de femeie. M-am pus cu soția în pat, că așa e duminica și ne-am uitat la serial. Serialul pleacă de la o poveste care a circulat pe internet: Cum ar fi dacă un avion ar decola astăzi și ar ateriza peste 5 ani din cauza unei energii. Bineînțeles, după cinci ani de zile unii erau căsătoriți cu alții, cât să stai?

Atât mi-a trebuit să deschid subiectul. Am întrebat-o și eu pe soție dacă s-ar căsători cu altul dacă aș dispărea și dacă da, peste cât timp. Și ea a zis: ''Firește nu, Dani, toată viața aș rămâne agățată'', iar când m-a întrebat ea, eu i-am spus adevărul (...). Nu mai răspundeți la întrebări capcană în pat cu soția.'', a declarat Dani Oțil la Neatza cu Răzvan și Dani.

Dani Oțil, ajuns în culmea disperării: ”M-au părăsit. Nu glumesc”. Prezentatorul TV s-a plâns în direct

Dani Oțil vrea să-și facă amantă

În altă ediție recentă, colegul de platou al lui Răzvan Simion și-a exprimat dorința de a-și găsi o amantă, pentru că vrea sp țină pasul cu moda actuală. Mai mult, acesta spunea atunci că a discutat deja și cu soția sa, care s-a arătat a fi de acord, dar cu o singură condiție.

"Gata, vreau să îmi fac si eu amantă, sa vad cum e. Oricum e la modă. Am dezlegare de la soție. A zis că dacă are peste 65 de ani și o moștenire considerabilă am drum liber.(...)", a spus Dani Oțil în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani.

Dani Oțil, supărat pe soția sa: ”Nu era cazul, aveam alte cheltuieli”. Pe ce aruncă Gabriela Prisăcariu banii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Alex Velea  criticat  Dani Oțil 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite




pixel