Alexandra Stan a încercat să se sinucidă. Vedeta a fost oprită de tatăl ei: Nu găseam niciun motiv să trăiesc
Data actualizării:
Data publicării:
Alexandra Stan a dezvăluit faptul că a încercat să-și ia viața de două ori.

Alexandra Stan a trecut printr-o adevărată dramă în perioada în care a fost într-o relație cu Marcel, cel ce i-a fost și manager. Pe lângă faptul că acesta a băgat-o pe artistă în spital, în urma unei bătăi foarte grave, Alexandra Stan a mărturisit acum faptul că, în realitate, lucrurile au stat și mai rău de atât. Din cauza faptului că nu se regăsea deloc în acea perioadă, vedeta a încercat să-și pună capăt zilelor, în mai multe rânduri.

"Când ți se inserează niște gânduri în cap, tinzi să le crezi, iar tu nu le gândești conștient. Alegerile pe care le-am făcut eu atunci nu veneau din lumină, veneau din întuneric. Mi se părea o prostie creștinismul, credința în general. Nu găseam niciun motiv să trăiesc. Mă gândeam la un moment dat să-mi iau viața și chiar am încercat de două ori când eram cu Marcel. E clar că astea nu-s gânduri bune, nu sunt din lumină, de la Dumnezeu, bune.

Alexandra Stan a dezvăluit ce a făcut cu primii bani câștigați din muzică: Mi-am dorit mult să fac asta

Eram în Elveția la un concert, unde în munți și luasem pastile de somn, ca să nu mă mai trezesc. A venit taică-miu să-mi zică să beau multă apă să vomit. El era tour managerul meu. La evenimentul ăla era și președintele Elveției de la acea vreme, venisă toți să mă cunoască, era o petrecere privată la o stațiune de schi. Eu voiam să mă cunoască și eu nu mai voiam să trăiesc.", a mărturisit Alexandra Stan în cadrul podcastului Fain și Simplu cu Mihai Morar.

Alexandra Stan nu și-a crezut tatăl, când acesta îi spunea care este situația reală

Chiar dacă tatăl său a avertizat-o în acea perioadă, spunându-i faptul că Marcel îi oferă mult mai puțini bani decât merită de fapt, artista nu a a vrut nicio clipă să-l creadă, fiind prea influențată.

Alexandra Stan a răbufnit după ce a fost criticată pentru aparițiile incendiare: “Îmi doresc să nu mai conteze imaginea”

"Tata îmi zicea mereu că a văzut mailuri, că a auzit niște discuții în care promoterii îi spuneau faptul că era vorba despre alte sume decât cele pe care mi le spunea mie Marcel. Eu una două mă duceam și le ziceam lor, lui Marcel și lui Andrei, iar ei ziceau "Daa, bine că zice taică-tu care bea, și tu îl crezi pe el, în loc de noi." Ziceau că e un om de neîncredere și eu îi ziceam să nu se mai bage. Copiii trebuie duși de mici la psiholog, ca să nu ajungă ca mine și să ia astfel de decizii. Un copil la 19 ani trebuie să știe foarte bine ce vrea de la viață, să nu fie manipulat. Marcel crede că încă el are dreptate. Atunci când s-a întâmplat el lupta pentru drepturile lui. Eu l-am iertat oricum, i-am scris și scrisori, dar după le-am dat foc. Practic m-am trezit dintr-un șoc.", a continuat aceasta.

Alexandra Stan, despre divorțul de Emanul Necatu. Cum vede artista lucrurile în prezent: ”Mi-am dat seama că am făcut ceva bun”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Alexandra Stan  cearta  marcel  sinucidere 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Alexandra Duli, Andrei Ciobanu, Iancu Sterp/ captură video Voyo

Andrei Ciobanu, făcut praf de Războinici, după „demascarea” lui Zanni: „Ne-ai turnat pe toți, ai dat și în prietenul tău, Iancu”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”




pixel