Alexandra Stan, adevărul despre eșecul mariajului cu Emanuel Necatu: „Știam de la început că o să ne despărțim. Era toxic ce se întâmpla”
Data publicării:
Alexandra Stan a divorțat de Emanuel Necatu la doar câteva luni de la nuntă.

Alexandra Stan spune că mariajul cu Emanuel Necatu a fost o greșeală chiar de la început. Vedeta spune că a simțit că lucrurile nu vor merge între ei, din cauză că își dpresc lucruri diferite, dar a refuzat să își urmeze intuiția. Mai mult, ea mărturisește că nu se înțelegeau deloc și că relația lor a fost toxică încă de la început.

"Noi am confundat lucrurile. Eu îmi doream să îmi fac o familie. Credeam că dacă găsesc un bărbat și mă mărit și am stabilitate, aveam echilibrul ăla în interior. Eu cu mine trebuie să lucrez să fiu ok și echilibrată și emoțional, financiar, psihic.(...) Eu sunt genul de persoană care acceptă orice la început, dar știind că nu e bine, la un moment dat când simt că s-a depășit o limită pun stop și nu mai pot să mă întorc. Eu știam de la început că nu o să fie sigur și că o să ne despărțim, nu mi-am ascultat intuiția. Știam amândoi că nu e ok, ne certam din orice, era toxic ce se întâmpla și trăgeam amândoi cu dinții.", a povestit Alexandra Stan la "Teo Show".

A rămas prietenă cu fostul soț

 

Deși lucrurile nu au mers între ei, vedeta spune că își respectă fostul soț și chiar au rămas în relații bune după divorț.

"Vorbim! E un om pe care îl respect. La orice oră m-ar suna și ar avea nevoie o să fiu acolo. Eu când iubesc chiar iubesc. Când ne-am despărțit i-am zis că o să ajungă în presă. Ne-a fost greu să divorțăm să nu se audă. Am stabilit împreună niște chestii, ne-am mulțumim: băi, mulțumesc, ai fost prima mea soție! Ne-am căsătorit la mănăstire, o poveste frumoasă. E păcat să peirzi un om doar pentru că nu a fost să fie.", a mărturisit Alexandra Stan.

 

Cum a afectat-o divorțul

Alexandra Stan a declarat că a rămas aceeași persoană dezinhibată, spirit liber și nonconformist, așa cum a fost dintotdeauna.  Artista a mărturisit că familia i-a fost alături atât înainte de căsătorie, cât și după divorț. 

„Sincer, nici nu am apucat să simt statutul de femeie căsătorită, așa că nu pun mult accent pe faptul că sunt divorțată. E doar un cuvânt. Eu sunt aceeași persoană de dinainte de căsătorie: independentă, nonconformistă, care iubește iubirea și care își dorește lumina în viața ei.”, a declarat Alexandra Stan, pentru VIVA

Artista este de părere că ea și fostul soț s-au grăbit și au luat unele decizii mult prea repede.

 

„Ne-am grăbit. Nu ne-am acordat timp să ne cunoaștem de ajuns, să trecem prin etapele firești ale unei relații. Noi am făcut direct pașii mari fără să știm, de fapt, cum e fiecare dintre noi. Asta s-a întâmplat. Și avem viziuni diferite despre viață, despre cum vrem să evoluăm. Suntem persoane minunate, dar separat, nu împreună. (zâmbește)”, a declarat Alexandra Stan, pentru sursa citată.

 

Alexandra Stan iubește din nou

 

Deși părea mai fericită ca niciodată alături de Emanuel Necatu, alături de care a ajuns și în fața altarului, se pare că drumurile lor s-au separat extrem de repede. Artista a dat totul uitării, iar acum și-a găsit fericirea în brațele unui alt bărbat. 

Cel care a reușit să o cucerească pe Alexandra Stan este Alex Parker, un tânăr artist și producător muzical.  Acesta a debutat cu piesa „Tropical Sun” la care a lucrat cu Marius Moga. Se pare că cei doi ar fi petrecut si Crăciunul împreună. Rămâne de văzut dacă relația celor doi se va concretiza în vreun fel, relatează click.ro


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Alexandra Stan  casatorit  divort  emanuel necatu  iubit 

Teo Trandafir și-a dat demisia: „Nu voi mai avea timp”

Teo Trandafir ne-a vorbit despre cel mai nou proiect...


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”



pixel