Alexandra Stan nu poate iubi și munci în același timp: „Nu mai fac muzică așa cum aș vrea eu. Stau cu persoana respectivă, mă implic”
Alexandra Stan nu ezită când e vorba despre aspectele personale ale vieții acesteia. Ce a făcut cu misteriosul bărbat întâlnit la o paradă.

Alexandra Stan este una dintre cele mai cunoscute vedete din România, fiind o artistă în industria muzicii cu totul desăvârșită. Vedeta a avut parte de clipe grele de-a lungul vieții sale, iar aici putem menționa, spre exemplu, situația agresiunilor pe care le-a primit cu mult timp în urmă din partea lui Marcel Prodan. Acum, vedeta face tot ce este posibil pentru a evita episoade asemănătoare în viața sa, fiind evidentă trauma care i-a rămas ca o amprentă. Astfel, diva nu mai este într-o relație de cel puțin un an, aceasta simțind nevoia de a face o pauză. Ea a mai precizat că nu dorește să aibă de a face nici măcar un moment cu parteneri toxici.

Admirație pentru un bărbat cunoscut în Israel, la o paradă

Aflăm că vedeta este la Constanța, iar treburile sale acolo privesc aspectul profesional al acesteia. Artista vorbește și despre modelul său masculin favorit, pe care l-a întâlnit la o paradă în Israel. De asemenea, aceasta i-a și compus o piesă, arătând, astfel, admirația pe care o poartă misteriosului bărbat.

„Sunt la Constanța. Chiar astăzi am lansat noua piesă, Bobo. Modelul masculin l-am cunoscut anul trecut, la Tel Aviv, la Parada Gay. A fost o conexiune frumoasă. Nimic sexual, dar, parcă, ne știam dintotdeauna. Am plecat apoi la Amsterdam, iar într-una din zile am compus această piesă pentru el, pe care am vrut să o lansez fix cu ocazia zilei mele de naștere, de mâine.”, a spus vedeta conform Cancan.

Când muzică, când relație

Diva este foarte pusă pe treabă, iar partenerii săi reprezintă, uneori, un impediment în creația artistică a Alexandrei. Acesta este și un motiv serios de despărțire pentru vedetă.

„Sunt singură de mai bine de un an. Eu am fost mai mereu într-o relație. Acum un an și ceva am decis și eu să fac o pauză. Eu sunt mai emoțională, iar într-o relație mă descătușez. Și nu mai fac muzică așa cum aș vrea eu. Stau cu persoana respectivă, mă implic. Și mi-am zis să mă focusez acum pe muzică.”, a spus Alexandra pentru Cancan.

Presiunea pe care o resimte

De asemenea, artista a precizat mai  demult că se află sub o presiune constantă, ceva normal pentru artiștii din ziua de astăzi, sau cel puțin așa consideră invitata din podcastul Fain și Simplu, cu Mihai Morar.

„Ăsta cred că este un lucru cu care toți artiștii se confruntă, mai ales cei care sunt de 3, 4, 5 ani în industrie. Este un challenge foarte mare, este o presiune foarte mare și asta poate să-ți creeze niște stări de anxietate, de depresie, de lipsă de încredere în tine, adică eu la asta lucrez de ani de zile, să pot să stabilizez chestia asta, să nu îmi mai pese ce zice lumea și să nu mai am așteptările astea. În ultima perioadă am început să fiu mai consecventă”, a mărturisit cântăreața.

Cum previne cancerul

Invitata a fost pe cale să aibă parte de un diagnostic dur, însă, prin puterea prevenției și a unei atitudini pozitive, cântăreața face tot posibil de a nu dezvolta una dintre cele mai nemiloase boli din lume.

„Doctorul mi-a spus că depunerile pe care le aveam eu de calcitonină, care este un hormon, sunt foarte rare, că de obicei apar doar în cazul unui cancer. Am zis: „Ok, bun, eu nu fac cancer! În momentul ăsta tai tot ce e negativ și toxic în viața mea!”', a povestit Alexandra Stan, în podcastul „Fain & Simplu.

O artistă neînțeleasă

O altă stare cauzată de publicul care n-ar întelege-o pe artistă este cea de anxietate, mai ales atunci când nu iese un album sau vreo piesă așa cum ar fi trebuit.

„Cu asta m-am luptat eu foarte mult în ultimii ani, pentru că oamenii nu văd toată stările prin care noi trecem, ei nu văd că viața unui artist este un amalgam de sentimente, o combinație de oameni care trebuie să lucreze împreună și să fie armonioși. De multe ori, eșecul nu este doar al artistului, este al întregii echipe și presiunea vine atunci când ai un eșec sau când nu îți este cu o piesă sau cu un album”, a mai adăugat ea.

Data: 09 iun 2023, 20:31
Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Showbiz
Tagurile articolului: Alexandra Stan  muzica  vacanță  vara 2023 

Ce poate manifesta fiecare semn zodiacal pe 5 octombrie 2023

Îmbrățișați un sentiment de recunoștință în timp ce...


DC Media Group Audience

Sursa foto: Oana Zăvoranu, Instagram

Fostul soț al Oanei Zăvoranu, primele declarații după divorț: „Eu am plecat din căsnicie! Nu mă mai întorc niciodată”

Cristina Demetrescu, captură video Youtube/ Vorbește lumea

Cristina Demetrescu, horoscop pentru prima jumătate a lunii octombrie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Nicoelta Ghiriș, captură video Youtube/ ASTROSENS

Horoscop chinezesc până în februarie 2024. Nicoleta Ghiriș, previziuni pentru toate zodiile

Mircea Radu, arhivă Metropola TV

Veste de ultimă oră despre Mircea Radu. Românii i-au sărit în ajutor: „Ce înseamnă solidaritatea”

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Topul celor mai puternice zodii. Mihai Voropchievici: „Reușesc să treacă singuri peste orice obstacol”

Chef Joseph Hadad, sursa foto Facebook, freepik.com

Tipul de pește pe care nu trebuie să-l prăjești niciodată. Chef Joseph Hadad: „Se usucă imediat”. Variantele pe care să le alegi, în schimb

Mihai Voropchievici, captură video YouTube - YouTube/ AstroFanatik

Horoscop pentru întreaga lună octombrie, cu Mihai Voropchievici. Zodia care dă lovitura: „Câștiguri pe toată linia”

Carmen Tănase, captură video Youtube

Dieta prin care Carmen Tănase a slăbit 10 kilograme: „Genială. Nu pot să trăiesc cu șase frunze de salată”

Sursa foto: unsplash, autor Jonathan Borba

Semnele zodiacale care se întorc la fostul iubit, pe 4 octombrie 2023. Își doresc împăcarea

foto Freepik

Cele trei zodii predestinate să ajungă bogate. Sunt un magnet pentru bani și succes

Sursa foto: Anca Țurcașiu, Instagram

Anca Țurcașiu, dietă drastică după ce s-a îngrășat în vacanță. Salata pe care actrița o consumă întreaga zi: „Trebuie să încap în costumele de scenă”

Sursa foto: unsplash, autor Filip Bunkens

Am putea avea din nou o iarnă adevărată? Meteorologul Oana Păduraru, ultimele informaţii de la ANM despre evoluţia vremiiMintea și Inima: Căutând Filosofia Dragostei

O explorare a modului în care filosofia abordează...

HOROSCOP LUNAR OCTOMBRIE 2023 pentru TOATE ZODIILE

De la introspecție profundă, provocări profesionale, până...