Alexandra Stan, despre divorțul de Emanul Necatu. Cum vede artista lucrurile în prezent: ”Mi-am dat seama că am făcut ceva bun”
Data publicării:
Alexandra Stan a vorbit despre divorțul de Emanule Necatu, dar și cum a reușit să treacă peste despărțire.

Alexandra Stan și Emanuel s-au cunoscut anul trecut și nu a durat prea mult până au spus „DA” în fața ofițerului de stare civilă. Artista a confirmat divorțul de Emanul Necatu,  în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani.  Alexandra Stan nu a vrut să vorbească prea mult despre mariajul cu Emanuel Necatu, dar a primit multe întrebări despre acest subiect controversate. Vedeta a ținut căsnicia secretă timp de câteva luni, iar vestea divorțului a venit la fel de fulgerătoare ca cea a nunții. 

Ulterior, artista a declarat că și-a pus în melodii toată durerea trăită după despărțirea de fostul soț. Acest lucru a ajutat-o enorm de mult. 

„Foarte multe melodii le-am scris după despărțiri. Am suferit, iar după am făcut o melodie din care mi-am dat seama că am făcut ceva bun. Sunt foarte bine, mai ales că a putut să materializez toată suferința asta în ceva frumos.

Ești fericit atunci când ești mulțumit cu ceea ce faci”, a mărturisit Alexandra Stan despre divorțul de Emanuel Necatu într-o emisiune de la Antena Stars.

Alexandra Stan, în relații bune cu fostul soț

Alexandra Stan și Emanuel Necatu au rămas în relații foarte bune după divorț. Artista a mărturisit că nu regretă nimic din ce s-a întâmplat. 

„Părinții m-au susținut mereu, așa că au făcut-o și de data asta. Își doresc ca eu să fiu bine. Însă nu regret nimic, deoarece eu am făcut ceea ce am simțit, am mers în fața altarului cu sufletul deschis.

Până la urmă, experiențele ne fac să evoluăm, dacă învățăm ce trebuie din ele”, spunea cântăreața în urmă cu ceva vreme pentru viva.ro.

Cum a trecut artista peste despărțirea de Emanuel Necatu

Încerc pe cât se poate să privesc lucrurile cu calm, dintr-o perspectivă mai amplă, să văd imaginea de ansamblu. Eu cred că fiecare acțiune are o reacție și cred că fiecare situație în care ne aflăm, fie că este dificilă sau plăcută, este un rezultat al alegerilor noastre. Așa că încerc mereu să îmi dau seama ce anume am făcut sau nu ca să ajung în situația respectivă. Dacă îmi găsesc răspunsul, atunci încerc pe viitor să nu mai repet același tipar.

În trecut mă exteriorizam mai mult decât acum, însă am învățat că soluția în cazul unei situații dificile nu vine neapărat pe moment. Și că răbdarea este o virtute. Dacă este foarte grea experiența sau dacă mă simt lipsită de puteri, mă rog la Dumnezeu. Și spun așa: „Doamne, dă-mi puterea de a accepta lucrurile pe care nu le pot schimba, curajul de a schimba lucrurile pe care le pot schimba și înțelepciunea de a face diferența între ele, a mărturisit Alexandra Stan, potrivit viva.ro.


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Alexandra Stan  divort  emanul necatu 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel