Alexandra Stan, probleme de sănătate la plecarea din America. Diagnosticul primit de artistă: „Mă îmbolnăvisem, eram dereglată total”
Data actualizării:
Data publicării:
Alexandra Stan se confruntă cu o problemă de sănătate. Vedeta a explicat ce i s-a întâmplat la întoarcerea din America.

Alexandra Stan se confruntă cu o problemă de sănătate. Diva se află într-o situație dificilă având în vedere cât de mult ține aceasta la silueta sa.  Artista a avut un episod dramatic cu Marcel Prodan, relație în urma căreia a încercat să evite pe cât posibil bărbații toxici și relațiile dăunătoare.

Are probleme cu glanda

Vedeta s-a îngrășat brusc zece kilograme  în momentul întoarcerii din America. Aceasta s-a îmbolnăvit de glandă.

„Avem 10 kilograme în plus atunci când m-am întors din America. Mă îmbolnăvisem de glandă și eram dereglată total.

Eu am tiroidită Hashimoto autoimună, dar reușesc s-o țin în frâu în ultima vreme. Nu consum gluten, lactate, zahăr, soia, alcool, mai deloc. Cafeaua la fel mai puțin, doar una de dimineața, înainte beam 3-4 cafele pe zi.

Eu cred totuși că medicamentul e baza. E foarte riscant să te bazezi doar pe alimentație. Iau Euthyrox de 50 mg, atât am luat de la început, nu-l întrerup că nu vreau să risc”, a povestit solista, potrivit Click!

Admirație pentru un bărbat cunoscut în Israel, la o paradă

Cu ocazia altei deplasări, artista s-a cunoscut cu un bărbat în Israel, la Tel Aviv. Alexandra Stan este cunoscută și pentru faptul că este aproape mereu în deplasare.

„Sunt la Constanța. Chiar astăzi am lansat noua piesă, Bobo. Modelul masculin l-am cunoscut anul trecut, la Tel Aviv, la Parada Gay. A fost o conexiune frumoasă. Nimic sexual, dar, parcă, ne știam dintotdeauna. Am plecat apoi la Amsterdam, iar într-una din zile am compus această piesă pentru el, pe care am vrut să o lansez fix cu ocazia zilei mele de naștere, de mâine.”, a spus vedeta conform Cancan.

Când muzică, când relație

Diva este foarte pusă pe treabă, iar partenerii săi reprezintă, uneori, un impediment în creația artistică a Alexandrei. Acesta este și un motiv serios de despărțire pentru vedetă.

„Sunt singură de mai bine de un an. Eu am fost mai mereu într-o relație. Acum un an și ceva am decis și eu să fac o pauză. Eu sunt mai emoțională, iar într-o relație mă descătușez. Și nu mai fac muzică așa cum aș vrea eu. Stau cu persoana respectivă, mă implic. Și mi-am zis să mă focusez acum pe muzică.”, a spus Alexandra pentru Cancan.

Presiunea pe care o resimte

De asemenea, artista a precizat mai  demult că se află sub o presiune constantă, ceva normal pentru artiștii din ziua de astăzi, sau cel puțin așa consideră invitata din podcastul Fain și Simplu, cu Mihai Morar.

„Ăsta cred că este un lucru cu care toți artiștii se confruntă, mai ales cei care sunt de 3, 4, 5 ani în industrie. Este un challenge foarte mare, este o presiune foarte mare și asta poate să-ți creeze niște stări de anxietate, de depresie, de lipsă de încredere în tine, adică eu la asta lucrez de ani de zile, să pot să stabilizez chestia asta, să nu îmi mai pese ce zice lumea și să nu mai am așteptările astea. În ultima perioadă am început să fiu mai consecventă”, a mărturisit cântăreața.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Showbiz
Tagurile articolului: Alexandra Stan  America  dereglare glanda  probleme glanda 



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”

Flick, foto Instagram

Flick Domnul Rimă a stârnit un val de reacții negative, după ce a scris o poezie controversată despre femei: „Cam jenant venind din partea unui tată de fată”

Sursă foto: Captură foto Facebook/Instagram Alin Oprea

Alin Oprea își modifică testamentul. Artistul nu mai vrea să le lase averea copiilor

Sursă foto: Captură foto Instagram Ioana Ginghină

Ioana Ginghină și-a deschis sufletul și a vorbit despre căsnicia cu Cristi Pitulice: „Nu mă simțeam la locul meu, era o nesiguranță”




pixel