Alexandra Ungureanu, prima reacție după câștigarea concursului Bravo, ai stil!Celebrities!: ”Fiecare a luptat conform personalității ei...”
Data actualizării:
Data publicării:
Alexandra Ungureanu a dezvăluit ce a reprezentat pentru ea concursul Bravo, ai stil!Celebrities!. Vedeta spune că  a fost cea mai frumoasă experiență și, că ce a urmat după a fost ceva ireal.

Alexandra Ungureanu a fost aleasă de public ca fiind cea mai stilată celebritate din România. După o seară nebună, plină de emoții, frică și de necunoscut, câtăreața și-a fîcut prima apariție pe contul ei de instagram, în care mulțumește din suflet tuturor celor care au votat-o. 

”După atâția ani în lumina reflectoarelor, nu-mi amintesc acum ceva mai intens și copleșitor ca ce s-a întâmplat aseară. Știam că vă plac vocea și muzica mea, știam ca v-am câștigat de partea mea cu tot parcursul la "Bravo, ai stil", dar nu mi-am imaginat, nici în cel mai frumos vis, că pot primi de la voi atâta iubire și susținere. Încă nu îmi vine să cred că mi se întâmplă mie asta, că e real, că am reușit. Vă mulţumesc infinit, am inima plină de voi, sunt super recunoscătoare pentru cum ați luptat pentru mine și visul nostru! A fost o seară incredibilă, un show demn de o gală și un final în care am explodat de tensiune! Vreau să le felicit pe toate colegele mele pentru prestațiile din Marea Finala. Fiecare a luptat conform personalității ei și a dus seara elegant și demn. Finalul, alături de Theo Rose, a fost cea mai faină luptă pe care o știu eu într-o competiție. Și eu m-aș fi bucurat sincer dacă ar fi câștigat ea. Așa cum am mai spus-o, mi-e dragă, e un copil talentat și extrem de bun, dar o forță uriașă ca artist! Bravo ție, Theo, felicitări și succes pe mai departe! Tot ce am obținut până în acum în viață a fost cu sacrificii imense și cu o muncă titanică. Simt, din tot sufletul, că drumul meu de acum înainte va fi mai ușor și mai frumos. Pentru că vă am pe voi, iar asta îmi dă aripi. Dincolo de trofeu, faptul că v-am ajuns la inimă e tot ce contează. Îmi doresc să vă întorc înzecit emoția și dragostea, cu muzica și proiectele mele viitoare, la care lucrez deja. ♥️ Promit și să răspund tuturor celor care îmi scriu, cărora nu am reușit încă, datorită faptului că sunt sute de mesaje de la voi. ????
Am ajuns împreună”, a transmis cântăreața pe contul ei de instagram

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Alexandra Ungureanu (@alexandraungureanu)

Alexandra Ungureanu a avut apariții șoc în această emisiune concurs, motiv pentru care premiul a fost îndreptat spre ea. 


Autorul articolului: Florentina Arcu
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Alexandra Ungureanu  spectacola 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul



pixel