Alexandra Ungureanu, sărbători triste: „De când s-a prăpădit tata, acel acasă nu a mai avut niciodată aceeași însemnătate”
Data publicării:
Alexandra Ungureanu și-a pierdut tatăl, în urmă cu mai mulția ani, iar sărbătorile au devenit un moment trist pentru ea.

Alexandra Ungureanu nu se mai bucură de sărbători, ca altă dată. Artista spune că după moartea tatălui, acasă nu a mai fost acasă pentru ea și că, dacă în alți ani se strângea alături de familie în jurul bradului, anul acesta a decis să rupă tradiția și să plece într-un loc nou. 


„Când eram mai mică, Crăciunul însemna obligatoriu să fiu acasă la ai mei. De când s-a prăpădit tata, acel acasă nu a mai avut niciodată aceeași însemnătate. Zilele acestea rămân, însă, unele de sărbătoare și bucurie. Chiar ne gândeam, cu mama, ca la un moment dat să rupem tradiția și să plecăm în alte locuri pentru a sărbători Crăciunul. Anul acesta am descoperit o locație superbă, care se potrivește de minune mood-ului acestei perioade”, este mesajul scris de Alexandra Ungureanu pe rețelele de socializare.


Alexandra Ungureanu, dezvăluiri dureroase despre moartea tatălui

 

În urmă cu mai mulți ani în urmă, ambii părinți ai artistei au fost diagnosticați cu o boală nemiloasă, cancerul. Din nefericire, tatăl Alexandrei Ungureanu a pierdut lupta. Mama artistei a avut puterea să învingă boala.

„Ambii părinţi au fost diagnosticaţi cu cancer. Tata cu cancer la colon în fază terminală, iar mama cu cancer uterin în fază incipientă. Mama a descoperit la timp ce probleme are, pentru că este genul de om care se îngrijeşte foarte tare. Tata, din păcate, a aflat când nu a mai avut ce să facă. Din momentul în care a fost descoperit...a mai durat două luni. Viața mea s-a scindat în două: înainte de acel moment și după”, povestea Alexandra Ungureanu, în 2013,, pentru „Poveștiri Adevărate', de la Acasă TV.

În perioada în care tatăl Alexandrei se lupta cu boala nemiloasă, artista era devastată de durere. Aceasta a mărturisit că se ascundea în spatele scenei pentru a plânge atunci când simțea că nu mai poate.

„Mă ascundem în culise să plâng, atunci când mă suna mama să îmi spună că lucrurile nu se desfăşoară tocmai bine. După ce a murit tata, la două zile eram pe scenă şi nu îmi aduceam aminte versurile pieselor mele”, a mai declarat solista, la vremema respectivă.

VEZI ȘI: Alexandra Ungureanu, despre cea mai mare teamă a ei: „Seara, mi se pare că mai e foarte puțin până la moarte”

 

Alexandra Ungureanu: „Boala lor m-a întărit, dar mi-a dat și niște angoase legate de moarte”

„Cel mai greu a fost când l-am pierdut pe tata. Acest lucru nu intra în calcul, aveam 27 de ani și nu aveam cum să mă gândesc la moarte. Nu făcea parte din schema mea personală. Atunci când a murit tata s-a rupt lumea în două, mi-am dat seama cât de fragil este totul, cât de important este să spui lucrurilor pe nume când trebuie. Să stai cu omul respectiv când trebuie, să fii mereu pregătită că viața se poate schimba peste noapte și să nu fie totul un dezastru.

Am fost într-o permanentă stare de negare când ne-a spus doctorul că tata este foarte bolnav și că mai are de trăit 6 luni. A mai trăit doar două. Și mama era bolnavă tot ce cancer, nu mai înțelegeam nimic. Boala lor m-a întărit, dar mi-a dat și niște angoase legate de moarte.

“Nu cred că o asemenea iubire poate să dispară”

Mă gândeam mereu la tata unde s-a dus, unde a plecat toată iubirea din sufletul lui, nu cred că o asemenea iubire poate să dispară. Am vrut să îmi apară în vis, eram sigură pentru că avusesem o legătură prea puternică, și nici până azi nu am găsit aceste răspunsuri. De multe ori nu pot să mă odihnesc, mi se pare că totul este zadarnic.”, a declarat Alexandra Ungureanu pentru fanatik. 

Alexandra Ungureanu, umilită de Marius Moga: „Așa sunteți voi, fetele cu voce, sunteți urâțele”

 

Invitată la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de YouTube Happyfish „Aproximativ discuții', cu Gojira, artista a vorbit despre momentul în care și-a pierdut tatăl. 

Vedeta spune că îi este frică de moarte, iar de când a decedat tatăl său are probleme cu somnul. 

„A avut un cancer galopant, s-a dus fulgerător. La două zile după înmormântare eram pe scenă, cântam cu Brenciu, și nu-mi aminteam textul. Nu-mi amintesc aproape nimic din anul ăla (n.r. 2007), știu că am luat-o și pe maică-mea cu mine. Ea cu două luni înaintea lui tata fusese diagnosticată cu cancer de col uterin și tata – de colon. Am simțit că viața mea s-a terminat pentru că, pentru mine, erau punctul de reper suprem. Indiferent ce probleme aveam, echilibrul meu erau ei. (…) Până atunci, cea mai mare frică a mea era să nu-i pierd. Din momentul ăla, s-a năruit tot și am început să am panica și frica asta de moarte. Am probleme cu somnul din cauza asta și în ziua de azi pentru că nu știu ce e dincolo și mi se pare tot timpul, când pun capul seara pe pernă, că mai e foarte puțin. Asta mă preocupă, ce anume urmează', s-a destăinuit celebra cântăreață.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Alexandra Ungureanu  cancer  mama  tata 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel