Alexandru Arșinel arde de nerăbdare să urce din nou pe scenă: „În zilele de spectacol îmi urmez tratamentul”
Data actualizării:
Data publicării:
Alexandru Arșinel și soția lui au trecut prin clipe grele din cauza virusului Covid-19. Imediat după externarea din spital, celebrul actor vrea să revină pe scenă. 

Chiar dacă starea lui de sănătate a avut foarte mult de suferit din cauza infecției cu Covid-19, Alexandru Arșinel este nerăbdător să ajungă din nou pe scena teatrului. Actorul și soția lui au fost infectați cu virusul ucigaș și au fost internați în spital, chiar dacă erau deja vaccinați la momentul infectării. Cu toate acestea, actorul spune că datorită vaccinului au dezvoltat o formă ușoară a bolii. 


„Sunt conştient că nu-mi va fi uşor. După trei săptămâni petrecute în spital, urmate de alte aproape două de recuperare, mă voi strădui să mă ridic la înălţimea aşteptărilor spectatorilor. La noi, la , spectacolele de revistă au nevoie nu doar de continuitate, ci şi de implicarea tuturor, inclusiv a actorilor experimentaţi.


Reţeta noastră implică deopotrivă şi colegii tineri, şi pe cei consacraţi, fiindcă numai aşa reuşeşti să mulţumeşti publicul care vine deopotrivă să-şi întâlnească vedetele de ieri şi de azi, dar să le descopere şi pe cele de mâine”, a declarat Arşinel, potrivit playtech.ro


Alexandru Arşinel, care va împlini în curând 81 de ani, spune că va înceta să mai urce pe scenă doar în momentul în care publicul nu va mai reacționa la poantele sale sau în momentul în care organismul lui nu va mai putea face asta.  


„M-am gândit la chestiunea asta şi am hotărât că o să fac un pas înapoi atunci când fie publicul nu va mai reacţiona la poantele mele, fie atunci când fizic nu voi mai putea să duc un spectacol până la capăt!”, a explicat actorul. 


Actorul i-a foarte multe pastile și spune că de fiecare dată când se urcă pe scenă se roagă ca medicamentația să își facă efectul. 


„Iau în fiecare zi diverse pastile, pentru diverse afecţiuni. În zilele de spectacol îmi urmez tratamentul şi-mi iau bulinele necesare rugându-mă ca ele să-şi facă datoria şi să nu mă lase de izbelişte, la întâlnirea cu publicul, care nu are nevoie să vadă slăbiciunile tale”, mai spune Alexandru Arșinel. 

 

Citește și: Alexandru Arșinel, dezvăluiri despre vaccinul anti-Covid. Ce spune actorul după ce a fost externat din spital: „Mi-a salvat viața și mie și soției”

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: alexandru arsinel  covid-19  scena 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox




pixel