Alexandru Ciucu, prima reacție după ce instanța a decis custodia fetelor: Mă bucur de această hotărâre, pentru că...”
Data publicării:
Alexandru Ciucu s-a arătat a fi extrem de fericit pentru decizia pe care a luat-o instanța, cu privire la custodia fetelor pe care le are cu Alina Sorescu. 

Instanța a decis, în final, ce se va întâmpla cu fetițele Alinei Sorescu și ale lui Alexandru Ciucu. Cele două micuțe vor petrece o săptămână la tată, și una la mamă, lucru care a nemulțumit-o foarte tare pe artista care consideră că acest lucru va crea un dezechilibru asupra copiilor ei. În timp ce Alina Sorescu este pregătită să conteste decizia, designerul vestimentar spune că i se pare o hotărâre foarte benefică pentru fetițele care au timp egal de a-și petrece cu ambii părinți. 

„Mă bucur de această hotărâre, pentru că îmi iubesc mult copiii. Cred că este o decizie în beneficiul fetițelor noastre. Alte declarații nu mai doresc să fac pe această temă”, a declarat acesta, potrivit Cancan.

Cât despre o nouă căsătorie, Alexandru Ciucu spune că nu ia în considerare acest aspect, pentru moment. 

„Recăsătoria nu e un subiect la care să mă gândesc acum. Mă concentrez la ce e mai bine pentru copii”, a mai spus el. 

Te-ar putea interesa și: Alina Sorescu, dezvăluiri despre divorțul de Alexandru Ciucu: „Situația e departe de a se fi terminat”

Cei trei fac multe activități împreună

Mai mult, acesta spune că face diferite activități cu micuțele, ba chiar le și gătește, semn că acestea adoră să petreacă timp cu tatăl lor. Alexandru Ciucu spune că face orice, astfel încât să le facă pe plac copiilor pe care îi are alături de Alina Sorescu.

„Sigur ca da, petrec timp și-n bucătărie. Am făcut pizza, mucenici, supă de pui strecurată și alte mâncăruri care le plac lor.

Le fac hăinuțe doar fetițelor mele, dar nu mă gândesc să dezvolt o linie vestimentară pentru copii. Îmi face mare plăcere să le surprind când avem o zi de naștere, un eveniment”, a continuat acesta.

Citește și: „Simt că am renăscut”. Alina Sorescu, după divorț: „Nu mă gândeam că mi se va întâmpla mie asta”

Ce spune Alina Sorescu despre decizia instanței

În timp ce Alexandru Ciucu a primit această decizie cu zâmbetul pe buze, artista nu este la fel de fericită și este gata să ajungă din nou în instanță. Vedeta spune că vrea să-și crească copiii într-un mediu stabil, așa cum a făcut-o până acum, iar decizia instanței nu încurajează deloc acest lucru. 

„A fost un an greu cu procese și ordonanțe și încerc cu toată ființa mea să rămân demnă în demersul meu de a avea și eu și fetele o viață liniștită. Soluția pronunțată astăzi de instanța este ca fetițele să stea o săptămâna la mamă și o săptămână la tată. Voi lupta de această dată eu până la capăt și voi face apel pentru a demonstra ce este mai bine pentru fetițe, pentru a le crește într-un mediu stabil, așa cum le-am crescut de când le-am născut.”, a început să scris Alina Sorescu, pe rețelele de socializare. 

VEZI și: Ce nu au voie să facă fetele Alinei Sorescu. Alexandru Ciucu le-a interzis

„Sper ca fetițele să nu fie plimbate dintr-o parte în altă”

Alina Sorescu nu consideră sănătoasă ideea ca fetițele sale să aibă constant două case, până la vârsta de 18 ani. Acest lucru poate fi extrem de bulversant pentru ele și le poate crea adevărate dezechilbre, mai ales din cauza vârstelor or fragede, continuă ea. 

„Nu va fi ușor, pentru că tatăl lor și-a schimbat cu totul atitudinea față de copii în acest an și cere drepturi egale cu mama. Sper ca fetițele să nu fie plimbate dintr-o parte în altă până la 18 ani, pentru că acest program este bulversant pentru ele, le va putea dezechilibra emoțional și afecta procesul educațional și de creștere. Am permis tatălui să se implice din momentul în care și-a arătat disponibilitatea, dar trebuie însă să ne gândim că sunt fetițe de 9 și 6 ani, că au nevoie de stabilitate și păstrarea unei rutine de zi cu zi, mai ales pentru programul școlar.
Sper că judecătorii să înțeleagă că acest program nu este bun pentru orice copil și în orice condiții.”. continuă artista. 


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: alexandru ciucu  alina sorescu  copii  custodie 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel