Alexia și Aris Eram, penalizați de Irina Fodor la America Express. Fiica Andreei Esca a izbucnit în lacrimi: „Am crezut că înnebunesc”
Data actualizării:
Data publicării:
Clasamentul de la America Express din ediția de pe 22 noiembrie a fost unul total neașteptat pentru concurenții care se pregăteau pentru cursa de ultima șansă.

Ediția de pe 22 noiembrie a emisiunii America Express a adus o surpriză foarte mare în rândul concurenților, care își doreau cu orice preț să se salveze de cursa pentru ultima șansă. Regula concursului este simplă: există două echipe imune, iar cuplurile de vedete care se clasează pe ultimele două locuri intră direct în cursa care le poate trimite acasă. Cea de-a treia echipă este votată de către colegii de joc. Astfel, Sonia Simionov și Iuliana Pepene au fost cele care au ajuns ultimele la Irina Fodor și, implicit, au riscul de a pleca acasă, în timp ce Alexia și Aris Eram s-au clasat pe locul doi. Cu toate acestea, clasamentul a luat o întorsătură neașteptată, iar copiii Andreei Esca au fost trecuți de către prezentatoare pe penultimul loc, din cauza faptului că nu au respectat regulamentul. Acest lucru a venit ca un șoc pentru cei doi, dar și pentru restul colegilor.

„Trebuia să mergeți în alt parc să faceți pozele, iar voi le-ați făcut în cel în care vă așteptam. Este adevărat că nu a fost vina voatră, dar de obicei, în situații de acestea, cuplurile trebuie să se întoarcă și să facă misiunea așa cum este scrisă în plic. Laura și Sânziana sunt singurele care se clasează acum pe locul doi, iar voi doi mergeți spre cursa pe ultima șansă.”, le-a comunicat Irina Fodor celor doi.

„Noi ne-am luat după acel domn care ne-a spus că acolo este parcul, noi neștiind Ecuadorul, l-am crezut. Greșeala noastră a fost că nu am întrebat mai mulți oameni, să fim siguri că acolo este parcul. Am văzut steagul, ne-am grăbit să facem poza și am mers direct la Irina. În momentul acela am crezut că înnebunesc, evident că am început să plâng.”, a spus Alexia Eram.

Citește și: Lia Bugnar, acuzații dure împotriva show-ului America Express: „Ești ca un cobai pe o rotiță și dansezi cum vor ei”. A fost concurentă în cel de-al treilea sezon

Colegii le-au sărit în apărare

Chiar dacă cei doi nu au mai putut face nimic și au fost direct trimiși către cursa de ultima șansă, colegii de competiție nu au considerat faptul că aceștia au făcut intenționat greșeala care i-a clasat pe locul doi. Iulia Albu și Mike au fost cei care și-au exprimat părerea cu privire la acest lucru și au spus că astfel de erori li s-au mai întâmplat și lor.

„Eu nu cred că a fost intenționat ce s-a întâmplat. Ni s-a întâmplat și nouă să fim duși într-un loc și apoi să nu fie acela.”, a declarat și Iulia Albu.

„Sau se poate să nu fi citit bine misiunea.”, spune Mike.

VEZI și: Câți bani primesc vedetele pentru a participa la cele mai cunoscute emisiuni de pe Pro TV și Antena 1. S-a aflat adevărul

Motivul pentru care Alexia Eram a apelat la terapie

De-a lungul competiției America Express, Alexia Eram a cedat de foarte multe ori psihic și a izbucnit în lacrimi, astfel încât aceasta confirmă faptul că suferă de anxietate. Pentru a reuși să-și țină în frâu aceste stări, fiica Andreei Esca a apelat la terapie în urmă cu 5 ani.

„Eu plâng foarte des, plâng aproape în fiecare zi. Ultima oară am plâns acum două zile, pentru că nu mă simțeam bine. Eu așa mă descarc.

Cred că toată lumea suferă de anxietate și de stres. Trăim într-o lume haotică, dar fac terapie, oricum, o dată pe săptămână. Cred că mă ajută foarte mult. Am perioade foarte des, că tot ziceam că sunt pozitivă, în interiorul meu nu sunt tot timpul așa de pozitivă. Fiecare are probleme lui. Nicio problemă nu poate să fie mai mică sau mai mare, pentru mine asta este o problemă mare.
(...) Dar nu prea-mi place să-mi port milă. Am făcut terapie prima oară acum vreo 5 ani de zile. M-am oprit, trei ani mai târziu am făcut din nou, câteva luni, iar m-am oprit și acum am reluat”, a spus Alexia Eram, în cadrul unui podcast, potrivit wowbiz.


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: alexia eram  america express  aris eram  cursa catre ultima sansa  penalizati 


DC Media Group Audience

Sursă foto: Instagram/ Theo Rose

„Mă usuc de nervi”. Tensiuni între Theo Rose și Anghel Damian: „M-am supărat pe el că mi-a dat mie de făcut treaba asta”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru primăvară, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodiile care vor avea noroc în dragoste şi bani

Alina Badic, captură YouTube/ B1TV

Alina Badic, horoscop pentru săptămâna aceasta. Luna Plină aduce tot felul de vibrații și mesaje interesante

Părintele Pimen/ „Altceva cu Adrian Artene”, captură YouTube

Cea mai puternică rugăciune. Părintele Pimen, sfat de pe muntele Athos: „Fă semnul crucii pe pernă, pe copilașii tăi, pe toată casa ta, să ai candela aprinsă la icoana Maicii Domnului”

Sursa foto: Mihai Voropchevici, facebook

Horoscop cu Mihai Voropchevici. Zodia pentru care începutul primăverii nu va fi unul prietenos

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube/ Fanatik

Camelia Pătrășcanu, avertisment pentru patru zodii. Cum afectează conjuncția Mercur-Neptun, fiecare semn zodiacal

Carmen Tănase, Denis Hanganu/ captură video Youtube, Instagram

Scena filmată de Denis Hanganu alături de Carmen Tănase pentru Clanul, care l-a pus în dificultate pe actor: „Foarte greu” / video

Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură TV/ Antena 3

Horoscop 26 februarie- 3 martie 2024, cu Mihai Voropchievici. Reușită profesională pentru o zodie

Lia Bugnar, captură video Youtube/ Pacientul 2.0

Care este actorul preferat al Liei Bugnar din Clanul: „Sunt leșinată după el. E slăbiciunea mea”

unsplash, autor Biegun Wschodni

O primăvară fabuloasă pentru Taur, Scorpion și Leu. Provăcări pentru Berbec și Pești

Sursa foto: Lidia Fecioru, Antena 3 CNN

Traumele cu care te confrunți în cuplu, dacă nu ai fost iubit în copilărie. Lidia Fecioru: "Fetiţa trebuie luată în brațe de tată până la 6 ani"

Totul celor mai bine îmbrăcați politicieni/ colaj foto Spectacola/ captură TV

Cel mai tare top al politicienilor - bine și rău îmbrăcați: Ciolacu, Ciucă, Simion și alți lideri. Cine a ieșit pe primul locpixel