Alexia și Aris Eram, penalizați de Irina Fodor la America Express. Fiica Andreei Esca a izbucnit în lacrimi: „Am crezut că înnebunesc”
Data actualizării:
Data publicării:
Clasamentul de la America Express din ediția de pe 22 noiembrie a fost unul total neașteptat pentru concurenții care se pregăteau pentru cursa de ultima șansă.

Ediția de pe 22 noiembrie a emisiunii America Express a adus o surpriză foarte mare în rândul concurenților, care își doreau cu orice preț să se salveze de cursa pentru ultima șansă. Regula concursului este simplă: există două echipe imune, iar cuplurile de vedete care se clasează pe ultimele două locuri intră direct în cursa care le poate trimite acasă. Cea de-a treia echipă este votată de către colegii de joc. Astfel, Sonia Simionov și Iuliana Pepene au fost cele care au ajuns ultimele la Irina Fodor și, implicit, au riscul de a pleca acasă, în timp ce Alexia și Aris Eram s-au clasat pe locul doi. Cu toate acestea, clasamentul a luat o întorsătură neașteptată, iar copiii Andreei Esca au fost trecuți de către prezentatoare pe penultimul loc, din cauza faptului că nu au respectat regulamentul. Acest lucru a venit ca un șoc pentru cei doi, dar și pentru restul colegilor.

„Trebuia să mergeți în alt parc să faceți pozele, iar voi le-ați făcut în cel în care vă așteptam. Este adevărat că nu a fost vina voatră, dar de obicei, în situații de acestea, cuplurile trebuie să se întoarcă și să facă misiunea așa cum este scrisă în plic. Laura și Sânziana sunt singurele care se clasează acum pe locul doi, iar voi doi mergeți spre cursa pe ultima șansă.”, le-a comunicat Irina Fodor celor doi.

„Noi ne-am luat după acel domn care ne-a spus că acolo este parcul, noi neștiind Ecuadorul, l-am crezut. Greșeala noastră a fost că nu am întrebat mai mulți oameni, să fim siguri că acolo este parcul. Am văzut steagul, ne-am grăbit să facem poza și am mers direct la Irina. În momentul acela am crezut că înnebunesc, evident că am început să plâng.”, a spus Alexia Eram.

Citește și: Lia Bugnar, acuzații dure împotriva show-ului America Express: „Ești ca un cobai pe o rotiță și dansezi cum vor ei”. A fost concurentă în cel de-al treilea sezon

Colegii le-au sărit în apărare

Chiar dacă cei doi nu au mai putut face nimic și au fost direct trimiși către cursa de ultima șansă, colegii de competiție nu au considerat faptul că aceștia au făcut intenționat greșeala care i-a clasat pe locul doi. Iulia Albu și Mike au fost cei care și-au exprimat părerea cu privire la acest lucru și au spus că astfel de erori li s-au mai întâmplat și lor.

„Eu nu cred că a fost intenționat ce s-a întâmplat. Ni s-a întâmplat și nouă să fim duși într-un loc și apoi să nu fie acela.”, a declarat și Iulia Albu.

„Sau se poate să nu fi citit bine misiunea.”, spune Mike.

VEZI și: Câți bani primesc vedetele pentru a participa la cele mai cunoscute emisiuni de pe Pro TV și Antena 1. S-a aflat adevărul

Motivul pentru care Alexia Eram a apelat la terapie

De-a lungul competiției America Express, Alexia Eram a cedat de foarte multe ori psihic și a izbucnit în lacrimi, astfel încât aceasta confirmă faptul că suferă de anxietate. Pentru a reuși să-și țină în frâu aceste stări, fiica Andreei Esca a apelat la terapie în urmă cu 5 ani.

„Eu plâng foarte des, plâng aproape în fiecare zi. Ultima oară am plâns acum două zile, pentru că nu mă simțeam bine. Eu așa mă descarc.

Cred că toată lumea suferă de anxietate și de stres. Trăim într-o lume haotică, dar fac terapie, oricum, o dată pe săptămână. Cred că mă ajută foarte mult. Am perioade foarte des, că tot ziceam că sunt pozitivă, în interiorul meu nu sunt tot timpul așa de pozitivă. Fiecare are probleme lui. Nicio problemă nu poate să fie mai mică sau mai mare, pentru mine asta este o problemă mare.
(...) Dar nu prea-mi place să-mi port milă. Am făcut terapie prima oară acum vreo 5 ani de zile. M-am oprit, trei ani mai târziu am făcut din nou, câteva luni, iar m-am oprit și acum am reluat”, a spus Alexia Eram, în cadrul unui podcast, potrivit wowbiz.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: alexia eram  america express  aris eram  cursa catre ultima sansa  penalizati 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Acces Direct

Demisie șoc la Antena Stars! A plecat de la Acces Direct după 6 ani: „A fost ultima mea zi”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Suma uriașă pierdută de Cristina Bâtlan în urma afacerii pe care a avut-o cu Cătălin Botezatu. În ce relații a rămas femeia de afaceri cu celebrul designer

Andrei Nae

O studentă rupe tăcerea în cazul lui Andrei Nae, cunoscut drept „profesorul în fustă”

Captură video: Pro TV

Ioana Gingină a vrut să știe toată lumea de ce nu-l suportă pe Cristi Mitrea. Actrița nu s-a abținut: „Am văzut eu niște lucruri”

Andrei Nae

Ați văzut profesorul în fustă de la Universitatea din București? Adevărul despre fotografia publicată de Mara Bănică

Agerpres

Știrea zilei e despre Carmen Brumă. NIMENI din presă n-a scris despre asta! Cu lacrimi în ochi, a făcut marele anunț: E o nouă etapă în viața mea

Insula iubirii

Radu Vâlcan anunță ce cuplu părăseşte Insula Iubirii: Cum plecaţi, împreună sau separat?

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Dana Budeanu, reacție în cazul profesorului în fustă

 pexels-max-fischer-5212362

Universitatea din București, decizie după ce un profesor a apărut în fustă

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Gabi Bădălău s-a dat de gol! Spunea că nu a înșelat-o niciodată pe Bianca Drăgușanu, dar acum a recunoscut tot fără menajamente

Andrei Nae

Profesor, după ce Andrei Nae a purtat o fustă: Aș vrea să evit să îl elogiez...

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 22 - 28 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de reușite în tot ce face




pixel