Alimentul pe care Regina Elisabeta a II-a nu-l mânca niciodată: „La Palatul Buckingham nu se gătește cu...”
Regina Elisabeta a II-a avea un regim alimentar destul de strict, în care nu includea niciodată un aliment extrem de cunoscut.

Regina Elisabeta a II-a a încetat din viață la vârsta de 96 de ani, fiind considerată a fi Monarhul prin excelență al epocii moderne. Aceasta a urcat pentru prima dată pe tron în 1952, conducând Regatul Unit spre ceea ce este astăzi. De la evenimente globale istorice, precum căderea Zidului Berlinului, la afaceri interne mai recente, precum Brexit, prezența liniștitoare a Reginei le-a oferit întotdeauna britanicilor un sentiment de stabilitate.

De-a lungul acestui timp, Regina a avut o dietă bine prestabilită, care a contribuit la longevitatea ei. Interesant este că Regina Elisabeta a II-a ura atât de mult un aliment sănătos, încât acesta a fost interzis în tot Palatul Buckingham, potrivit EatThis.

Ingredientul pe care Regina Elisabeta a II-a nu-l consuma niciodată

În urmă cu câțiva ani, fostul bucătar regal Darren McGrady a dezvăluit că Regina detesta usturoiul. De asemenea, nu era o mare fană nici a cepei sau a cărnii în sânge.

"Nu puteam servi niciodată nimic cu usturoi sau cu prea multă ceapă. De asemenea, nu puteam servi carne în sânge, deoarece îi plăcea mai mult carnea bine făcută.", a spus McGrady la vremea respectivă.

John Higgins, un alt fost bucătar care a lucrat pentru Familia Regală, a confirmat aceste gusturi culinare pe care le avea Regina Angliei.

"Regina este o doamnă minunată, toți cei din familia regală sunt oameni minunați, dar la Palatul Buckingham nu se gătește cu usturoi.", a declarat el odată pentru The National Post.

Ce alimente îi plăceau Reginei

Potrivit lui McGrady, Regina era o mâncătoare de sezon, fiind fana legumelor și fructelor crescute natural.

"Puteai să îi trimiți căpșuni în fiecare zi Reginei în timpul verii la Balmoral. Dacă încercai să incluzi căpșuni în meniul din luna ianuarie, ea ne spunea să nu îndrăznim să-i trimitem căpșuni modificate genetic. Ea mânca absolut tot ce era de sezon.", a mai dezvăluit acesta.

Pe lângă alimentele de sezon, era bine documentat și faptul că regina Elisabeta a II-a avea o oarecare poftă de dulciuri. Se știa că se bucura frecvent de prăjitura cu biscuiți de ciocolată.

Regina Elisabeta a II-a a murit la vârsta de 96 de ani

Regina a murit la vârsta de 96 de ani, a anunțat Palatul Buckingham. Moartea reginei pune capăt celei mai lungi domnii din istoria Marii Britanii. Ea a fost, de asemenea, cel mai în vârstă șef de stat din lume.

"Regina a murit liniștită la Balmoral în această după-amiază. Regele și regina consort vor rămâne la Balmoral în această seară și se vor întoarce mâine la Londra", a precizat Palatul Buckingham.

La moartea ei, fiul cel mare și moștenitorul reginei, Charles, fostul Prinț de Wales, a devenit rege al Regatului Unit și al 14 regate din Commonwealth.

 Înmormântarea Reginei va avea loc la Westminster Abbey, luni, 19 septembrie, la ora 11:00. Aceasta și-a ales singură înainte de a muri locul unde vor avea loc funerariile, dar și dricul care îi va purta sicriul. La evenimet au fost invitați să participe extrem de mulți politicieni și șefi de stat din lume, care-și vor lua rămas bun de la cel mai longeviv monarh al Marii Britanii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Andreea Cercel | Dată: 17 sep 2022, 23:00

Sursa foto: Dezbracatu, Instagram

Dezbrăcatu de la „Cronica cârcotașilor” a primit o factură uriașă la curent electric: „Este enorm”. Cât a avut de plătit prezentatorul / EXCLUSIV

Cristian Tudor Popescu, Facebook, Captură video Youtube

Cristian Tudor Popescu îl jignește dur pe Alexandru Arșinel: „Nu făcea să râdă decât curcile. A atârnat în meserie de fusta Stelei Popescu”

Andreea Bănică, foto Instagram

Andreea Bănică, nemachiată și fără filtre: „Tenul meu nu este perfect, am pistrui și pete” / FOTO

Alexandra Velniciuc, Puiu Șerban, captură video YouTube

Alexandra Velniciuc și soțul ei, în mijlocul unui scandal după interviul cu Măruță. Declarațiile care au deranjat lumea teatrului

Anamaria Prodan, Instagram, Ionela Prodan, captură video Youtube

Anamaria Prodan, parastas- festival în memoria mamei sale. Mici la grătar, sarmale la pirostrii și artiști de renume

Sursa foto: Teo Trandafir, Instagram

Teo Trandafir iubește din nou: „Nu am fost singură aproape niciodată”. Ce spune vedeta despre partenerul din viața ei

Tudor Chirilă, foto Facebook

Tudor Chirilă, operat în Germania: „Am fost diagnosticat cu un edem pe una din corzile vocale”. Cum se simte acum

Alexandru Arșinel, captură video Antena Play.

Ce avere a lăsat în urmă Alexandru Arșinel. Era unul dintre cei mai bogați actori

Alendru Arșinel, captură video Youtube TV

Cauza morții lui Alexandru Arșinel. Ce scrie în certificatul de deces

Sursa foto: Connect-R și parintele Visarion, captură TV/ colaj foto

Ce spune Connect-R despre cazul preotului Visarion, acuzat de hărțuire sexuală și viol: "Încetați să mai credeți că preoții sunt sfinți!"

Sursa foto: Elena Merișoreanu, Facebook, captură video Youtube Catalin Maruta

Ce spune Elena Merișoreanu despre parastasul - festival organizat în memoria Ionelei Prodan: „Vor face acolo acolo sarmale la pirostrii, mititei, fripturi. O să vină și preoți.” / EXCLUSIV

Sursa foto: Loredana Groza, Instagram

Loredana Groza, ipostază de infarct, în limuzină: „Faci furori peste tot”. Cum s-a fotografiat artista