Cum a slăbit Alin Gălățescu 10 kilograme în 2 săptămâni. Alimentele pe care le-a eliminat complet din meniul său: „Atenție, nu sunt foarte sănătoase!”
Data actualizării:
Data publicării:
Alin Gălățescu a descoperit o nouă dietă care promite mai mult decât celelalte. Principalul atuu este slăbirea în mod sănătos, fără pierderea masei musculare.

Alin Gălățescu, un cunoscut analist de modă, stilist și organizator de evenimente, a făcut o schimbare notabilă în aspectul său fizic, recent. Într-un interviu, Gălățescu a dezvăluit cum și-a modificat stilul de viață, inclusiv dieta sa, pentru a obține aceste rezultate remarcabile.

El a reușit să scape de kilogramele în plus prin adoptarea unei noi diete bazate pe shake-uri. Cu toate acestea, este remarcabil faptul că masa musculară a rămas intactă, chiar și în absența activității fizice regulate.

A slăbit 12 kilograme prin shake-rui naturale

Alin Gălățescu a experimentat o schimbare semnificativă în ultima perioadă, reușind să slăbească aproximativ 12 kilograme. A adoptat o nouă dietă denumită Toman, care se bazează pe consumul de shake-uri naturale. Această dietă promovează o abordare simplă și implică alternarea între shake-uri dulci și sărate într-o secvență specifică. Una dintre caracteristicile remarcabile ale dietei Toman este că se concentrează pe pierderea grăsimii corporale, evitând atacarea masei musculare. Dietele care protejează masa musculară sunt considerate benefice în contextul pierderii în greutate, deoarece ajută la menținerea unui raport sănătos între grăsime și mușchi.

„Am slăbit vreo 12 kilograme. E o dietă nouă, numită Toman. E foarte simplă. Sunt niște shake-uri naturale, pe care le faci, unele dulci, unele sărate. Sunt într-o ordine, dulce, sărat, dulce, sărat, dulce. Sunt foarte gustoase. Eu nu vreau să iau broccoli, să îl amestec cu spanac și dimineața să am o bucurie că îmi încep ziua direct cu un pumn în față, fiind verde și plin de nutrienți. Această dietă este naturală și a rezolvat principala problemă a unei slăbiri accelerate, căci organismul atacă mușchii prima oară când slăbești ca să își ia energie. Dieta evită mușchii și atacă direct grăsimea. Am și verificat asta. Grăsimile au scăzut cu 4% și mușchii au crescut cu 1%, deci e foarte clar că nu au fost atacați deloc, căci nu am făcut sport, nu aveam cum. Nu a fost deloc atacată masa musculară, ceea ce e marea problemă a tuturor dietelor.”, a spus Alin, pentru Ego.

Cum a trecut peste problemele de sănătate prin alimentație

Alin Gălățescu a fost conștient de problemele sale de sănătate legate de tensiunea arterială înainte de a începe procesul de slăbire. Cu toate acestea, el a reușit să le depășească prin intermediul dietei și să obțină rezultate pozitive.

„Mănânc la prânz pește, pui, curcan, legume, ceva lejer, cam cum ar trebui să mâncăm toți. Evit cartofii prăjiți, băuturile carbogazoase, pâinea, lucrurile evidente care ar trebui să aibă pe ele un semn mare cu „Atenție, nu sunt foarte sănătoase!”. Aveam hipertensiune și în mai puțin de o lună am ajuns la normal. Aveam 18 cu 10, cu 11, iar la 22 nu mai ești. Era foarte mult, iar acum am 13 cu 8. Am fost în spital, aveam deviație de sept și am rezolvat-o, iar atunci aveam 11,7 cu 8. Sunt multe probleme pe care ți le rezolvă.”, a spus acesta pentru sursa precizată.

Sfaturi pentru costumele de baie din această vară

Alin Gălățescu îndeamnă să abordăm culorile vibrante pentru perioada verii. Pentru femeile care nu se simt în formă maximă, Gălățescu recomandă costumele de baie dintr-o singură piesă, cu croiuri și compoziții speciale.

Potrivit expertului, costumele de baie într-o singură piesă sunt alegerea ideală pentru a se simți confortabil și încrezătoare pe plajă. Alin Gălățescu subliniază importanța evitării costumelor de baie negre, preferând în schimb opțiuni în nuanțe vibrante și pline de viață.

„Nu cred că e așa de complicat pentru cineva să-și ia niște costume de baie noi. Există acum, de exemplu, niște culori electrice, care sunt foarte la modă și dau bine în momentul în care te bronzezi un pic. Sunt în contrapunct perfect, plus că reacționează bine la soare, echivalentul unor costume albe, de exemplu. Să nu te îmbraci în costum negru. Bine, au am și boxeri de plajă tot negri.”, a spus specialistul pentru Cancan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: George Eduard Caramiciu
Categorie: Showbiz
Tagurile articolului: aliemntatie  alin galatescu  dietă 


DC Media Group Audience

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Captură video: YouTube/Canal33

Lună Plină din 23 mai 2024. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru toate zodiile

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Captură video: Pro TV

Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, a răbufnit la adresa lui Zanni: „Aș vrea să fie eliminat. În acel exil a luat o altă traiectorie”

Captură video: Pro TV

Mesajul neașteptat pe care i l-a trimis Zanni lui Cătălin Măruță: „Mi-a scris pe Instagram”. Ce i-a răspuns prezentatorul TV

Captură video: Pro TV

Se încing spiritele la Survivor All Stars. Zanni tună și fulgeră la adresa lui TJ Miles




pixel