Alin Oprea tună și fulgeră, după ce Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”
Data actualizării:
Data publicării:
Este informația momentului! Alin Oprea vine cu acuzații dure la adresa fostei soții. Artistul a spus în direct la TV cu cine l-ar înșelat, de fapt, Larisa Uță. Cântărețul a citit și mesajele cu presupușii amanți.

Alin Oprea nu s-a abținut și a reacționat public, după ce fosta soție a mărturisit în cadrul podcastului moderat de Bursucu că nu i-a fost niciodată infidelă în căsnicie. (Citește mai multe AICI). Invitat in emisiunea „Xtra Night Show”, artistul a declarat că Larisa Uță nu l-a înșelat o dată, ci de trei ori, cu bărbați diferiți. Mai mult, aceasta ar fi recunoscut doar două dintre relații și că le va spune și copiilor.

Alin Oprea tună și fulgeră, după cu Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”

Alin Oprea a menționat că Larisa Uță a recunoscut două dintre relațiile extraconjugale – una cu un cetățean german și alta cu un antrenor de kangoo jumps din București. Cu toate acestea, fosta soție ar fi omis să menționeze cine este cel de-al treilea bărbat, despre care a ales să nu ofere detalii. 

„Au fost trei relații extraconjugale. Au fost trei bărbați diferiți. Am ascultat, am căutat. Pentru mine a fost doar o informare ce s-a întâmplat până acum, că a vorbit, a făcut. Erau niște vorbe, putea să fie și o glumă. Mă gândeam la multe lucruri, nu voiam să cred efectiv. Nu voiam să cred așa ceva. După ce am făcut această informare, am avut nevoie de o confirmare că a avut trei amanți. Corect? Am încercat prima variantă. Prima a fost să o sun și să vorbesc cu ea. Am sunat-o și am vorbit cu ea. A dat detalii cu cine a vorbit, ce a vorbit și că nu e cum zic eu, că au fost doar doi. (...) A recunoscut două dintre relațiile extraconjugale și a spus că unul a fost un cetățean german cu care a avut o relație mai specială și un băiat, un antrenor de kangoo jumps din București cu care a avut o relație. A zis că o să le spună și copiilor lucrul acesta, să știe și ei despre ce e vorba. Am zis că nu e cazul”, a spus  Alin Oprea, în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”.

Alin Oprea a citit mesajele pe care le-ar fi avut cu fosta soție, după ce i-a recunoscut că l-a înșelat

Alin Oprea  a susținut că a avut acces la mesaje care confirmă aceste relații și unul dintre presupușii amanți, din Germania, chiar ar fi divorțat pentru Larisa. Potrivit artistului, cel de-al treilea bărbat cu care fosta soție l-ar fi înșelat este o persoană publică. „«Nu că ar conta pentru tine, dar omul ăla cu care am fost din Germania s-ar căsători oricând cu mine. Nu am rămas acolo. A divorțat pentru mine».

Asta e o discuție despre cetățeanul căsătorit din Germania. «În comparație cu tine, eu nu am vrut să te rănesc sau să mă răzbun pe tine. Dacă zeci de ani primești doar jigniri, eu nu am căutat să te înșel. Eram grasă, fără serviciu, jignită în fiecare zi. Nu mai exista iubire din partea ta nici măcar o secundă».

A treia persoană pe care nu a recunoscut atunci este relativ publică, motiv pentru care nu vreau să fac recunoscut neapărat, deși mesajele le avem de la el. El a recunoscut și mi-a dat mesajele atunci. Am protejat numele omului”, a mai spus Alin Oprea.

Mesajele pe care Larisa Uță le-ar fi avut cu presupusul amant

În cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, Alin Oprea a citit și mesajele pe care Larisa Uță le-ar fi avut, potrivit lui, cu presupusul amant, Marius, despre care spune că este o persoană publică. Cu toate acestea, artistul nu a dezvăluit cine este, de fapt, bărbatul.

Larisa Uță: Mi-e dor de tine, Marius. 

Marius: Și mie de tine. Ai reușit să-ți repari mașina?

Larisa Uță: Nu!

Marius: Atunci vino la Pitești să rezolvăm. Așa ne și vedem și reluăm de unde am rămas.

Larisa Uță: Pozițiile tale preferate... Chiar îmi doresc să te simt, să intri ușor unde este cald și bine.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete



sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Sursă foto: Antena 1

Dany Boy a făcut-o cu ouă și cu oțet pe Mădălina Maricuț, fosta ispită de la Insula Iubirii. A spus public adevăratul motiv al despărțirii

Captură video: Pro TV. Captură video: Facebook/Poftiți pe la noi

Cătălin Cazacu nu s-a putut abține și a spus public ce crede despre Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu: „Na, pot să se supere pe mine”

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o săptămână excelentă

Captură video: Antena Stars. Sursă foto: Facebook/Larisa Uță

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Cornel de la Insula Iubirii nu s-a potolit nici după plecarea din emisiune, deși știa că Iustina e însărcinată. Ispita Loredana aruncă bomba

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Captură video: Pro TV

Cătălin Cazacu, declarații neașteptate despre Lora în direct la TV. S-a dat de gol: „Stai, iartă-mă. Dăm înapoi”

Captură video: Antena Stars. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Alin Oprea tună și fulgeră, după ce Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 4 zodii cu noroc la bani în această toamnă. Mihai Voropchievici: „Sunt șanse mari să primești o mărire de salariu”

 Mariana Cojocaru. Captură video: YouTube/ Playtech Stiri

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Sursă foto: Captură foto Facebook Larisa Uță

Ce avere au de împărțit Alin Oprea și Larisa Uță. Femeia a dat cărțile pe față




pixel