Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele
Data publicării:
Alina Bădic, astrolog, a prezentat horoscopul, în direct, la B1 TV, pentru săptămâna 24 - 30 martie 2024.

Berbec horoscop 24 - 30 martie 2024

 

 

„Vorbim despre un efort susținut pe care noi trebuie să îl facem pentru a depăși orice urmă de ego. Trebuie să lucrăm cu orice formă de ego. Nativii Berbec se găsesc, în aceste zile, într-o variantă în care trec prin toate zonele așa de analiză, relațiile în care sunt implicați - relația de cuplu, de parteneriat, o relație de amiciție, de prietenie, de proiecte, de colegialitate. Vor fi uimiți să vadă că ei nu și-au speculat, în sensul bun al cuvântului, relațiile așa cum ar trebui. Adică poate au un prieten cu care ar putea să discute lucruri care le sunt de mare folos, dar nu discută pentru că nu găsesc timp. Știți câte relații avem pe care nu le folosim la maximum din cauza vriei în care am intrat în această epocă a vitezei? Am fi uimiți să vedem”, a zis Alina Bădic la B1 TV.

 

Taur horoscop 24 - 30 martie 2024

 

„Taurii sunt testați pe relații. Prin relații, Taurii acum se apropie de divinitate, fiind mai exact corecți cu oamenii. Taurii au oameni care se agață de ei, în această perioadă din punct, de vedere energetic, depind de ei, au nevoie să le ofere fie iubire, fie sfaturi, fie cunoaștere… 

Este o perioadă în care Taurii aleg, pe aceste aspecte, să fie constanți în sentimente cu acest Uranus care se găsește pe acest grad cu totul special, gradul 52, de la 0 grade Berbec, acum se află Uranus aici. Taurii aleg constanța în iubire față de oamenii la care țin cu adevărat. Este foarte interesant. Nativii Taur caută să-și țină promisiunile în această perioadă față de oamenii care contează cu adevărat pentru ei”, a mai spus Alina Bădic, în direct, la B1 TV.

 

2. Alina Bădi... (martie-horoscop-alina-badic-pesti-2024-martie_74512200.jpg)

 

 

Gemeni horoscop 24 - 30 martie 2024

 

 

„Vor apărea tot felul de semne, semnale, mesaje, poate chiar lucruri care se cer spuse. Are și o componentă spirituală toată această eclipsă. Pentru ei, eclipsa va avea o componentă spirituală și religioasă”, a mai zis Alina Bădic.

 

Rac horoscop 24 - 30 martie 2024

 

 

„Această eclipsă are o componentă cu totul aparte. Nativii din zodia Rac nu mai analizează lucrurile doar sub impulsul cotidianului. Ei nu mai încearcă atât de mult să își explice lucrurile. Ei au avut experiențe foarte dure de viață și au observat că anumite lucruri nu poți să le explici din punctul de vedere al cotidianului. Și parcă cu cât vrei să ai mai mult... control nu o să ai”, a mai zis astrologul.

 

3. Alina Bădi... (alina-badic-horoscop--martie-2024----_13131600.jpg)

 

Leu horoscop 24 - 30 martie 2024

 

 

„O eclipsă care vorbește despre conceptul prieteniei, despre prietenie în adevăratul sens al cuvântului, despre relații și relevanța lor, despre persoane indispensabile. Ei aici au filosofia de înțeles, filosofia relațiilor și nu în ultimul rând filosofia poziționării sociale. Unde este cazul, unde nu este cazul să te poziționezi, unde trebuie să fii bun, să ai autonomie și să fii înțelept, unde poate chiar este cazul să fii tranșant și să renunți la anumite situații?”, a zis Alina Bădic, în direct, la B1 TV.

 

Fecioară horoscop 24 - 30 martie 2024

 

„Fecioarele își evaluează foarte interesant veniturile, zona aceasta de câștig, își doresc să se pună destul de mult în valoare. Vom vedea nativi Fecioară care vor să se pună în valoare pe o zonă în care s-au mai pus în valoare și în alte vieți. Devine foarte important să înțeleagă nativii Fecioară unde sunt valoroși pentru că așa vor căpăta noi resurse, vor deveni și mai puternici”, a zis Alina Bădic la B1 TV, în emisiunea 360 de grade.  

 

„Fecioarele devin foarte pragmatice. Își vor da utilitate. Vor găsi un domeniu în care dacă muncesc și dacă pun lucrurile la punct așa cum trebuie, vor avea beneficii foarte semnificative. Nu este de ignorat nici evaluarea zonei emoționale. Este o zonă pentru care nativii din Fecioară au manifestat un interes foarte puternic în ultima perioadă, cu mențiunea că nu trebuie să uitați să dați și o dimensiune spirituală iubirii”, a mai zis astrologul.  

 

 

Balanță horoscop 24 - 30 martie 2024

 

„Vorbim acum despre o eclipsă de lună care are loc în semnul lor, cu luna în apropierea Nodului Sud în semn. Foarte important devine acum să înțeleagă semnificația fiecărei relații pe care o au. (...) Se activează o zonă foarte interesantă care are legătură cu alte vieți. Fie întâlnesc persoane care le vorbesc despre ei în altă existență, fie încep să poarte discuții care sunt o continuare poate a unor activități, o continuare pentru activități pe care le-au inițiat altă dată. În orice caz, să urmărească această componentă de revenire pe undeva într-o viață anterioară înc are ori li s-a spus ceva, ori a interacționat cu ceva, ori cu cineva, ori cu un anumit fel de viață care acum se regăsește din plin în viața lor. Când vorbim despre această regăsire, nu ne referim la o persoană în sine, ci la un mod de viață”, a mai spus Alina Bădic la B1 TV.

 

Scorpion horoscop 24 - 30 martie 2024

 

„Foarte mare fluență și coerență, în această perioadă, pentru nativii din Scorpion. Pozitivitate, optimism și energie constructivă! Multe lucruri vin într-un firesc în viața Scorpionilor. Mai sunt câteva aspecte asupra cărora trebuie să meditați puțin. Mai aveți câteva lucruri de înțeles despre mediul înconjurător, despre cei cu care relaționați zi de zi”, a zis Alina Bădic, astrolog.

 

4. Alina Bădi... (alina-badic-horoscop-24---30-martie-2024_34276800.jpg)

 

Capricorn horoscop 24 - 30 martie 2024

 

„Potențial semnificativ de dezvoltare din punct de vedere profesional. Capricornii încep să intuiască ce pot face astfel încât să ajungă la un nivel superior profesional. Poate și-au dorit să fie priviți altfel, poate și-au dorit tot timpul să își depășească anumite limite. Ascensiunea profesională trebuie văzută prin prisma spiritualului. Deși pare un paradox, totuși nu este”, a zis Alina Bădic la B1 TV.

 

Vărsător horoscop 24 - 30 martie 2024

 

„Vin o serie de atenționări, dar în sens pozitiv. Vor fi niște mesaje diferite prin intermediul comunicării cu ceilalți. (...) Foarte multe negocieri, foarte multe semnificații care vin prin intermediul vorbelor, foarte multe discuții, chiar o componentă legată de semnarea unor acte, contracte. Vom vedea mulți născuți în Vărsător care găsesc tot felul de direcții noi de a se pune în valoare, de a câștiga mai mult, de a nergocia”, a mai zis astrologul.

 

Săgetător horoscop 24 - 30 martie 2024

 

„Nativii din zodia Săgetător au acces la cele mai profunde informații. Este bine să înțeleagă esența vieții, dar și acele domenii cărora niciodată nu le-au dat importanță. De foarte multe ori, rămâne un domeniu nedescoperit din viața noastră, uneori este domeniul la care nici nu ne gândim.

 

Și atunci nativii din Săgetător au de învățat lecția descoperirilor, lecția pionieratului în această perioadă. Este ceva dincolo de cuvinte pentru că ei cam intuiesc care sunt zonele în care poate nu au acționat la timp pentru că este cel puțin un domeniu care a rămas așa mai prăfuit, adică nu s-au ocupat așa de mult de dimensiunea lui spirituală. Reluați-vă puterea acolo unde ea a rămas sub capacitatea gândită de către divinitate.

Zarurile au fost aruncate de divinitate la începutul nașterii, dar apoi trebuie să le tot aruncăm noi pe parcursul vieții pentru că altfel începem să deranjăm și să supărăm pe Sus”, a zis astrologul Alina Bădic la B1 TV în emisiunea 360 de grade.

Horoscop Pești 24 - 30 martie 2024

 

 

„Mesaje coborâte parcă din astral pe care Peștii le percep în adevăratul sens al cuvântului. Nativii Pești vor înțelege un lucru esențial legat de existența lor cumva la final de drum. Adică putem spune că ne aflăm la un final de drum, în sensul că trebuie să înțelegem acel mesaj spiritual. Peștii pot să împărtășească și cu ceilalți accesul la cunoaștere.

 

Din punct de vedere al vieții pragmatice, lucrurile se rezolvă de la sine. De ce? Pentru că Peștii deja au înțeles mesajele relevante ale Universului”, a zis Alina Bădic, în direct, la B1 TV, în emisiunea 360 de grade.  

 

VEZI ȘI: Dacă până și prințesa Kate are cancer, cum ne putem noi, oamenii simpli, să ne apărăm? Răspunsul marelui profesor Irinel Popescu:

https://www.spectacola.ro/daca-pana-si-printesa-kate-are-cancer-cum-ne-putem-noi-oamenii-simpli-sa-ne-aparam-raspunsul-marelui-profesor-irinel-popescu_37838.html

 

VEZI ȘI: Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine:

https://www.spectacola.ro/christian-sabbagh-a-izbucnit-ce-rost-mai-are-sa-lucrez-mai-bine-devin-somer-am-vandut-tot-ce-aveam-de-vandut-la-pret-de-chilipir-numai-sa-mi-fac-copilul-bine_37843.html

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Anca Murgoci
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic - horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia care are foarte mult succes acum. Sunt într-o perioadă foarte prolifică

Adela Popescu/captură video Youtube, Fain & Simplu cu Mihai Morar

„Îmi venea să-l omor”. Adela Popescu, moment de cumpănă în căsnicia cu Radu Vâlcan: „Eu eram efectiv distrusă și el...”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia cu evoluție foarte frumoasă pe parte profesională

Dr. Mihail/ captură video TikTok

Băutura cu cei mai mulți antioxidanți. Scade mortalitatea cu 17%. Dr. Mihail Pautov: „În plus, are zero calorii”


Cele mai PERICULOASE alimente care cresc riscul de SUFOCARE

Sufocarea la bebeluși și copii este foarte periculoasă....



pixel