Alina Bădic, horoscop 26 mai - 1 iunie 2024: Zodia care va muta munții din loc
Data publicării:
Astrologul Alina Bădic a venit cu horoscopul săptămânii 26 mai - 1 iunie 2024.

Balanță

Nativii își vor dori să se rupă de propria persoană, în încercarea de a se asocia cu ceilalți. E foarte important să înțeleagă relaționarea cu persoane care îi agită. Puțină lume face doar ceea ce îi place în această perioadă, iar Balanțele sunt, de asemenea, nevoite să aleagă dacă vor să iasă din zona de confort.

 

Scorpio

Nativii Scorpion nu se vor mai raporta la fel de mult la partea individuală. Se vor gândi dincolo de ei. Nimeni nu le explică ce au de făcut, dar încep să își simtă karma. S-ar putea să nu aibă o perioadă strălucită dacă nu vor simți ce au nevoie oamenii din jur de la ei. Nu au energie să vadă ce au de făcut în plus. Creativitatea le lipsește în această perioadă.

 

Săgetător

Săgetătorii sunt foarte încercați de univers în perioada următoare. Trebuie să înțeleagă cine este aliatul și cine este dușmanul lor. Sfatul este următorul - trebuie să vadă că sunt în situații de genul „totul sau nimic” și sunt nevoiți să pună mai mult accent pe prudență. Pot face un test foarte simplu. Să aleagă un obiect sacru pe care să reflecteze dacă l-ar da în păstrare persoanei în care pretind că au încredere.

 

Capricorn

Nativii Capricorn se tot întreabă cine sunt ei pentru ceilalți. Universul nu le va permite să fie fericiți pentru că nu s-au detașat de acel ceva material care îi ține pe loc.  Capricornii, în această perioadă, se împart între cei care știu de ce să se detașeze și cei necăjiți care nu înțeleg de ce sunt permanent dezamăgiți.

 

Vărsător

Nativii Vărsător își dau seama de un lucru foarte subtil care îi caracterizează. Nu este o perioadă a imprudențelor și nu este vremea în care să riscăm. Aveți grijă pe cine băgați în casă! Trebuie să fim atenți la mesajele divine. Există potențiale greșeli pe care Vărsătorii chiar dacă nu le fac acum, le pot face în viitor.

 

Pești

Cel mai relevant aspect este forța pe care o are implicarea lor în diferite activități. Nativii Pești pot căpăta puteri absolut incredibile în această perioadă. Vor anula orice formă de conflict și obstacol. Au așa multă putere sufletească încât aceștia simt că pot muta munții din loc. Zona de paranormal coexistă cu ei într-un mod special.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Alexandru Negrici
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Acces Direct

Demisie șoc la Antena Stars! A plecat de la Acces Direct după 6 ani: „A fost ultima mea zi”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Suma uriașă pierdută de Cristina Bâtlan în urma afacerii pe care a avut-o cu Cătălin Botezatu. În ce relații a rămas femeia de afaceri cu celebrul designer

Andrei Nae

O studentă rupe tăcerea în cazul lui Andrei Nae, cunoscut drept „profesorul în fustă”

Captură video: Pro TV

Ioana Gingină a vrut să știe toată lumea de ce nu-l suportă pe Cristi Mitrea. Actrița nu s-a abținut: „Am văzut eu niște lucruri”

Andrei Nae

Ați văzut profesorul în fustă de la Universitatea din București? Adevărul despre fotografia publicată de Mara Bănică

Agerpres

Știrea zilei e despre Carmen Brumă. NIMENI din presă n-a scris despre asta! Cu lacrimi în ochi, a făcut marele anunț: E o nouă etapă în viața mea

Insula iubirii

Radu Vâlcan anunță ce cuplu părăseşte Insula Iubirii: Cum plecaţi, împreună sau separat?

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Dana Budeanu, reacție în cazul profesorului în fustă

 pexels-max-fischer-5212362

Universitatea din București, decizie după ce un profesor a apărut în fustă

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Gabi Bădălău s-a dat de gol! Spunea că nu a înșelat-o niciodată pe Bianca Drăgușanu, dar acum a recunoscut tot fără menajamente

Andrei Nae

Profesor, după ce Andrei Nae a purtat o fustă: Aș vrea să evit să îl elogiez...

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 22 - 28 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de reușite în tot ce face




pixel