Alina Bădic, horoscop 26 mai - 1 iunie 2024: Zodia cu o șansă extraordinară de a crește
Data actualizării:
Data publicării:
Astrologul Alina Bădic a venit cu horoscopul săptămânii 26 mai - 1 iunie 2024.

Berbec

Nativii Berbec trebuie să fie foarte atenți cu energia lor. De obicei atunci când cineva apelează la ei, aceștia nu spun nu. Dar trebuie ca acum să înțeleagă cum să își gestioneze vitalitatea. Trebuie să realizeze cât sunt de pragmatici de fapt. Se simt prinși într-o menghină. Constrângerea e că trebuie să se fixeze în raport cu materialul, o să fie mult mai grea munca. Îi vedem foarte agitați pentru că vor să muncească, ca apoi să-și îndeplinească o bucurie.

 

Taur

Ar trebui să înțeleagă că sunt foarte favorizați în această perioadă. Au foarte multe idei Taurii acum și sunt foarte curioși. Fac multe negocieri în această perioadă. Aceștia își doresc să călătorească, să aibă parte de aventuri, dar mai mult pe cont propriu, folosindu-se de factorul lor de noroc. Au noroc în investiții, ceea ce poate veni cu mari câștiguri financiare. Vor fi nevoiți să înțeleagă filosofia generozității. Taurii trebuie să știe să primească acest cadou de la univers.

 

Gemeni

Gemenii sunt acum foarte puternici. Este o perioadă în care au o șansă extraordinară de a crește prin ideile pe care le au. Au o șansă extraordinară să se detașeze de anumite lucruri. Poate aveau un gen de preocupări care îi ajutau să se regăsească, iar acum începe o nouă aventură. Se vor apropia de divinitate prin aceste preocupări.

 

Rac

S-ar putea să aibă o anumită trăire care să îi pună pe gânduri. Trebuie să descopere ce supărări sau necazuri au. Poate că această perioadă a fost foarte subtilă până acum, dar devine foarte evidentă. Racii trebuie „să pună punctul pe i”. Au nevoie de o conexiune interioară pentru a-și da seama unde se simt puternici și unde se simt slabi. Trebuie să își explice care sunt lucrurile care îi macină zi de zi.

 

Leu

Semnele de foc vorbesc despre o putere pe care trebuie să o consumăm. Dar Leii se simt ușor devitalizați. S-ar putea să se simtă mult mai obosiți decât de obicei. Găsiți resursele într-o activitate fizică, concretă, care vă face și plăcere. Nu stați în casă, izolați, pentru că veți fi agresați de tot felul de energii! Pentru Lei, izolarea nu este deloc o bucurie. Leii trebuie să descopere ce îi aproprie de ei înșiși.

 

Fecioară

Pentru Fecioare este o perioadă în care chiar trebuie să înțeleagă cum trebuie să se raporteze la aspectul material. Nu trebuie să mai fie o prioritate pentru aceștia să se pună în serviciul celorlalți. Își vor depăși condiția de bază. Vor continua să se pună în serviciul celorlalți, dar apare o componentă de transcendență. Nu mai au energia sufletească să muncească ca de obicei. Vor acorda mult mai multă importanță introspecției. Devin interesați în această perioadă de o anumită poziționare la nivel profesional.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Spectacola
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Acces Direct

Demisie șoc la Antena Stars! A plecat de la Acces Direct după 6 ani: „A fost ultima mea zi”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Suma uriașă pierdută de Cristina Bâtlan în urma afacerii pe care a avut-o cu Cătălin Botezatu. În ce relații a rămas femeia de afaceri cu celebrul designer

Andrei Nae

O studentă rupe tăcerea în cazul lui Andrei Nae, cunoscut drept „profesorul în fustă”

Captură video: Pro TV

Ioana Gingină a vrut să știe toată lumea de ce nu-l suportă pe Cristi Mitrea. Actrița nu s-a abținut: „Am văzut eu niște lucruri”

Agerpres

Știrea zilei e despre Carmen Brumă. NIMENI din presă n-a scris despre asta! Cu lacrimi în ochi, a făcut marele anunț: E o nouă etapă în viața mea

Andrei Nae

Ați văzut profesorul în fustă de la Universitatea din București? Adevărul despre fotografia publicată de Mara Bănică

Insula iubirii

Radu Vâlcan anunță ce cuplu părăseşte Insula Iubirii: Cum plecaţi, împreună sau separat?

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Dana Budeanu, reacție în cazul profesorului în fustă

 pexels-max-fischer-5212362

Universitatea din București, decizie după ce un profesor a apărut în fustă

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Gabi Bădălău s-a dat de gol! Spunea că nu a înșelat-o niciodată pe Bianca Drăgușanu, dar acum a recunoscut tot fără menajamente

Andrei Nae

Profesor, după ce Andrei Nae a purtat o fustă: Aș vrea să evit să îl elogiez...

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 22 - 28 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de reușite în tot ce face




pixel