Alina Badic, horoscop pentru această săptămână. Este o perioadă karmică pentru mai multe zodii
Data publicării:
Alina Badic a prezentat horoscopul pentru această săptămână.

Astrologul Alina Badic a făcut previziuni pentru toate semnele zodiacale în săptămâna 4 – 10 februarie 2024, potrivit B1TV.

Berbec

Sunt energii foarte interesante în această perioadă! Cu siguranță, simțiți că într-un anumit domeniu ar trebui să faceți lucrurile total diferit. Vă caracterizați printr-un maxim de dinamism, iar dorința de a face lucrurile total diferit este incredibilă. Deși de obicei sunteți îndrăzneți și acționați, fără să vă intereseze părerile altor persoane, acum vă găsiți în poziții în care sunteți mult mai interesați de prudență, de introspecție, de găsirea unor mentori spirituali.

Taur

În această perioadă trebuie să înțelegeți zona de potențial! Trebuie să intuiți unde puteți duce acele semințe pe care le-ați pus în acest pământ pasiv, pământul specific Taurului. Trebuie să înțelegeți că nu contează atât de mult că aveți 10 mașini, 10 case sau 10 conturi în bancă, ci mai mult contează ceea ce știți să faceți. Astrele vorbesc despre puterea de a vă reinventa!

Gemeni

Sunteți o zodie destul de agitată, ca toate semnele de Aer de altfel! Sunteți veșnic tineri din punct de vedere mental, iar acum Saturn și Neptun propun rafinarea energiilor pe casa carierei, pe casa ascensiunii sociale care ascunde o dorință de a înțelege pe verticală. În această perioadă veți face o introspecție în care vă veți explica de ce ați avut o ambiție, ce s-a aflat în spatele ei.

Rac

Este important să înțelegeți că există ceva ce trebuie transformat major – altfel spus, se modifică o stare de conștiință pentru voi. Astrele vorbesc despre apariția unei persoane care vă sfidează. Veți fi față în față cu un rival karmic în aceste zile, un rival karmic care poate să nu fie identificat atât de ușor. Pe de altă parte, în această perioadă aveți și un susținător, care este precum un soldat care învinge orice.

Leu

Câteva provocări semnificative în aceste zile! Soarele, guvernatorul vostru, se găsește în semnul opus, în semnul Vărsătorului, și este și tensionat. Va apărea o inadvertență! V-ați putea trezi agresați sau chiar sfidați de undeva din neant, dintr-o zonă a parteneriatelor, și totuși este greu de identificat agresorul. Morala este să depășiți agresiunea și înțelegeți filosofia acestei agresiuni.

Balanță

Sunteți guvernați de Venus, iar armonia se realizează la nivel mental. Trebuie să identificați cu ce tip de anturaj vă înțelegeți – asta în funcție de tot felul de propuneri pe care le va face universul, care vă va duce în medii diverse. Astfel, veți înțelege unde vă simțiți bine și unde nu. Într-un fel, este vorba despre o alegere, iar nevoile spirituale cresc și ele.

Scorpion

Este foarte important drumul pe care îl aveți de parcurs în perioada următoare! Pluto, guvernatorul vostru, intră în semnul Vărsătorului, un semn uranian. Oricum ați distrus tot ceea ce a fost perimat, tot ceea ce n-a mai funcționat, dar este foarte important ce cuceriți în schimb. În viața voastră există niște domenii în care efectiv ați abandonat bătălia, întrucât ați înțeles de ce este important să faceți acest lucru.

Săgetător

Jupiter, guvernatorul vostru, face niște aspecte foarte frumoase cu planetele din Capricorn. Astrele vorbesc despre un soi de expansiune profesională, dar în egală măsură și despre o expansiune financiară. Ca atare, ca semn de Foc, în perioada imediat următoare căpătați un cult al ideii de a vă valida. Venus, Marte și Mercur vorbesc despre validare, iar validarea vine prin descoperirea lucrurilor la care sunteți buni.

Capricorn

Ați devenit propria voastră inspirație, pentru că ați fost destul de dezamăgiți, dar acum această forță pe care v-a dat-o Saturn vă face să vă raportați foarte concret și corect la oameni. Devine foarte evident cine merită și cine nu, prin prisma unor dezamăgiri greu de explicat. Poate că prietenii voștri nici măcar nu știu că au fost trecuți prin această testare, ci pur și simplu se miră că nu mai sunteți atât de prezent, atât de atent.

Vărsător

Este o perioadă foarte specială pentru voi! Sunteți marcați de libertate, iar Uranus rupe ritmul în această perioadă. Este o libertate lipsită de orice fel de constrângere și vă cam dați seama în aceste zile care este prima dintr-un șir lung de schimbări care se vor produce în cele două decenii în care îl veți avea pe Pluto în semn.

Pești

Devine din ce în ce mai importantă zona legată de planul spiritual! Semnele de Apă trebuie să parcurgă un drum extraordinar de puternic în această perioadă, în sensul că își vor da seama de esența vieții. Sunt semnele cele mai încercate și mai încărcate de lucrurile pe care le vor înțelege. Este vorba despre o purificare incredibilă, cu Saturn și Neptun chiar în semnul Peștilor! Elevarea trăirilor, eliberare finală!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: YouTube/Românii au talent

Violeta Botezatu, aplaudată în picioare de toți jurații de la Românii au Talent: „M-a durut carnea pe mine la cât de mult mi-a plăcut” / VIDEO

Sursă foto: Instagram/Dan Cruceru

Dan Cruceru nu vrea să mai audă de Survivor România! De ce refuză să mai prezinte celebrul reality show: „Este traumatizant. Nu merită”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 20 - 26 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o mare reușită 

Sursă foto: Youtube/ Radu Tibulca

Menajera lui Cătălin Botezatu, incident neplăcut în locuința designerului: „Nu am auzit-o țipând”. Femeia și-a dat demisia imediat 

Captură video: YouTube/Canal33

Lună Plină din 23 mai 2024. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Mesajul neașteptat pe care i l-a trimis Zanni lui Cătălin Măruță: „Mi-a scris pe Instagram”. Ce i-a răspuns prezentatorul TV

Sursă foto: Freepik

Top trei alimente care te vor ajuta să îți regenerezi ficatul și să slăbești

Captură video: YouTube/Românii au talent

La doar 11 ani, Maria Clara Postelnicu a cucerit inimile juraților de la Românii au Talent. Andra: „Prevăd un viitor extraordinar pentru tine” / VIDEO

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Captură video: Kanal D. Captură video: Pro TV

Previziunea pe care Neti Sandu i-a făcut-o actriței Carmen Tănase. S-a aflat după 10 ani: „Mă uitam la ea și am zis «I-auite ce mi-a zis asta»”




pixel