Alina Badic, horoscop pentru săptămâna 14 – 20 ianuarie 2024. Beneficii materiale pentru o zodie
Data publicării:
Alina Badic a dezvăluit horoscopul pentru săptămâna 14 – 20 ianuarie 2024.

Astrologul Alina Badic a dezvăluit, în exclusivitate pentru B1TV, de ce surprize vor avea parte zodiile în următoarea săptămână.

Berbec

Aveți șansa să construiți în domenii în care până acum poate că nu a fost atâta energie! Pe de altă parte, vă vine multă forță pe zona de relaționare. Totuși, pot apărea tot felul de confuzii și persoane care, chiar dacă sunt bine intenționate, pot crea și mici confuzii. Vă căutați drumul în continuare, dar ar fi bine să vă concentrați în săptămâna următoare pe Neptun, care vă oferă șansa să scăpați de ultimele confuzii.

Taur

Pentru voi, Jupiter în semn este foarte puternic aspectat. Discuții foarte confortabile, discuții care pot aduce beneficii materiale! Există foarte multă forță din perspectiva concretului. Altfel spus, puteți crește foarte mult pe zona legată de material, de beneficii materiale și puteți primi informații utile, puteți semna contracte foarte bune, puteți face negocieri foarte bune. Cu toate acestea, rămâne prezentă și zona de confuzie.

Gemeni

Mercur, guvernatorul vostru, vine cu niște mesaje karmice! Trebuie să ascultați tot felul de mesaje pe care vi le aduce universul și trebuie să înțelegeți ce se întâmplă! Ce se întâmplă? De ce sunt supărat? Cine și de ce m-a agresat? Poate că ar fi bine chiar să scrieți anumite lucruri importante pentru voi și să vă gândiți cu cine să vorbiți, față de cine să vă revanșați, față de cine aveți datorii ș.a.m.d. Pe de altă parte, Mercur în exil nu face atât de favorabilă comunicarea.

Rac

Veți avea de rezolvat o problemă dură, o problemă pe care poate că ați avut-o în trecut, dar pe care trebuie să o gestionați și să o recalibrați. E important să găsiți noi variante de abordare, dar mult mai corecte. Ar fi bine să faceți o listă cu toate situațiile neplăcute, cu toate problemele, cu toate persoanele care v-au tulburat în trecut, în așa fel încât să puneți punctul pe i în toate acele situații care v-au agitat peste medie. Pluto pe semn opus vorbește despre faptul că puteți să remediați o problemă dură, cu condiția să înțelegeți substratul acelei probleme.

Leu

Saturn vorbește despre rezolvări financiare de mare forță, cu condiția să rămâneți corecți și să vă doriți doar lucruri care vi se cuvin prin drept divin. Într-un fel sunteți repuși pe poziții și vi se dă ceea ce vi se cuvine, chiar dacă este vorba doar despre faptul că vi se dă dreptate – altfel spus, universul vă cam arată unde ați avut dreptate, însă este important să vă cultivați răbdarea. Saturn vorbește despre răbdare, despre reglaje karmice cu cei cu care poate că la un moment dat ați fost dușmani și care acum se pot transforma chiar în protectori.

Fecioară

Pentru voi, cele mai relevante planete sunt Neptun și Saturn, care se găsesc în semn opus, dar în casa parteneriatelor. Ca atare, trebuie să vă analizați cu mare atenție toate tipurile de parteneriat, să vedeți care este zona care vă aduce beneficii și care este zona care vă face deservicii. Prin prisma defectelor vs. calităților partenerilor de viață sau de afaceri, trebuie să vă înțelegeți propriile probleme!

Balanță

Vă găsiți la o cotitură, la un soi de răscruce de drumuri în care înțelegeți foarte multe lucruri prin prisma transformării. Ați avut cu siguranță multe transformări și multe manifestări destul de dure din punct de vedere energetic, adică s-au transformat multe energii în jurul vostru. Au fost și nativi Balanță care au experimentat tot felul de situații dificile și diferite de ritmul obișnuit, dar tocmai scoaterea din această ritmicitate v-a făcut să înțelegeți mult mai bine cum funcționează lucrurile. Este vorba despre o maturizare destul de dură!

Scorpion

Conjuncția Pluto-Soare va avea loc pe 20 ianuarie, iar legea plutoniană este foarte relevantă pentru voi acum. Trebuie să vă luați un angajament față de univers măcar într-un domeniu! Foarte mulți dintre voi își vor dori să ajute oamenii, să se implice în proiecte de mare anvergură. Pentru voi este un moment-portal de mare intensitate și vorbește despre acest angajament pe care trebuie să vi-l luați față de univers.

Săgetător

Multă intenție de a pune în practică lucruri și de a avea foarte multe rezultate bune, practice, concrete! Mulți dintre voi vor reuși să își vadă visul cu ochii în perioada imediat următoare. Este bine să vă gândiți cât mai mult la expansiune – nu va fi favorizată zona în care rămâneți în austeritate, în izolare. Este o perioadă în care este bine să vă gândiți cum să vă puneți în evidență și cum să se producă o expansiune coordonată, benefică, nu haotică. Nu o confundați cu agitația!

Capricorn

Puteți descoperi o situație al cărei efect v-a tensionat incredibil și a cărei cauza rămăsese în mister, dar acum vi se arată! Altfel spus, veți înțelege de ce s-au întâmplat anumite lucruri care v-au chinuit destul de mult în ultima perioadă – într-un mod miraculos, pentru că Pluto aduce și miracole! Pluto este o planetă care vorbește într-un limbaj destul de straniu. Pluto este o planetă stranie în sine, dar fascinantă și vine cu niște rezolvări incredibile, fiind și planeta extremelor.

Vărsător

O planetă de care trebuie să țineți cont în săptămâna următoare este Saturn, co-guvernatoare a voastră. Funcția lui Saturn este aceea de a stabili limite. Trebuie să vă înțelegeți adaptarea, trebuie să învățați cum să trăiți într-o lume reală! În săptămâna următoare este vorba despre stăpânirea oricărui sentiment de frică, despre preluarea controlului. Nu trebuie să vă mai blamați pentru niciun fel de vulnerabilitate!

Pești

O forță incredibilă de a pune în practică lucruri, proiecte pe care vi le doriți de multă vreme! Este important să vă validați pe zona pe care sunteți buni și aveți potențial. Încercați să vedeți cu ce vă ocupați toată ziua, iar aceea este energia care vă caracterizează. Trebuie să intrați în această energie care vă caracterizează! Nu trebuie să vă îndepărtați de ea!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Canal 33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie în perioada următoare

Gina Pistol. Captură video: YouTube/Damian Draghici. Captură video: Instagram/smiley_omul

Gestul făcut de Smiley față de Gina Pistol a stârnit revoltă în mediul online: „Urât comportament! Fără cuvinte, că aș avea multe” / Video

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Alexandra Duli, captură video Youtube, Catalin Maruta

Alexandra Duli, adevărul despre relația cu Zanni: „Îmi place de el. Nu aș spune nu”


Tata sau mama? Cine transmite inteligența copilului?

Întrebarea dacă inteligența este transmisă a fost...



pixel