Alina Badic, horoscop pentru săptămâna aceasta. Luna Plină aduce tot felul de vibrații și mesaje interesante
Data actualizării:
Data publicării:
Alina Badic a prezentat horoscopul pentru această săptămână.

Astrologul Alina Badic a făcut previziuni pentru toate semnele zodiacale în săptămâna 25 februarie – 2 martie 2024, potrivit B1TV.

Berbec

O călătorie a transformării în această perioadă! Apare un mesaj de suflet, de franchețe, de lucruri pe care chiar ar trebui să încercați să le vedeți în adevăratul lor sens. Schimbarea vine mai degrabă pe o componentă sufletească – altfel spus, universul vă perturbă puțin liniștea sufletească, până când voința voastră se va alinia cu voința divină.

Taur

Luna Plină aduce tot felul de vibrații, tot felul de mesaje interesante! Și voi trebuie să faceți ceva pentru vindecarea voastră, și voi puteți vedea cu adevărat ce se întâmplă. Conjuncția Mercur-Saturn aduce informații noi, așa că fiți foarte atenți ce mai aflați în aceste zile, care este realitatea! Aveți foarte multe decizii de luat, este o perioadă în care, chiar dacă vă puneți multe semne de întrebare, sunt și foarte multe decizii.

Gemeni

Foarte multe gânduri! Luna Plină implică și planul profesional, și zona domestică. Vă întrebați ce trebuie încetinit, dacă trebuie încetinit ceva la locul de muncă, cum să vă porționați timpul, care sunt preocupările. Foarte mulți dintre voi vor regreta lucruri pe care nu le-ați făcut la timpul lor. Mercur conjunct cu Saturn în semnul Peștilor vorbește și despre lucruri care nu mai funcționează pur și simplu.

Rac

Aveți o mică dificultate în a comunica lucrurile pe care le gândiți. Jupiter, pe de altă parte, vă ajută și el să deveniți mai înțelepți în domenii de viață în care până acum a fost mai mult agitație decât înțelepciune. Este o perioadă în care, cu siguranță, veți descoperi ceva relevant despre propria persoană. Pe Lună Plină, în general, este bine să avem concluzii, este bine să finalizăm lucruri.

Leu

Conjucția Pluto-Marte vine cu un soi de mesaj destul de greu de digerat. Este ceva ce nu poate fi negociat, o agresiune care vine dintr-o zonă greu de gestionat. Este de parcă ați avea în față o statuie cu care trebuie să vă luptați. Trebuie să aveți o abordare foarte spirituală în această perioadă și să studiați cu mare atenție și casa a XII-a, casa existențelor anterioare și a revanșei karmice.

Fecioară

Este o perioadă foarte puternică și pentru voi! Încercați să înțelegeți, pe undeva, ceea ce până acum poate nu vă atragea atenția atât de mult. Acum ceva cu certitudine vă atrage atenția! Ceva își va schimba foarte rapid forma. Există vibrații care vin din semn opus și care parcă vă scriu niște mesaje atât de explicite și atât de clare.

Balanță

O forță deosebită în această perioadă! Intrați pe o linie puternică de destin. Primiți un imbold de a deveni creativi și simțiți nevoia să faceți lucrurile altfel. Vom vedea nativi Balanță care poate nu dorm două nopți, dar dimineață au o idee incredibilă! Acum contează foarte mult să fim originali. Este o perioadă în care cei care știu să fie originali vor avea foarte mult de câștigat.

Scorpion

Simțiți din plin această conjuncție Pluto-Marte, care are loc pe început de Vărsător. Urmează câteva zile de mare forță! În această perioadă aveți nevoie să vă încărcați bateriile, mai mult decât alte zodii. Pentru voi, înțelepciunea trebuie să vină la nivelul cotidianului. Sunteți foarte sensibili și sensibilizați.

Săgetător

Foarte multe necunoscute în această perioadă! Vă adaptați unor situații care poate că v-au fost un pic străine, dar care capătă un anumit dinamism. Vom vedea Săgetători confortabili în situații care până acum nu se încadrau în zona de confort. Trebuie experimentată și zona care ne-a fost mai străină! Pluto inițiază un proces superb de transformare în perioada imediat următoare.

Capricorn

Deși de obicei sunteți foarte stăpâni pe situație și impuneți prestanță, mulți dintre voi vor fi sfidați și provocați de către persoane care fie vă agresează profesional, fie vă fac concurență. Pe undeva este și o nedreptate. Înțelepciunea perioadei vine tot de la Neptun, care se găsește pe casa a III-a, adică de la discuții care au un potențial spiritual. Trebuie să descoperiți magia vorbelor!

Vărsător

Vă puneți foarte serios problema unei reactivări a dinamicii vieții în general, dar mai ales a domeniilor care vă aduc venituri. Veți deveni brusc foarte interesați de modul în care începeți să câștigați, de modul în care puteți redinamiza această zonă de confort financiar. Mulți dintre voi vor avea tot felul de idei în ceea ce privește investițiile.

Pești

În viața voastră se întâmplă ceva la nivel subtil, la nivel de vis, la nivel de subliminal. Simțiți niște mesaje care vin către voi din astral. Aveți o intuiție direct conectată cu divinul și vă luați informațiile din astralul superior, mai ales cei care se roagă, care stau în introspecție. Pe de altă parte, energiile din jurul vostru sunt foarte greu de descifrat. Este un moment de mare forță și s-ar putea să aveți de ales între informații bune și informații rele!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO
pixel