Alina Bădic, horoscopul săptămânii. Zodiile care vor avea parte de o perioadă excelentă
Data actualizării:
Data publicării:
Alina Bădic a prezentat horoscopul pentru săptămâna următoare.

Astrologul Alina Bădic a făcut previziuni pentru toate semnele zodiacale în perioada 3-9 martie 2024, potrivit B1TV.

Berbec

Pentru nativii Berbec este o splendoare să ai patru planete atât de frumos aspectate pe casa credinței, în semnul credinței, în casa Peștilor. Berbecii având atâta consistență, acestui semn pe casa credinței, a liniștii sufletești, și în semnul Peștilor, și în casa Peștilor, cu siguranță se remarcă în această perioadă, devin vizibili îngerilor, prin faptul că vor alege de bună voie să se sacrifice pentru oameni aflați la ananghie. Foarte mulți nativi care își aleg persoane față de care manifestă o bunătate incredibilă, se sacrifică într-un mod lăudabil în fața Universului. Vor fi recompensați.

Taur

Se activează o zonă cu care Taurii nu sunt atât de confortabili. O zonă în care foarte multe persoane din jurul nativilor Taur par a pica pe capul lor. Putere neptuniană pentru că zodia Peștilor care este guvernată de Neptun și care are o corespondență exclusiv divină devine atât de puternică încât fiecare dintre noi trebuie să știm că atunci când ne trezim dimineața trebuie să ne asumăm ceva, nu există zi de la Dumnezeu în această perioadă în care noi să ne trezim și să considerăm că am putea fi plăcuți în fața lui Dumnezeu dacă noi într-o zi nu facem măcar o faptă bună.

Gemeni

Avem o corespondență foarte interesantă pe casa a 12-a, diferită de corespondența pe casa a 12-a pe care o au nativii Berbec, mult mai concentrată și mai condensată la Berbeci. Germenii încă nu găsesc acea pârghie care să îi unească cu zona care le-a fost hărăzită. S-ar putea să mai găsim Gemeni care au zone în care nu înțeleg de ce le este hărăzit ceva și nu altceva. Încercați să vă conectați măcar la un element care funcționează efectiv ca la carte în viața dumneavoastră.

Rac

Observăm o putere deosebită cu care acționează zona aceasta neptuniană pentru Raci, sub forma unor revelații chiar. S-ar putea să simțiți absolut tot ceea ce vi se întâmplă și de bine, și de rău, persoane care nu vă plac, situații cu care nu vreți să aveți de a face. Dacă nu vreți să aveți de a face cu un anumit tip de situație, tu trebuie să o identifici, de exemplu, nu vreau să am de a face cu oameni mincinoși, cu persoane invidioase, răutăcioase. În momentul acela, tu ai această putere deosebită, că de aceea vorbim despre program, înseamnă o programare, te programezi în ceva.

Leu

Mare atenție zilele acestea pentru că totul se vede, și un gând dacă ai, și o intenție, chiar și la nervi dacă îl spui. Depinde de nervi. Dacă spui ceva la nervi și universul să considere că ai fost nervos pentru că ai fost foarte supărat, că ai avut o durere foarte mare încât asta este…de multe ori primim un fel de bonus, lasă-l că e supărat. A făcut o gafă! Dar sunt și situații în care nu se justifică, de aceea nu este bine să ne comparăm, să zicem, dar și el a furat, el de ce nu a pățit nimic? Tu nu știi ce situație are el, poate el obține o dispensă divină.

Fecioare

Sunt prudente în această perioadă, pentru că ele pe undeva au tot experimentat lucruri cu acest Saturn în semn opus și cu Neptun. Acest cluserum pe semn opus vorbește nu atât despre lucruri care li se opun pentru că au mai fost destule lucruri care li s-au opus în ultima vreme, ci acum mesajul este următorul: ce ați consolidat, ce ați câștigat, care este castelul nativilor Fecioară, cine îl păzește, unde stați, în ce cameră v-ați hotărât să vă mutați? Pe cine ați pus să păzească castelul, există cineva? Sau chiar ei îl păzesc? Au fost foarte încercați în ultima perioadă și ei tot au construit ceva, o casă, o relație, un sistem de principii la care nu se mai abat…

Citește și: Trei zodii își schimbă viaţa complet în această primăvară. Mihai Voropchievici: „Nu există un moment mai bun de a lua decizii importante în carieră”

Balanță

Este o perioadă cu dus și întors, ca pentru noi toți. Puterea de pe semnul Peștilor vine pe undeva și spune, te ajut, într-un context în care Balanțele au o senzație, și nu e doar o senzație, că au intrat pe misiunea lor profesională. Simt cu toată ființa lor că Universul le surâde. Vom vedea nativi Balanță sau cei care se știu cu multe planete în Balanță sau casa a 7-a care efectiv și-au găsit chiar menirea.

Scorpion

Putere neptuniană evident. Neptun, guvernator de Pești, un ambient favorabil cu semnul Scorpionului. Ca atare vom vedea mulți nativi Scorpioni care cred în ceva, care își găsesc un ideal, care vor să înțeleagă lucrurile aproape de o manieră în care numai că nu sunt demiurgi, dar nu în sensul rău, în sensul bun al cuvântului. Pur și simplu vor să înțeleagă cum funcționează.

Săgetător

Vorbeam despre această paritate de care trebuie să ținem cont în această perioadă, toate elementele cam pe unde se găsesc planetele noastre, și pe harta natală, dar și de tranzit. Dacă știm acum harta momentului prezent ne putem da seama cum stăm. Avem foarte multă forță. Forța de bază este pe acest semn al Peștilor, ca atare ar trebui să vedem cum ne canalizăm energia astfel încât să nu dezamăgim planul divin. Planul divin înseamnă ce este în jurul nostru, în plan concret, al realității concrete care pare să aibă legătură cu ceea ce vrea Dumnezeu de la noi.

Capricorn

Se vede acum destabilizat puțin de toată nebunia din jurul lui. Totuși găsește resurse mai mari să reziste la ce se întâmplă pentru că el este bazic, este pământ. Foarte greu vine o furtună nu are ce să îi facă Capricornului. Are o stabilitate mentală, a avut niște rezultate până acum, în unii s-au recunoscut aceste rezultate. Stau mult mai bine decât alte zodii în momentul actual. Sigur că și el trebuie să își găsească zone care să îl pună în valoare.

Vărsător

De câte ori avem planete care sunt chiar aproape de semnul nostru, pentru că acum cele patru planete din pești sunt aproape de vărsător. Pluto de abia ce a intrat, se familiarizează cu semnul dumneavoastră. Saturn a ieșit din semnul Vărsătorilor. Este ceva energie mișcată, ceva energie perturbată oarecum. Trebuie să își stabilească o linie foarte clară de destin, o lini prin care într-un fel să înțeleagă că un drum echilibrat, o direcție constantă pe care mergem nu ne va dezamăgi niciodată.

Pești

Au acest privilegiu de a avea atâtea planete foarte frumos aspectate în semn. Peștii deja au găsit drumul, au consolidat lucruri. Acum se gândesc ce să facă cu puterea, cu energia nou obținută, energie nouă, coerentă, bine organizată, bine structurată. Se gândesc să o pună în slujba celorlalți. Cine sunt aceștia, care merită, care nu merită? Foarte interesantă karma, misiunea Peștilor în această perioadă. Îi vom găsi pe o linie de destin aparte. Vorbim despre ideea de a discerne când și cum, de a lua atitudine în fața celorlalți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO
pixel