Alina Laufer, despre prima săptămână a gemenilor la creșă: „M-a sunat educatoarea și am zburat până la creșă”
Alina Laufer și-a dus gemenii la creșă, înainte ca aceștia să împlinească 1 an. Cum a fost prima săptămână?

Alina Laufer și-a dus gemenii la creșă, înainte ca aceștia să facă 1 an. Vedeta a vrut să aibă mai mult timp liber și să le formeze un program încă de mici. După doar o săptămână, Alina Laufer a mers în emisiunea lui Teo Trandafir unde a dezvăluit cum a fost această săptămână. 


Blondina spune că totul a decurs foarte bine, iar gemenii s-au adaptat imediat. În plus nici nu au plâns după mama lor. 


Alina Laufer a dezvăluit că încă de la 11 luni, aceștia au un program foarte bine stabilit, iar la ora 7 dimineața sunt deja pe oliță. 


„Cu cei doi prințișori am adoptat altă strategie. Viața e grea, să știe de la început. Îi trezesc la 7, îi pun pe oliță, la 8.15 sunt la creșă și au acolo un program fantastic. Cântă, îi scot afară. Prima zi am stat cu ei, iar a doua zi educatoarea mi-a zis să stau 15 minute și să ies. Eu produc numai copii independenți, care nu plâng după mami. M-a sunat educatoarea și m-a întrebat când vreau să vin să-i iau. Am zburat până la creșă. Ei mâncau numai de la mine din mână, mâncare pasată. Au mâncat bucăți și nu s-au înecat. Nu te mai saturi de ei dacă îi vezi. După Ilan plâng foarte mult. Nu, nu sunt geloasă, pentru că e tatăl copiilor mei. Dacă ar fi vorba de altă persoană, da. Am început deja de o săptămână. Nu ne este frică de muci. Am batista bebelușului, ser fiziologic”, a declarat Alina Laufer în emisiunea Teo Show. 


Alina Laufer mai are o fetiță în vârstă de 13 ani, din fosta căsnicie cu artistul Jorge. 


„Emoții? DA. Teamă? Poate. Gânduri? 1 milion?

Când eu și Ilan ne-am decis că este timpul ca piticii noștri să meargă la creșă, m-au cuprins toate emoțiile pământului. În mintea mea erau numai gânduri că «pot să stau fără puii mei câteva ore?», «oare o să plângă?», «dacă nu mănâncă…» etc, doar că astăzi când am ajuns aici, toată imaginea zilei din mintea mea a dispărut ca prin minune! Davina  și Nathaniel nu au plâns deloc, s-au integrat imediat și ce credeți? Chiar au mâncat TOT!”, a scris vedeta pe rețelele de socializare, în dreptul unui video cu micuții. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Bianca Moldoveanu | Dată: 08 feb, 22:44

Sursa foto: Elena Merișoreanu, Facebook

Elena Merișoreanu dă de pământ cu artiștii care se plâng de pensiile prea mici: ”E o rușine. S-au câștigat saci de bani. Cântăm o oră și primim 1000 și ceva” EXCLUSIV

Captură video Youtube/ Vorbește lumea

Adela Popescu, gestul pe care îl face în fiecare vacanță all inclusive: „Mi-e rușine să spun”

Sursa foto: Carmen Harra și Delia, facebook/ colaj foto

Carmen Harra, dezvăluiri neașteptate despre sarcina Deliei, după ce i s-a prezis că va avea o fiică: „Îi este frică să nu se întâmple ceva dacă face acest copil”

Carmen Harra, foto Facebook

Divorțurile „anunțate” de Carmen Harra. Clarvăzătoarea a prezis destrămarea unor cupluri celebre: „Relația asta devine abuzivă și o să se termine foarte prost”

Sursa foto: Captură video/ Antena 3

Băutura MINUNE care curătă ficatul. Lidia Fecioru: „Se bea doar nouă zile”

Sursa foto: Sidonia Spătaru, captură Youtube/ Acces Direct

Văduva lui Dan Spătaru, de urgență la spital după ce s-a prăbușit în plină stradă: "Am zis să nu mă lovesc cu capul de trotuar și..."

Sursa foto: Carmen Iohannis, Facebook

Gafa vestimentară uriașă făcută de Carmen Iohannis la dineul NATO. Cum a fost poreclită Prima Doamnă

Sursa foto: Delia, instagram

Delia Matache, martoră la tragedia din Alpii italieni, Dolomiti. Mai mulți oameni au fost uciși de o avalanșă: "Sfatul meu e ca pasionaţii de munte să..."

Sursa foto: Brigitte Pastramă, Instagram

Florin Pastramă, primele declarații despre divorțul de Brigitte Sfăt: ”După ce se mai calmează lucrurile atunci...”

Sursa foto: Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, sursa facebook

Aurel Pădureanu, îngropat în datorii. Soțul Corneliei Catangă se confruntă cu probleme financiare: ''De unde să plătesc?”

Lumânare, foto Unsplash/ autor: CHIRAG K

Doliu în lumea muzicii populare. O mare artistă s-a stins din viață: „Bunul Dumnezeu să-i așeze sufletul unde drepții se odihnesc!”

Sfinții Apostoli Petru și Pavel, sursa foto Doxologia.ro

Sfinții Apostoli Petru și Pavel 2022. Tradiții și obiceiuri. Ce NU ai voie să faci în această zi de sărbătoare