Alina Laufer, mărturisiri tulburătoare despre accidentul în care a fost implicată familia sa: „A fost șocant. Momentul cel mai traumatizant a fost când l-am văzut pe Nathaniel”
Data publicării:
Alina Laufer și Ilan Laufer au fost implicați într-un accident rutier în urmă cu o săptămână. Vedeta și soțul ei e aflau în mașină alături de cei doi copii ai lor în momentul impactului. 

Sâmbăta trecută, Ilan Laufer, Alina Laufer și gemenii lor au fost  implicați într-un accident rutier, în Câmpina, județul Prahova. În urma impactului, întreaga familie  ajuns la spital pentru îngrijiri medicale. 


Accidentul s-a produs pe Bulevardul Carol I din Câmpina, unde șoferul unui autoturism a efectuat un viraj la stânga pentru a intra în curtea casei sale și nu a acordat prioritate de trecere. Acesta a intrat în coliziune cu autoturismul condus de Ilan Laufer, potrivit PROTV. 

„În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto în vârstă de 40 de ani, precum și a pasagerei dreapta-față, în vârstă de 42 de ani și a doi minori, care se aflau pe bancheta din spate, aceștia fiind transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier”, a anunțat IPJ Prahova.


Alina Laufer, traumatizată în urma accidentului

Vedeta spune că a avut norocul de a nu se pierde cu firea în acele momente și că grija sa cea mai mare erau cei doi copii și soțul, grav rănit. Ulterior, ea a realizat că și ea era accidentată. 


„Nu știu cum am depășit momentele alea. Slavă Domnului că nu mă pierd foarte tare în clipe de criză, și atunci am putut să fiu alături de copii. Eu m-am lovit mai puțin decât Ilan și încă din ambulanță am refuzat investigațiile, pentru că trebuia să stea cineva cu copiii.

Ilan s-a dus să-și facă radiografii, ecografii. Știm că are sternul fisurat și câteva coaste.

Mai mult că sigur și eu, dar nu am avut în momentul ăla cum să mă examinez mai mult. Am și ceva vânătăi pe corp de la impact, de la centură, de la bord. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că am scăpat doar cu atât, nu pot să descriu în cuvinte cât de tare ne-am speriat.”, a mărturisit Alina Laufer pentru Fanatik.ro.


Imaginea care a traumatizat-o


Întreaga sa familie a ajuns la spital, după accident, cu toții suferind răni. 

„A fost șocant, pot să rezum la un singur cuvânt, șocant. Ne-am speriat foarte tare, noroc că Ilan are reflexe bune. Noi nu aveam oricum viteză, dar a apucat să încetinească și mai mult.

Momentul cel mai traumatizant a fost când l-am văzut pe Nathaniel cu fățuca plină de sânge. Avea și năsucul spart și  o rană la frunte.”, a mai spus soția lui Ilan Laufer pentru sursa menționată anterior.


Alina Laufer: Stiam de cand i-am nascut ca sunt niste supravietuitori, dar nu ma asteptam ca Dumnezeu sa-i mai puna la inca o incercare.


„Multumesc din suflet tuturor celor care au fost alaturi de noi in aceste momente grele. Am primit nenumarate mesaje de sustinere in aceste momente grele, pe care cu ajutorul lui Dumnezeu le-am depasit cu bine.
Sunt atat de mandra de copiii mei frumosi si curajosi, care au trecut printr-o experienta traumatizanta ca niste eroi!
Stiam de cand i-am nascut ca sunt niste supravietuitori, dar nu ma asteptam ca Dumnezeu sa-i mai puna la inca o incercare.
Acum suntem bine, ieri am venit acasa de la spital, ei sunt la fel de jucausi ca inainte, dar noi, parintii lor, incercam sa ne revenim dupa spaima si sa nu mai retraim acele momente de cosmar.
Asa a fost sa fie, inca un moment in familia noastra care sa ne uneasca si mai mult si sa ne faca sa-i multumim Domnului in fiiecare zi ca ne ocroteste si ca ne iubeste atat de mult.
Multumesc intregului personal medical, incepand cu cel de pe ambulantele cu care am fost transportati la spital, de la spitalul Bagdasar-Arseni, spitalul clinic de urgenta pentru copii Marie Curie si Spitalul clinic de chirurgie oro-maxilo-faciala “Prof.. dr. Dan Theodorescu”.

Inca o data va multumesc si imi cer scuze daca nu am putut sa raspund tuturor celor care si-au oferit suportul. Dragostea voastra a fost simtita si ne-a oferit alinare si sprijin in acest moment atat de greu pentru familia noastra”, a scris Alina laufer pe Instagram. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: accident  alina laufer  ilan laufer 



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”




pixel