Alina Pușcaș a izbucnit în lacrimi. Ce a pățit vedeta: "Sunt avariată pe ambele părți"
Data publicării:
Alina Pușcaș le-a mărturisit fanilor cu ce probleme se confruntă, încă de la primele ore ale dimineții.

Alina Pușcaș și-a început ziua cu probleme, care au făcut-o să izbucnească în lacrimi. Mai exact, prezentatoarea de la Te Cunosc de Undeva are piciorul stâng în orteză, însă acum s-a accidentat și la cel drept. Vedeta a împărtășit totul cu fanii pe rețelele de socializare. Vedeta a povestit că, dis-de-dimineață a călcat pe o albină, care se afla în casa ei. Alina Pușcaș nu își explică nu știe cum a ajuns insecta la ea în casă, însă i s-a umflat piciorul  drept  și a luat o pastilă preventiv.

"Mi-am început dimineața într-un mod inedit. Am călcat pe o albină, în casă. După ce că eram eu cu orteza pe piciorul stâng, am rezolvat-o și cu piciorul drept. Nu știu cum o sa fac azi. Sunt avariată pe ambele părți. În stânga sunt cu orteză, iar în dreapta, unde am calcat pe albine, sunt deja umflată. Eu nu sunt alergică, dar am luat o pastil preventiv. (...) Vă țin la curent cu ce se întâmplă. (...)", le-a povestit Alina Pușcaș fanilor din mediul online.

Alina Pușcaș, probleme grave la piciorul stâng

Alina Pușcaș a suferit o accidentare, în urma căreia a rămas cu o entorsă de tip 1. Chiar dacă acum trece printr-o situație mai dificilă, prezentatoarea TV este fericită datorită faptului că nu este vorba despre o ruptură și poate continua filmările show-lui "Te cunosc de undeva". Vedeta le-a povestit foarte deschis fanilor despre situația prin care trece și i-a sfătuit pe aceștia, ca în cazul în care se confruntă cu o situație asemănătoare, să meargă de îndată la doctor și să nu se trateze acasă, pentru că starea de sănătate se poate agrava.

"Din toată tărășenia asta cu glezna am ieșit cu un verdict relativ ok. După ce am văzut poza aia cu glezna stângă și glezna dreaptă, m-am cam speriat, trebuie să recunosc, și am fugit direct la doctor, am făcut o radiografie și am primit și verdictul ortopedului. Trebuie să îmi imobilizez glezna 3 săptămâni, timp în care trebuie să fac și o recuperare, dacă nu risc să rămân cu o gleznă de 10 centimetri în plus față de cealaltă. Nu e de glumă cu astfel de lucruri, așa că e clar cât de important este să mergeți la medic atunci când se întâmplă astfel de lucruri.", a spus Alina Pușcaș pe instastory.

La ce tip de orteză a apelat Alina Pușcaș

Mai mult, vedeta i-a sfătuit pe fani chiar și ce tip de orteză să evite, dacă se confruntă cu un incident asemănător, dar și care este cea mai bună opțiune, pentru care a optat și ea.

"Nu faceți lucrurile după ureche, că nu e bine. Am luat o orteză bună, una elastică. De obicei, ortezele tip ciorapam înțeles că nu sunt bune aproape deloc.", a continuat ea.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: alina pusca  picior  probleme 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”


Cele mai PERICULOASE alimente care cresc riscul de SUFOCARE

Sufocarea la bebeluși și copii este foarte periculoasă....



pixel