Alina Pușcaș, probleme de sănătate. Cu ce alergii periculoase se confruntă vedeta: „Nu am putut mânca din cauză că nu puteam respira, sunt la limita de a da în astm”
Data publicării:
Alina Pușcaș a vorbit despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat în ultima perioadă. Vedeta a ajuns pe masa de operație.

Alina Pușcaș se numără printre cele mai apreciate vedete din România. Deși este mereu o fire energică și apare întotdeauna în fața fanilor cu zâmbetul pe buze, prezentatoarea TV se luptă cu o alergie periculoasă de câțiva ani.

Cu ce alergii periculoase se confruntă vedeta

În cadrul unui interviu recent, Alina Pușcaș a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confruntă. Vedeta susține că anul acesta a fost unul foarte încărcat, mai ales că a ajuns și pe masa de operație.

„Anul acesta a fost unul destul de încercat și a debutat cu o recuperare anevoioasă în urma unei infecții agresive pe care o făcusem în decembrie (anul precedent)… recuperare care nu prea mi-a permis să fac sport așa cum obișnuiam de ani de zile. La puțin timp, am făcut o intervenție programată de ceva timp, intervenție care m-a pus în repaos cam o lună și cu interdicția de a face sport încă 5 luni… Așadar, noutatea anului – faptul că abia acum o săptămână m-am reapucat fără probleme de sport și îmi este foarte greu, după aproape un an de repaos”, a declarat Alina Pușcaș, în exclusivitate pentru VIVA!

Alina Pușcaș și-a petrecut vacanța de vară în Grecia, acolo unde susține că nu s-a confruntat cu alergia la ambrozie. În schimb, în momentul în care ateriza în România, începeau și simptomele. Totodată, prezentatoarea TV a povestit că alergia la ambrozie s-a declanșat în urmă cu patru ani, însă anul acesta a avut cele mai agresive simptome. 

 „Am observat că nu numai în Grecia, ci și în toate celelalte țări în care am fost alergia nu s-a manifestat… În momentul în care aterizam în România, la câteva ore, începea calvarul inflamațiilor, ochilor înroșiți, strănuturilor, congestiei nazale, stărilor de panică etc. Cineva îmi spunea, în glumă, pe Instagram că e posibil să am alergie la România.

Alergia la ambrozie s-a declanșat acum 4 ani… Anul acesta a fost cea mai agresivă manifestare. Am avut momente în care nici nu am putut mânca din cauză că nu puteam respira… Nu greșesc spunând că ajunsesem să respir cu porția. Acum sunt mai OK pentru că a trecut perioada de criză, dar am decis că în februarie mă voi apuca de desensibilizare, pentru că sunt, practic, la limita de a da în astm. Da, alergiile agresive pot duce ușor la afecțiuni respiratorii destul de grave”, a mai spus prezentatoarea TV.

Alina Pușcaș: „E un „joc periculos care se poate încheia urât”

„Am avut de câteva ori atacuri de panică pe motivul ăsta și am reușit să le controlez în momentul în care mi-am luat de la farmacie un E***n, pe care îl ținem în casă pentru orice eventualitate. Mă liniștește gândul că îl am în apropiere și că nu se poate întâmpla să îmi pierd, de exemplu, cunoștința în vreo criză alergică. Doamne ajută, nu am ajuns la spital pentru că l-am avut de fiecare dată alături pe Mihai, care, în momente de criză, îmi dădea un antiinflamator puternic, ce în maximum 20 de minute decongestiona totul. Știu că pentru cei ce nu sunt afectați de alergii totul pare o banalitate, dar chiar NU este! E un „joc periculos care se poate încheia urât. Am ajuns să consider că ochii roșii, strănuturile sau iritațiile pielii sunt niste banalități față de cea mai gravă dintre reacții – insuficiența respiratorie. Simțeam cum îmi forțez mișcările sternului ca să oblig plămânii să primească aerul… Foarte nasol!”, a mai spus vedeta, pentru VIVA!

Vedeta a precizat că la finalul acestui an intenționează să se vaccineze. 

„Am încercat multe tratamente combinate, dar la un moment dat organismul se obișnuiește cu aceleași substanțe active și nu mai reacționează. Așa cum spuneam, nu mai am de gând să aștept un nou episod (cel de primăvară – pentru că am devenit alergică și la puful de plopi), la final de iarnă mă vaccinez!”, a spus Alina Pușcaș. 

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   alergie  alina puscas  sănătate 



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”




pixel