Alina Pușcaș, probleme de sănătate. Vedeta a ajuns de urgență pe mâinile medicilor: „E groaznic! Sunt toată umflată”
Data publicării:
Alina Pușcaș se confruntă cu probleme de sănătate. Vedeta a ajuns pe mâna medicilor.

Alina Pușcaș are din nou probleme de sănătate. Prezentatoarea de la Te cunosc de undeva a cerut ajutorul medicilor. Vedeta  le-a povestit totul fanilor pe rețelele de socializare și le-a recomandat să ceară ajutorul medicului, în cazul în care suferă de o afecțiune, și să nu amâne, pentru a evita complicațiile.

Alina Pușcaș: „Mi-e fața umflată, nasul, gura, tot… Mă ustură ochii”

Prezentatoarea TV  a mărturisit că se confruntă cu o alergie severă. Aceasta a precizat că a evitat de doi ani de zile să ia pastile pentru alergii, însă le-a povestit fanilor ce i-a recomandat medicul alergolog. Totodată, aceasta i-a sfătuit să meargă la medic dacă se confruntă cu asemenea problemă.

„A fost o dimineață destul de nasoală pentru că, odată cu începutul școlii, a debutat – nu știu cum s-au legat așa lucrurile – a debutat acea alergie agresivă pe care am avut-o și anul trecut. Anul trecut, am reușit să o tratez în vreo trei săptămâni și nu m-a mai chinuit deloc. Ei bine, astăzi, 31 august, se pare că s-a declanșat din nou. E groaznic! Sunt toată umflată. Mi-e fața umflată, nasul, gura, tot… Mă ustură ochii.

Știu cu sunt multe persoane care încearcă să evite medicamentele împotriva alergiilor asta am făcut și eu vreo 2 ani de zile, dar în momentul în care am ajuns la alergolog mi-a spus că, din păcate, dacă lași genul ăsta de alergii agresive să te afecteze și nu tratezi, poți să ajungi să ai probleme grave la sistemul respirator. Așa că cei care aveți probleme așa cum am eu, mergeți de urgență la alergolog și luați-vă un tratament personalizat. Nu e de lăsat. Încerc să mă lupt inclusiv cu prietenii mei pe tema asta, care se încăpățânează, se chinuie, neluând medicamente, netratând nebunia asta', a spus Alina Pușcaș pe Instagram.

Alina Pușcaș, diagnosticată cu aceeași boală de care suferă și Adda

Alina Pușcas a declarat că, în urmă cu 12 ani, pe vremea când filma pentru telenovela Narcisa Sălbatică, a fost mușcată de o căpușă, însă boala Borelioză s-a declanșat câteva luni mai târziu. Spre deosebire de cazul Addei, vedeta a povestit că a detectat boala la timp.

”Eu am avut acest incident, am și menționat de câteva ori. Acum vreo 12 ani, când filmam, chiar în prima săptămână la Vălenii de Munte și acolo am avut în pădure, în iarbă. Nu mi-am dat seama la acel moment că am fost mușcată de căpușă, probabil era și adrenalina momentului.

Din fericire, am descoperit-o în primele opt săptămâni de incubaţie şi am început tratamentul de urgenţă la Spitalul Matei Balş, timp de două luni, cu antibiotic şi intravenoase. În principiu, ar fi trebuit să mă opresc din filmări pentru că riscam să nu dea rezultate tratamentul care ar fi trebuit să fie susţinut de un organism cu imunitate foarte bună şi odihnit…

Eu în acea perioadă nu aveam nici una, nici alta, prin urmare eram destul de panicată, mai ales că am citit de ce este în stare această borrelia”, a declarat Alina Pușcaș, în cadrul emisiunii Showbiz Report.

Citește și: Alina Pușcaș, refuzată de o agenție de modeling din cauza vergeturilor: „Am crezut că nu sunt suficientă eu, eram foarte supărată”


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   alergii  alina puscas  medic  sănătate 


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”



pixel