Alina Pușcău, infectată cu COVID-19, a ieșit de la Terapie Intensivă: „Am fost externată pentru că sunt foarte mulți oameni bolnavi și aveau nevoie de pat”
Data publicării:
Alina Pușcău, infectată cu Covid, a ajuns la Terapie Intensivă zilele trecute. Modelul a fost externat astăzi, starea sa de sanatate fiind una stabilă. 

Alina Pușcău, în vârstă de 39 de ani, a anunțat zilele trecute, prin intermediul rețelelor de socializare, că este infectată cu COVID-19 si că este extrem de speriată de simtomele pe care le prezintă. Ulterior, vedeta a chemat salvarea și a fost internată la Terapie Intensivă, acolo unde medicii au reușit să o stabilizeze. Astăzi, ea a fost externată și spune că se simte mai bine.

„Mă simt mai bine. Am avut noroc că m-am dus la spital. Cei de la spital au avut grijă de mine. Când am ajuns mi-au pus perfuzie, mi-au luat sânge și mi-au făcut radiografie la plămâni. Au găsit că virusul mi-a afectat plămânii, iar acum am pneumonie”, a povestit în emisiunea La Măruță, de la Pro TV.


Modelul spune că a fost externată pentru a face loc altor bolnavi, în stare mult mai gravă. Ea urmează acum un tratament prescris de medici și sta mai mult la pat, fiindu-i foarte greu să respire, din cauza afectării pulmonare,


„Am fost externată pentru că sunt foarte mulți oameni bolnavi și aveau nevoie de pat. M-au trimis acasă, iar acum iau tratamentul acasă. Nu am niciun fel de putere, doar foarte puțină, să-mi fac de mâncare și să mă întorc în pat. Asta e singura energie pe care o am. Mi s-a fisurat ceva în capul pieptului și mi-e greu să respir”, a mai spus Alina Pușcău. 


Mai mult, aceasta a povestit clipele terifiante prin care a trecut și că s-a temut pentru viața ei. Mesajul vedetei pentru oamenii de acasă fiind acela să meargă la spital în cazul unor simptome grave. 

„M-am speriat, n-am știut ce să fac. Am zis că dacă eu sunt în situația asta, poate și altcineva acasă e în situația mea și poate îl încurajez să meargă la spital. Eu n-am vrut să mă duc la spital, pentru că am auzit atâtea povești și am zis să iau antibiotic și să mă fac singură bine”, a mai spus ea. 

„COVID MĂ OMOARĂ” 


În urmă cu câteva zile, Alina Pușcău posta pe rețelele de socializare un mesaj înfiorător. Ea le-a mărturisit fanilor, cu ochii în lacrimi, să nu ia acest virus în glumă, să aibă grijă de ei și să se vaccineze. Aceasta a mai spus că  virusul i-a afectat întreg organismul.

„Este Covid, mă omoară. Îmi distruge viața. E așa de greu. Virusul îmi atacă toate organele. Nu pot să mă ridic în picioare, mai mult decât să fac câțiva pași. Am contractat varianta Delta și este foarte greu. Am dureri de cap, vărsături. Este cel mai greu lucru pe care le-am trăit în viața mea. Este foarte greu pentru mine, este extrem de greu. Covid-ul nu este de joacă. Vă rog luați-l în serios faceți-vă vaccinul, aveți grijă că este foarte periculos.”, a spus Alina Pușcău, cu ochii în lacrimi.

Alina Pușcău a mai mărturisit că virusul i-a atacat plămânii, rinichii și îi este teamă să nu urmeze ceva mai rău. De asemenea, aceasta a menționat că stă la pat de nouă zile și așteaptă cu nerăbdare să își revină.

„Virusul ăsta te distruge, îți distruge tot în organism. Mi-a atacat plămânii, mi-a atacat rinichii. Este extrem de greu, să respiri, să vorbești. Astăzi este a noua zi și este foarte greu, abia pot să mănânc. Mă uit la televizor că să pot să nu mă simt singură în casă, este foarte greu.”, a mai spus Alina Pușcău.


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: alina puscau  covid  spital  terapie intensiva 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel