Alina Pușcău l-a părăsit pe Vin Diesel la prima greseală: „I-am zis nu, dar bineînțeles că m-am supărat. Din cauza aia s-a terminat relația”
Data publicării:
Alina Pușcău a păstrat tăcerea multă vreme în privința despărțirii de Vin Diesel. Frumoasa româncă, ajunsă acum în pragul măritișului, a rupt tăcerea în privința separării de celebrul actor american.

Alina Pușcău a încercat să își țină viața personală discretă și puține au fost momentele în care aceasta a vorbit despre ea. 
Acum, în pragul căsătoriei cu noul ei iubit, actrița și-a deschis sufletul și a povestit dramele prin care a trecut și motivul pentru care s-a despărțit de unul dintre cei mai râvniți bărbați din lume. 


Traumele cauzate de moartea tatălui


Alina Pușcău a învățat o lecție dureroasă de la viață. Vedeta nu a avut o relație prea apropiată cu tatăl ei și recunoaște că timp de 5 ani nici nu a vrut să îi vorbească sau să știe ceva de el. A aflat că părintele ei s-a sfârșit printr-un telefon, care avea să o urmărească ani la rând. Fosta concurentă de la Ferma mărturisește că a rămas cu traume din cauză că nu și-a putut ierta tatăl cât încă era în viață.

 

„Cu tatăl meu am avut o poveste de familie în care ne-am certat, iar eu n-am mai vorbit apoi cu el timp de 5 ani de zile. Mai târziu am primit un telefon în care mi s-a spus că a murit.

Atunci am învățat de la viață că întotdeauna trebuie să lași o poartă deschisă. Chiar dacă ești supărat pe oricine. Trebuie să ierți și să te ierți pe tine în primul rând. Să accepți situația. Doi ani mi-a fost foarte greu. De-acolo s-a schimbat tot. (…) Nu mai aveam orgoliu”, a povestit Alina Pușcău în emisiunea „La Măruță”, de la ProTv. 

Motivul pentru care s-a despărțit de Vin Diesel

Traumele copilăriei au urmărit-o pe Alina și în viața sentimentală. Actrița recunoaște că i-a fost greu să se gândească la căsătorie și chiar să treacă peste greșeala partenerului. 


„Din cauza tiparului familial și a tatălui meu, mi-era frică de căsătorie, mi-era frică să am copii. (…) Am suferit. Mă duceam acasă și plângeam. Eram rănită. Dar n-am vrut să arăt. Dacă cineva îmi greșea o dată se termina.

Vin Diesel a făcut o singură greșeală și s-a terminat. M-a invitat la părinții lui de Crăciun. Un prieten de-al lui a zis că prietena lui l-a lăsat și că vor să meargă toți, ei și alți prieteni, în Miami. Mi-a zis: ‘Te superi?. I-am zis nu, dar bineînțeles că m-am supărat. Din cauza aia s-a terminat relația', a mărturisit Alina Pușcău.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: International
Tagurile articolului: alina puscau  casatorie  despartire  vin diesel 


DC Media Group Audience

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”

Cristina Demetrescu, captură video Youtube, Vorbește Lumea

Cristina Demetrescu, horoscop pentru prima jumătate a lunii mai 2024. Vin oportunități importante pentru mai multe zodii

Serialul Clanul de pe Pro TV

Surpriză de proporții pentru fanii serialului „Clanul”. Actorii vor putea fi văzuți în „Groapa”. Bebe Măcelaru: „Te omor, Vlahule! Îți iau suflu acum, pe loc!”




pixel