Alina Pușcău, marele regret, la 10 ani de la moartea tatălui său: „I-am divorțat pe părinții mei, i-am luat casă mamei mele și tatăl meu în fiecare zi voia să vorbească cu mine”
Alina Pușcău vorbește despre relația pe care a avut-o cu tatăl său, la 10 ani de la moartea părintelui său. Cinci azi de zile a refuzat să vorbească cu acesta. 


Alina Pușcău a fost invitata Ilincăi Vandici, în cadrul podcastului Te ascult, unde a vorbit a vorbit despre relația cu tatăl său, dar și despre cum a schimbat-o șederea în America. 


Alina Pușcău l-a părăsit pe Vin Diesel la prima greseală: „I-am zis nu, dar bineînțeles că m-am supărat. Din cauza aia s-a terminat relația”

 
"Invitata mea de astăzi are o super poveste de viața! Chiar dacă trăiește printre starurile de la Hollywood, si ai spune ca existența ei este una de poveste, totuși nu a fost ocolită de durere, de trădare, de situații ce i-au lăsat răni adânci in suflet. De ce nu a vrut Alina Pușcău să se căsătorească cu Vin Diesel, despre ce discuta cu Leonardo DiCaprio sau JayZ atunci când se întâlnesc, cum i-au fost vândute rochiile și pantofii de mii de dolari și a rămas doar cu o valiza de lucruri, dar mai ales cum a reușit sa-și vindece inima după toate lucrurile dure pe care le-a trăit,  aflați doar urmărind integral episodul.", este modul în care și-a anunțat invitata, Ilinca Vandici. 

 
Nu a vorbit cinci ani cu tatăl său

Alina Pușcău a învățat o lecție dureroasă de la viață. Vedeta nu a avut o relație prea apropiată cu tatăl ei și recunoaște că timp de 5 ani nici nu a vrut să îi vorbească sau să știe ceva de el. A aflat că părintele ei s-a sfârșit printr-un telefon, care avea să o urmărească ani la rând. 

"Tatal meu a decedat acum vreo 10 ani și eram supărată pe el și am crezut că e vina mea. Tot timpul am crezut că eu sunt vinovată, că nu am vrut să vorbesc cu el. I-am divorțat pe părinții mei, i-am luat casă mamei mele și tatăl meu în fiecare zi voia să vorbească cu mine. În fiecare zi mă suna. Cinci ani de zile. Am fost foarte supărată, am fost foarte orgolioasă, foarte mult ego și mă termina ego-ul ăsta și mândria, dar eu tot nu mă lăsam. Am fost foarte încăpățânată și nu am vrut să răspund și într-o zi sora mea m-a sunat, vezi că o să moară, că ajunsese Salvarea la el, că a făcut un atac de cord. Și atunci am înțeles că în viață, mai ales cu părinții, trebuie să lași poarta deschisă și că eu trebuie să îmi accept părinții așa cum sunt, pentru că eu sunt unealta prin care eu pot să vindec asta. Eu sunt aici să vindec ce nu au putut ei să facă. Nu am reusit să vorbesc cu el, dar am fost la înmormântarea lui(...) Eu am crescut să cred că bărbații care te resping, te cerți cu ei și se întorc la tine, acolo este iubire! Dar nu este iubire! Este o boală. (...) Nu am vrut să mă căsătoresc, nu am vrut să am copii până nu găsesc liniștea asta de care am nevoie. "

S-a luptat cu depresia și a încercat să-și găsească sensul vieții
 

 
"Am fost și religioasă, am luat-o și cu religia....M-am făcut și evreică...Am încercat totul în viață...Doar să găsesc drumul meu...Am avut și depresii.. Nu știu dacă erau depresii. Nu eram depresivă, dar am avut căderi..."
 

Data: 22 noi 2022, 14:30
Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: alina puscau  Ilinca Vandici  tata 


DC Media Group Audience

Sursa foto: Oana Zăvoranu, Instagram

Fostul soț al Oanei Zăvoranu, primele declarații după divorț: „Eu am plecat din căsnicie! Nu mă mai întorc niciodată”

Cristina Demetrescu, captură video Youtube/ Vorbește lumea

Cristina Demetrescu, horoscop pentru prima jumătate a lunii octombrie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Nicoelta Ghiriș, captură video Youtube/ ASTROSENS

Horoscop chinezesc până în februarie 2024. Nicoleta Ghiriș, previziuni pentru toate zodiile

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Topul celor mai puternice zodii. Mihai Voropchievici: „Reușesc să treacă singuri peste orice obstacol”

Mircea Radu, arhivă Metropola TV

Veste de ultimă oră despre Mircea Radu. Românii i-au sărit în ajutor: „Ce înseamnă solidaritatea”

Mihai Voropchievici, captură video YouTube - YouTube/ AstroFanatik

Horoscop pentru întreaga lună octombrie, cu Mihai Voropchievici. Zodia care dă lovitura: „Câștiguri pe toată linia”

Chef Joseph Hadad, sursa foto Facebook, freepik.com

Tipul de pește pe care nu trebuie să-l prăjești niciodată. Chef Joseph Hadad: „Se usucă imediat”. Variantele pe care să le alegi, în schimb

Carmen Tănase, captură video Youtube

Dieta prin care Carmen Tănase a slăbit 10 kilograme: „Genială. Nu pot să trăiesc cu șase frunze de salată”

foto Freepik

Cele trei zodii predestinate să ajungă bogate. Sunt un magnet pentru bani și succes

Sursa foto: Anca Țurcașiu, Instagram

Anca Țurcașiu, dietă drastică după ce s-a îngrășat în vacanță. Salata pe care actrița o consumă întreaga zi: „Trebuie să încap în costumele de scenă”

Sursa foto: unsplash, autor Filip Bunkens

Am putea avea din nou o iarnă adevărată? Meteorologul Oana Păduraru, ultimele informaţii de la ANM despre evoluţia vremii

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură Fanatik

Camelia Pătrășcanu, horoscop pentru luna octombrie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacaleMintea și Inima: Căutând Filosofia Dragostei

O explorare a modului în care filosofia abordează...

HOROSCOP LUNAR OCTOMBRIE 2023 pentru TOATE ZODIILE

De la introspecție profundă, provocări profesionale, până...