Alina Sorescu rupe tăcerea despre datoriile firmei. Ce legătură au cu divorțul de Alexandru Ciucu: "E ceva normal"
Alina Sorescu a spus adevărul despre datoriile firmei, dar și despre legătura lor cu divorțul de Alexandru Ciucu.

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu se află în plin proces de divorț, după ce aceștia au decis să meargă pe drumuri separate, după 12 ani de căsnicie. Chiar dacă artista trece printr-o perioadă foarte grea, aceasta are și motive de bucurie. Instanța a decis ca cele două fete ale cuplului să rămână în grija ei, până la pronunțarea oficială a divorțului.

Fostul soț al Alinei Sorescu s-a folosit de o ordonanță președințială pentru a obține custodia temporară a celor două fetițe, motivând că locuința sa este mult mai mare, în vila lui din Pipera, decât aparatamentul în care locuiește Alina.

Alina Sorescu rupe tăcerea despre datoriile firmei

Recent, au apărut tot mai multe speculații conform cărora Alina Sorescu ar avea mari datorii la firma. Cu toate astea, artista a negat toate informațiile apărute ân spațiul public.

'Sunt informații interpretate eronat, care să mă discrediteze. De ce au apărut în presă chiar în acest moment aceste informații? Exact după ce s-a hotărât domiciliul fetițelor la mine…Datoriile sunt, 90 la sută, de fapt, datorii pe care firma le are la mine ca asociat. Nu sunt datorii la stat.

Eu am făcut niște investiții anul trecut, m-am mutat cu sediul, mi-am plătit chiria în avans, pentru mult timp, plus restul de 10% datoriile curente ale oricărei firme, care se achită în luna următoare. E ceva normal. Eu, ca asociat, ca să pot face aceste investiții, mi-am creditat firma. Nu poți să spui că sunt în faliment, falimentul este cu totul altceva', a declarat Alina Sorescu, pentru CANCAN.RO.

De câte ori are voie Alexandru Ciucu să-și viziteze fetele

În acest sens, artista a dezvăluit și care este programul de vizită a copiilor, după care se ghidează fostul ei partener. De asemenea, Alina Sorescu a mărturisit și care sunt schimbările ce vor avea loc, odată cu pronunțarea divorțului.

”Tatăl fetițelor are program de vizită, așa cum se dă în astfel de situații. Adică două weekenduri pe lună și vacanțele la jumătate, cum se dă de obicei. Deocamdată nu este vorba și de semnătura unuia dintre părinți, dacă vreunul dintre noi ar vrea să plece cu fetele în vacanțe, în străinătate. Asta, la divorț.”, a declarat Alina Sorescu, potrivit ego.ro

Recent, Alina Sorescu era îngrijorată că ar putea pierde custodia fetelor

Invitată recent în cadrul unei emisiuni, artista s-a arătat a fi foarte îngrijorată pentru că ar putea pierde custodia celor două fete. Chiar dacă în primă fază, instanța îi încredințaseră ei fetele, acestea era conștientă e faptul că le-ar putea pierde, la a doua pronunțare.

"Noi ne-am separat de la începutul anului, în februarie. El a stat plecat mult timp de acasă, dar e greu să intru în aceste detalii. Lucrurile nu s-au clarificat în ceea ce privește domiciliul copiilor. Am câștigat în primă fază, dar acum el epuizează toate căile de atac. E posibil să fie vorba de un recurs, deci situația e departe de a se încheia. Pot doar să-mi văd mai departe de treabă. Lucrurile nu s-au întâmplat peste noapte, ci în timp. Acum e doar o chestiune de organizare, logistică, eu merg înainte, proiectele mele merg înainte. Nu pot să stau acasă închisă între patru pereți, trebuie să-mi întrețin fetițele.", a declarat Alina Sorescu în emisiunea Teo Show, de pe Kanal D.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: , Romina Băluță | Dată: 28 iun 2022, 08:58

Sursa foto: Anca Țurcașiu, Instagram

Anca Țurcașiu radiază de fericire: ”Suntem împreună”. Fotografia care a emoționat fanii

Sursa foto: Monica Anghel, Facebook

Monica Anghel, cel mai prețios sfat primit de la mama sa: „Am o relație foarte apropiată cu ambii părinți”/ EXCLUSIV

Sursa foto: Oana Roman, Instagram

Oana Roman îi dă replica lui Marius Elisei, după acuzațiile aduse: ”Cu asta am încheiat definitiv orice discuție”

Sursa foto: Mirela Vaida, Instagram

Câte mii de euro a cheltuit Mirela Vaida în Delta Dunării: ”Nu e ieftin, dar banii rămân în țară”

Descriere foto: Adrian Năstase, sursa facebook

Ce pensie are Adrian Năstase de la statul român. Fostul premier al României a recunoscut: "Cred că este foarte puțin"

Sursa foto: Mălina Avasiloaie, Instagram

Mălina Avasiloaie, primele declarații de când a devenit mamă: ”Am devenit o feministă convinsă”. Artista și soțul ei sunt în culmea fericirii / EXCLUSIV

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram

Vlăduța Lupău a născut: ”Știam că îți vei alege o zi binecuvântată”. Care este numele special pe care artista l-a ales pentru bebeluș

 Rică Răducanu, captură video PRO TV

Rică Răducanu muncește pe litoral, deși are probleme serioase de sănătate: Mi-a zis medicul:”Doar la morga mai trece!”

Sursa foto: Mioara Roman, Natașa Raab, Cornel Constantiniu, facebook/ colaj foto

Mioara Roman, diagnosticată cu aceeași boală de care suferă și Cornel Constantiniu și Natașa Raab: „Pe Cornel l-au salvat operațiile”

Simona Săndulescu a fost găsită înecată în Lacul Morii. Artista a lăsat un bilet de adio: ”Viața a devenit insuportabilă”

Sursa foto: Vica Blochina și Irisha, instagram/ colaj foto

Vica Blochina, sărut pasional cu o fostă concurentă de la Survivor România. Fanii au rămas uimiți/ FOTO

Sursa foto: Oana Lis, Facebook

„E în scaun cu rotile” Oana Lis, noi informații despre starea de sănătate a lui Viorel Lis, la o săpămână după ce a fost internat într-un centru de recuperare