Alina Sorescu rupe tăcerea despre datoriile firmei. Ce legătură au cu divorțul de Alexandru Ciucu: "E ceva normal"
Data actualizării:
Data publicării:
Alina Sorescu a spus adevărul despre datoriile firmei, dar și despre legătura lor cu divorțul de Alexandru Ciucu.

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu se află în plin proces de divorț, după ce aceștia au decis să meargă pe drumuri separate, după 12 ani de căsnicie. Chiar dacă artista trece printr-o perioadă foarte grea, aceasta are și motive de bucurie. Instanța a decis ca cele două fete ale cuplului să rămână în grija ei, până la pronunțarea oficială a divorțului.

Fostul soț al Alinei Sorescu s-a folosit de o ordonanță președințială pentru a obține custodia temporară a celor două fetițe, motivând că locuința sa este mult mai mare, în vila lui din Pipera, decât aparatamentul în care locuiește Alina.

Alina Sorescu rupe tăcerea despre datoriile firmei

Recent, au apărut tot mai multe speculații conform cărora Alina Sorescu ar avea mari datorii la firma. Cu toate astea, artista a negat toate informațiile apărute ân spațiul public.

'Sunt informații interpretate eronat, care să mă discrediteze. De ce au apărut în presă chiar în acest moment aceste informații? Exact după ce s-a hotărât domiciliul fetițelor la mine…Datoriile sunt, 90 la sută, de fapt, datorii pe care firma le are la mine ca asociat. Nu sunt datorii la stat.

Eu am făcut niște investiții anul trecut, m-am mutat cu sediul, mi-am plătit chiria în avans, pentru mult timp, plus restul de 10% datoriile curente ale oricărei firme, care se achită în luna următoare. E ceva normal. Eu, ca asociat, ca să pot face aceste investiții, mi-am creditat firma. Nu poți să spui că sunt în faliment, falimentul este cu totul altceva', a declarat Alina Sorescu, pentru CANCAN.RO.

De câte ori are voie Alexandru Ciucu să-și viziteze fetele

În acest sens, artista a dezvăluit și care este programul de vizită a copiilor, după care se ghidează fostul ei partener. De asemenea, Alina Sorescu a mărturisit și care sunt schimbările ce vor avea loc, odată cu pronunțarea divorțului.

”Tatăl fetițelor are program de vizită, așa cum se dă în astfel de situații. Adică două weekenduri pe lună și vacanțele la jumătate, cum se dă de obicei. Deocamdată nu este vorba și de semnătura unuia dintre părinți, dacă vreunul dintre noi ar vrea să plece cu fetele în vacanțe, în străinătate. Asta, la divorț.”, a declarat Alina Sorescu, potrivit ego.ro

Recent, Alina Sorescu era îngrijorată că ar putea pierde custodia fetelor

Invitată recent în cadrul unei emisiuni, artista s-a arătat a fi foarte îngrijorată pentru că ar putea pierde custodia celor două fete. Chiar dacă în primă fază, instanța îi încredințaseră ei fetele, acestea era conștientă e faptul că le-ar putea pierde, la a doua pronunțare.

"Noi ne-am separat de la începutul anului, în februarie. El a stat plecat mult timp de acasă, dar e greu să intru în aceste detalii. Lucrurile nu s-au clarificat în ceea ce privește domiciliul copiilor. Am câștigat în primă fază, dar acum el epuizează toate căile de atac. E posibil să fie vorba de un recurs, deci situația e departe de a se încheia. Pot doar să-mi văd mai departe de treabă. Lucrurile nu s-au întâmplat peste noapte, ci în timp. Acum e doar o chestiune de organizare, logistică, eu merg înainte, proiectele mele merg înainte. Nu pot să stau acasă închisă între patru pereți, trebuie să-mi întrețin fetițele.", a declarat Alina Sorescu în emisiunea Teo Show, de pe Kanal D.


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   alexandru ciucu  alina sorescu  datorii  firma 

Teo Trandafir și-a dat demisia: „Nu voi mai avea timp”

Teo Trandafir ne-a vorbit despre cel mai nou proiect...


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”



Teo Trandafir și-a dat demisia: „Nu voi mai avea timp”

Teo Trandafir ne-a vorbit despre cel mai nou proiect...

Tzancă Uraganu, de urgență la spital!

Tzancă Uraganu a ajuns de urgență la spital!

pixel