Alina Sorescu nu mai are liniște până la pronunțarea divorțului. Vedeta a răbufnit: „E firesc să mă apar în astfel de situații”
Data actualizării:
Data publicării:
Alina Sorescu este foarte supărată pe zvonurile care circulă în spațiul public.

Alina Sorescu se află în plin proces de divorț cu soțul ei, Alexandru Ciucu, care mai are mult până la a se încheia. Și, dacă lucrurile dintre cei doi parteneri sunt clare, situația celor două fete rămâne încă incertă. Deși instanța a decis deocamdată că ele vor rămâne în grija mamei lor, hotărârea de poate modifica oricând. În acest sens, în spațiul public au apărut în ultima vreme diferite zvonuri cu privire atât la situația materială a vedetei, cât și la statusul ei sentimental. Alina Sorescu este foarte supărată pe aceste acuzații, care, spune ea, au rolul doar să o discrediteze.

„Observ că în ultima vreme, imediat după cea de-a două decizie a instanței privind domiciliul fetițelor la mine, apar în presă articole menite să mă discrediteze. Nu este nimic adevărat și e firesc să mă apar în astfel de situații. Așa cum am scris pe Instagram, buchetul de flori era pentru aniversarea unei prietene. Totodată, firma mea nu este în faliment, informațiile au fost interpretate eronat în mod voit. Și nu am o altă relație, așa cum s-a vehiculat. Prioritățile mele sunt fetițele și activitatea mea profesională”, a mărturisit solistă, în exclusivitate pentru Click!

Alina Sorescu pune capăt speculațiilor

Recent, Alina Sorescu susținea faptul că la baza acestor acuzații este doar o înscenare, prin care se urmărește ca fetițele să ajungă să locuiască cu tatăl lor.

“În ultimul timp se încearcă voit discreditarea mea, imediat după ce instanța a decis pentru a doua oară domiciliul fetițelor la mine. Au apărut informații că firma mea ar fi în faliment și că aș avea o nouă relație. Legat de firmă, nu este vorba despre datorii la stat sau furnizori, ci la mine ca asociat, în urma unor investiții pe care le-am făcut anul trecut cu noul sediu al școlii mele de muzică. Legat de buchetul de flori, așa cum am și specificat pe Instagram, era aniversarea unei prietene și eu îl luasem pentru ea.

Iar poza în care apar alături de regizorul Ionuț Trandafir este de pe platoul de filmare a videoclipului ‘Suflet de copil’, pe care l-a regizat. Această poză nu are nicio legătură cu buchetul de flori. Clar se urmărește o înscenare în plin proces”, a declarat recent artista pentru impact.ro

De câte ori are voie Alexandru Ciucu să-și viziteze fetele

Artista a dezvăluit în urmă cu puțin timp și care este programul de vizită al copiilor, după care se ghidează fostul ei partener. De asemenea, Alina Sorescu a mărturisit și care sunt schimbările ce vor avea loc, odată cu pronunțarea divorțului.

”Tatăl fetițelor are program de vizită, așa cum se dă în astfel de situații. Adică două weekenduri pe lună și vacanțele la jumătate, cum se dă de obicei. Deocamdată nu este vorba și de semnătura unuia dintre părinți, dacă vreunul dintre noi ar vrea să plece cu fetele în vacanțe, în străinătate. Asta, la divorț.”, a declarat Alina Sorescu, potrivit ego.ro

Maria Ciobanu se întoarce în România. Vestea a fost dată chiar de Ionuț Dolănescu

Rona Hartner, terapia care a ajutat-o să se refacă după chimioterapie. Actrița a învins cancerul de colon: „Nici nu mai am nevoie să fac alte investigații”


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: alexandru ciucu  alina sorescu  divort 

Teo Trandafir și-a dat demisia: „Nu voi mai avea timp”

Teo Trandafir ne-a vorbit despre cel mai nou proiect...


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”



pixel