Alocația fiicei Oanei Roman, virată într-un cont deschis de Marius Elisei. Vedeta nu are acces la bani: „Aștept să văd...”
Data publicării:
Oana Roman i-a adresat un mesaj categoric lui Marius Elisei, cerând clarificări cu privire la banii din alocația fiicei lor. Vedeta dorește să afle unde se duc aceste fonduri, având în vedere că, lună de lună, alocația este încasată într-un cont deschis pe numele lui. 

Oana Roman este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi din țară. Oamenii o apreciază pentru că își crește singură fiica și pentru implicarea ei în educația celei mici. Astăzi, ea a postat pe pagina sa de Instagram un mesaj destinat fostului său soț, Marius Elisei. Nu de puține ori, Oana Roman a mărturisit că relația fiicei sale, Isabela, cu tatăl ei este una destul de distantă, deși cea mică își dorește foarte mult să petreacă timp cu el și să facă parte din viața sa. Acum, vedeta întâmpină o nouă problemă. 

„El a declarat că banii sunt acolo”

Se pare că încă de când Isabela s-a născut, nici ea, nici mama ei, nu au beneficiat de alocația primită. Tatăl fetiței, Marius Elisei, ar fi deschis un cont în care banii sunt virați lună de lună. Oana Romana a mărturisit că nu are și nici nu a avut vreodată acces la acest cont, fapt pentru care nu știe dacă banii sunt sau nu acolo și dacă Isabela va putea beneficia de ei în viitor. Vedeta a precizat că fostul ei soț i-a spus că banii se află în cont pentru că nu ar putea să extragă bani fără semnătura ei. Cu toate acestea, Oana Roman dorește să afle dacă tatăl fetiței sale spune sau nu adevărul.

„Azi dimineață am auzit la radio că s-a dat o lege prin care crește cuantumul alocației pentru copii, ceea ce este un lucru foarte bun, și că acest cuantum va ajunge undeva la 300 și ceva de lei și mi-am adus aminte că Isabela nu beneficiază de alocație. Nu pentru că statul nu i-ar da-o, ci pentru că acea alocație intră, de când s-a născut ea, deci de aproape 11 ani, într-un cont făcut de tatăl ei, la care eu nu am avut acces niciodată și nici nu s-au adus bani în casă din acel cont. El a declarat că banii sunt acolo toți, pentru că la acel cont nu se poate umbla fără semnătura mea. Aștept să văd când mergem amândoi să semnăm”, a declarat Oana Roman, pe pagina sa de Instagram.

Te-ar putea interesa și: Se retrage Costel Biju din industria muzicală? Artistul a dat cărțile pe față și a spus care este adevărul

Zilele trecute, Oana Roman a spus, în cadrul unui interviu pentru Știrile Antena Stars, că fiica sa a trecut peste durerea provocată de lipsa tatălui într-o oarecare măsură și a înțeles că nu are cum să mai schimbe situația, deși nu îi este deloc ușor și își dorește să petreacă mai mult timp cu acesta. Oana Roman a mărturisit că încearcă să facă cât mai multe activități împreună cu Isabela, astfel încât să nu simtă atât de mult că îi lipsește un părinte, deși, în sufletul ei, este evident faptul că suferă din această cauză.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Loredana Tanase
Categorie: Vedete

Jupiter Retrograd 2024: Care sunt cele mai afectate zodii

Jupiter retrograd a început pe 9 octombrie și se...



Sursă foto: Instagram/Mario Fresh. Sursă foto: Instagram/Alexia Eram

Mario Fresh confirmă despărțirea de Alexia Eram, după opt ani de relație: „A fost o decizie dificilă”. În ce relații sunt acum cei doi

Captură video: YouTube/La Măruță. Alexia Eram și Mario Fresh/foto Instagram

Alexia Eram, poză cu un bărbat celebru, la Paris. Ce au comentat Andreea Esca și Inna - Foto

Captură video: YouTube/Cancan

Ce relație are, de fapt, Lora cu socrii ei. Artista a spus-o chiar în ziua nunții: „Nu se opresc niciodată”

Monica Bârlădeanu, foto Instagram

Cât au costat rochiile de mireasă purtate de Monica Bârlădeanu la nunta de lux cu Valeriu Gheorghiță - Foto în articol

Sursă foto: Captură foto Instagram Gina și Oana Matache

Gina Matache, mărturisiri emoționante despre divorțul fiice sale, Oana: „Nu mă așteptam. Am învățat să nu mă mai bag”

Sursă foto: Captură foto Instagram Mario Fresh

Cu cine a plecat Mario Fresh în vacanță, după despărțirea de Alexia Eram. Artistul se distrează în Dubai

Pepe, Raluca Pastramă, captură video Youtube, Xtra Night Show

Pepe și Raluca Pastramă s-au întâlnit în sala de judecată. Ce acuzații i-a adus fosta soție

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'. Sursă foto: Instagram/Jador

Mama lui Jador nu s-a abținut! Cum a reacționat după ce a văzut imaginile cu Oana Ciocan la restaurant cu un alt bărbat / Foto

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Alocația fiicei Oanei Roman, virată într-un cont deschis de Marius Elisei. Vedeta nu are acces la bani: „Aștept să văd...”

Captură video: YouTube/JORGE OFFICIAL. Captură video: YouTube/Jador

Cine este, de fapt, bărbatul cu care s-a văzut Oana Ciocan la restaurant. Jador îl cunoștea de mulți ani: „Fix la cine nu te aștepți. Am zis că îl omor”

Sursa foto Instagram Lora

Mari emoții pentru Lora şi Ionuţ Ghenu. Gestul făcut de artistă după căsătoria religioasă - Video

Cătălin Botezatu, sursa instagram

Cătălin Botezatu a rupt tăcerea! Câți copii are celebrul designer - Video




pixel