„Am ajuns să mă gândesc chiar la sinucidere.” Andreea Marin, victima depresiei. Vedeta face mărturisiri tulburătoare
Andreea Marin a scos la iveală o perioadă extrem de întunecată din viața sa, peste care a reușit să treacă doar cu ajutorul unui psiholog. 

Andreea Marin și-a deschis sufletul și a vorbit despre una dintre cele mai negre perioade din viața sa. Vedeta a trecut prin mai multe încercări în viață, de la divorțurile și căsniciile eșuate, până la faptul că a fost suspectată de cancer. În acest sens, „Zâna Surprizelor” povestește cum a căzut și victimă depresiei, boala secolului pe care nu o poți controla, susține prezentatoarea. Cu toate acestea, ea poate fi vindecată, iar în momentul în care cineva se confruntă cu aceasta, trebuie să apeleze la ajutorul specialistului. 

„Depresia este o boală! În primul rând, e o boală și nu o vină. Și cel care află că are depresie trebuie să înțeleagă asta, el nu e vinovat că are depresie. El este pur și simplu atins de o boală care se poate vindeca. Dar a încerca să te vindeci singur, mai cu seamă dacă ai ajuns într-un stadiu al bolii care te duce spre zone prea întunecate, îți duce mintea, sufletul, îți strici relațiile cu ceilalți, pentru că asta se întâmplă… Ai insomnii care devin pe termen lung și care te dărâmă pur și simplu. Nu mai poți să fii mamă bună, nu mai poți să fii soție bună, nu mai poți să fii colegă bună și așa mai departe. Toate lucrurile acestea nu se pot rezolva de unul singur.”, a spus Andreea Marin, potrivit unica
 

Te-ar putea interesa și: „Mi-au scos 800 de grame de tumoră”. Andreea Marin, suspectă de cancer. Drama prin care a trecut vedeta

Andreea Marin s-a gândit la sinucidere

Vedeta mărturisește cu sufletul deschis cum această boală luase o amploare destul de mare în cazul ei, făcând-o să se gândească chiar și la sinucidere. Andreea Marin se considera a fi o povară pentru cei din jurul ei, motiv pentru care nu mai vedea niciun motiv pentru care să mai trăiască, așa cum chiar au pățit persoane sonore din lumea mondenă, spune diva. 

„Nu știu cât de puternic să fii, pentru că mă priviți și vedeți în mine un om destul de puternic și, totuși, am ajuns să mă gândesc chiar și la momentul, cel de neacceptat pentru mine altfel, al sinuciderii. Deci, nu e o joacă! Din moment ce gândurile tale ajung acolo, te gândești că: ‘Îi scap pe ceilalți de o povară, că am devenit o povară pentru ceilalți și în felul ăsta închei povestea!’.

Desigur că e o prostie pe care o privesc acum sănătoasă fiind, dar vă rog să mă credeți că poate fi realitate. Și avem exemple în jurul nostru, Mădălina Manole, de exemplu. Nu este o glumă! Așadar, cel mai sfânt este să mergi la un specialist, un om care știe ce e asta, care știe care e direcția de urmat, știe să te asculte, este imparțial pentru că nu-ți este rudă, nu te privește cu anumite suspiciuni sau punând o ștampilă asupra ta pentru că te cunoaște de multă vreme. Nu, lucrurile nu trebuie judecate așa!” a spus Andreea Marin.

Citește și: Reacția neașteptată a Andreei Marin, după ce Iulia Albu i-a criticat ținuta: „Criticile le primesc astfel...”

Psihologul a fost cel care a ajutat-o

Vedeta recunoaște faptul că nu ar fi putut să treacă cu bine peste această perioadă întunecată din viața ei fără ajutorul unui psiholog. În acest sens, Andreea Marin îi îndeamnă pe toți cei care se confruntă cu astfel de stări să apeleze fără îndoială la astfel de servicii, care ar trebui să fie privite cu normalitate, și nu ca un subiect tabuu. 

„Un specialist pe mine m-a ajutat extraordinar! Mi-am revenit cu totul, mi-am continuat viața, am reajuns în echilibru. Da, fie că e psiholog, fie că e psihiatru… Nu înseamnă că dacă mergi la psihiatru ești nebun. Aceste etichete sunt doar niște etichete și n-au decât să le poarte cei care le pun. Dar omul care trece prin depresie este un om care trece prin boală, ca oricare altul, numai că bolile sunt diferite.”, a conchis Andreea Marin.

Te-ar putea interesa și: Andreea Marin, umilită și jignită de Ștefan Bănică: „Problemele cu agresivitatea au fost dintotdeauna. Plângea de faţă cu noi”

Data: 22 Martie 2023, 13:56
Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Andreea Marin  boala  depresie  probleme de sanatate 

Ce poate manifesta fiecare semn zodiacal pe 5 octombrie 2023

Îmbrățișați un sentiment de recunoștință în timp ce...


DC Media Group Audience

Sursa foto: Oana Zăvoranu, Instagram

Fostul soț al Oanei Zăvoranu, primele declarații după divorț: „Eu am plecat din căsnicie! Nu mă mai întorc niciodată”

Cristina Demetrescu, captură video Youtube/ Vorbește lumea

Cristina Demetrescu, horoscop pentru prima jumătate a lunii octombrie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Nicoelta Ghiriș, captură video Youtube/ ASTROSENS

Horoscop chinezesc până în februarie 2024. Nicoleta Ghiriș, previziuni pentru toate zodiile

Mircea Radu, arhivă Metropola TV

Veste de ultimă oră despre Mircea Radu. Românii i-au sărit în ajutor: „Ce înseamnă solidaritatea”

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Topul celor mai puternice zodii. Mihai Voropchievici: „Reușesc să treacă singuri peste orice obstacol”

Chef Joseph Hadad, sursa foto Facebook, freepik.com

Tipul de pește pe care nu trebuie să-l prăjești niciodată. Chef Joseph Hadad: „Se usucă imediat”. Variantele pe care să le alegi, în schimb

Mihai Voropchievici, captură video YouTube - YouTube/ AstroFanatik

Horoscop pentru întreaga lună octombrie, cu Mihai Voropchievici. Zodia care dă lovitura: „Câștiguri pe toată linia”

Carmen Tănase, captură video Youtube

Dieta prin care Carmen Tănase a slăbit 10 kilograme: „Genială. Nu pot să trăiesc cu șase frunze de salată”

Sursa foto: unsplash, autor Jonathan Borba

Semnele zodiacale care se întorc la fostul iubit, pe 4 octombrie 2023. Își doresc împăcarea

foto Freepik

Cele trei zodii predestinate să ajungă bogate. Sunt un magnet pentru bani și succes

Sursa foto: Anca Țurcașiu, Instagram

Anca Țurcașiu, dietă drastică după ce s-a îngrășat în vacanță. Salata pe care actrița o consumă întreaga zi: „Trebuie să încap în costumele de scenă”

Sursa foto: unsplash, autor Filip Bunkens

Am putea avea din nou o iarnă adevărată? Meteorologul Oana Păduraru, ultimele informaţii de la ANM despre evoluţia vremiiHOROSCOP LUNAR OCTOMBRIE 2023 pentru TOATE ZODIILE

De la introspecție profundă, provocări profesionale, până...

Mintea și Inima: Căutând Filosofia Dragostei

O explorare a modului în care filosofia abordează...