„Am ajuns să mă gândesc chiar la sinucidere.” Andreea Marin, victima depresiei. Vedeta face mărturisiri tulburătoare
Data publicării:
Andreea Marin a scos la iveală o perioadă extrem de întunecată din viața sa, peste care a reușit să treacă doar cu ajutorul unui psiholog. 

Andreea Marin și-a deschis sufletul și a vorbit despre una dintre cele mai negre perioade din viața sa. Vedeta a trecut prin mai multe încercări în viață, de la divorțurile și căsniciile eșuate, până la faptul că a fost suspectată de cancer. În acest sens, „Zâna Surprizelor” povestește cum a căzut și victimă depresiei, boala secolului pe care nu o poți controla, susține prezentatoarea. Cu toate acestea, ea poate fi vindecată, iar în momentul în care cineva se confruntă cu aceasta, trebuie să apeleze la ajutorul specialistului. 

„Depresia este o boală! În primul rând, e o boală și nu o vină. Și cel care află că are depresie trebuie să înțeleagă asta, el nu e vinovat că are depresie. El este pur și simplu atins de o boală care se poate vindeca. Dar a încerca să te vindeci singur, mai cu seamă dacă ai ajuns într-un stadiu al bolii care te duce spre zone prea întunecate, îți duce mintea, sufletul, îți strici relațiile cu ceilalți, pentru că asta se întâmplă… Ai insomnii care devin pe termen lung și care te dărâmă pur și simplu. Nu mai poți să fii mamă bună, nu mai poți să fii soție bună, nu mai poți să fii colegă bună și așa mai departe. Toate lucrurile acestea nu se pot rezolva de unul singur.”, a spus Andreea Marin, potrivit unica
 

Te-ar putea interesa și: „Mi-au scos 800 de grame de tumoră”. Andreea Marin, suspectă de cancer. Drama prin care a trecut vedeta

Andreea Marin s-a gândit la sinucidere

Vedeta mărturisește cu sufletul deschis cum această boală luase o amploare destul de mare în cazul ei, făcând-o să se gândească chiar și la sinucidere. Andreea Marin se considera a fi o povară pentru cei din jurul ei, motiv pentru care nu mai vedea niciun motiv pentru care să mai trăiască, așa cum chiar au pățit persoane sonore din lumea mondenă, spune diva. 

„Nu știu cât de puternic să fii, pentru că mă priviți și vedeți în mine un om destul de puternic și, totuși, am ajuns să mă gândesc chiar și la momentul, cel de neacceptat pentru mine altfel, al sinuciderii. Deci, nu e o joacă! Din moment ce gândurile tale ajung acolo, te gândești că: ‘Îi scap pe ceilalți de o povară, că am devenit o povară pentru ceilalți și în felul ăsta închei povestea!’.

Desigur că e o prostie pe care o privesc acum sănătoasă fiind, dar vă rog să mă credeți că poate fi realitate. Și avem exemple în jurul nostru, Mădălina Manole, de exemplu. Nu este o glumă! Așadar, cel mai sfânt este să mergi la un specialist, un om care știe ce e asta, care știe care e direcția de urmat, știe să te asculte, este imparțial pentru că nu-ți este rudă, nu te privește cu anumite suspiciuni sau punând o ștampilă asupra ta pentru că te cunoaște de multă vreme. Nu, lucrurile nu trebuie judecate așa!” a spus Andreea Marin.

Citește și: Reacția neașteptată a Andreei Marin, după ce Iulia Albu i-a criticat ținuta: „Criticile le primesc astfel...”

Psihologul a fost cel care a ajutat-o

Vedeta recunoaște faptul că nu ar fi putut să treacă cu bine peste această perioadă întunecată din viața ei fără ajutorul unui psiholog. În acest sens, Andreea Marin îi îndeamnă pe toți cei care se confruntă cu astfel de stări să apeleze fără îndoială la astfel de servicii, care ar trebui să fie privite cu normalitate, și nu ca un subiect tabuu. 

„Un specialist pe mine m-a ajutat extraordinar! Mi-am revenit cu totul, mi-am continuat viața, am reajuns în echilibru. Da, fie că e psiholog, fie că e psihiatru… Nu înseamnă că dacă mergi la psihiatru ești nebun. Aceste etichete sunt doar niște etichete și n-au decât să le poarte cei care le pun. Dar omul care trece prin depresie este un om care trece prin boală, ca oricare altul, numai că bolile sunt diferite.”, a conchis Andreea Marin.

Te-ar putea interesa și: Andreea Marin, umilită și jignită de Ștefan Bănică: „Problemele cu agresivitatea au fost dintotdeauna. Plângea de faţă cu noi”


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Andreea Marin  boala  depresie  probleme de sanatate 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul



pixel