„Am avut o poveste unică”. Anca Serea nu a trecut peste moartea fostului soț. Vedeta, mărturisiri cu ochii în lacrimi: „Atunci m-am certat cu Dumnezeu”
Data publicării:
Anca Serea și-a deschis sufletul și a făcut mărturisiri emoționante cu privire la moartea fostului ei soț.

Anca Serea a trecut prin multe greutăți, până când să găsească fericirea și echilibrul de care se bucură astăzi. Înainte să-l cunoască pe Adi Sînă, vedeta a trăit o poveste de dragoste ca desprinsă din filme alături de Filip Poplingher, rodul iubirii lor fiind reprezentat de doi copii, care erau foarte mici atunci când tatăl lor s-a stins din viață. O boală nemiloasă le-a luat însă zâmbetul de pe buze tuturor din familie, bărbatul primind un diagnostic teribil, leucemie, diagnostic ce i-a pus capăt zilelor în 2010. Fosta prezentatoare TV vorbește foarte rar despre acest subiect, întrucât și astăzi îi vine greu să accepte greutatea aceasta cu care viața a împovărat-o.

„Aveam 30 de ani atunci, eu am și uitat, încerc să-mi șterg pe cât se poate din memorie acea perioadă. Nimeni niciodată, nici măcar viața nu te pregătește pentru asemenea pierdere sau pentru un asemenea dezechilibru, durere. Îmi este foarte greu să vorbesc și de fiecare dată când am făcut-o am făcut un efort. Aș putea spune cum am trecut peste acea perioadă.. foarte greu, dar copiii și familia au fost cele care mi-au venit în sprijin, nu aș fi văzut niciodată luminița de la capătul tunelului, pentru că am refuzat să o văd. În momentul în care ești la pământ, realitatea este distorsionată și nu mai ești conectată cu tot ce se întâmplă în jurul tău. Cred că foarte mult m-a ajutat și Filip, penru că o mare parte din ce sunt astăzi sunt și datorită lui. Îmi este greu să vorbesc în continuare.”, a declarat Anca Serea, în cadrul emisiunii După faptă și răsplată realizată de Cristina Șișcanu. 

Te-ar putea interesa și: Anca Serea, probleme grave de sănătate. Ce s-a întâmplat cu vedeta: „Niște simptome foarte urâte și de nedescris”

„Noi am avut o poveste unică, desprinsă din povești”

Copiii nu au știut ce se întâmplă cu tatăl lor, dar nici faptul că vor trebuie să-și ia rămas bun de la el curând, povestește Anca Serea. 

„Simt mereu că este alături de mine și de copii. El a fost un om tare deosebit și special și lecțiile primite de la el fac parte din viața noastră, dragostea aceea imensă pe care mi-a arătat-o timp de 10 ani. Noi am avut o poveste unică, desprinsă din povești, foarte frumoasă. Nu știu dacă poți să-ți revii vreodată cu adevărat, te schimbă mult o astfel de traumă. Sunt două variante: fie te îndepărtezi de tot ce e uman, fie devii mult mai bun, iar eu am ales varianta din urmă, să apreciez mai mult tot ce am, în general viața. Copiii erau mici, Sara avea 3 ani, David era în clasa a patra, ei nu au știu de la început ce se întâmplă, am refuzat să le povestim, a fost și dorința lui asta. Au fost mai multe etape pe care a trebuit să le trăiesc.”, a mai spus Anca Serea. 

Citește și: Care este numele Ancăi Serea, din buletin: „Oamenii au zis că sunt băiat”. Foarte puțină lume știe

Vedeta spera la un miracol

Chiar dacă diagnosticul crud era clar, vedeta spune că nu și-a pierdut speranța până în ultima clipă, cei doi făcându-și în continuare planuri mari pentru viitor. 

„Eu nu am crezut niciodată că el nu o să mai fie, am refuzat mereu să credem că el era foarte tânăr, bun, un om care avea o apreciere deosebită față de viață, am refuzat pur și simplu. Am trăit ultimii doi ani împreună în care noi ne făceam visuri în continuare, speranțe. În momentul acela am avut o perioadă în care m-am certat cu Dumnezeu, am refuzat să mai merg la biserică o perioadă și pentru asta mi-e rușine și acum și am regrete, pentru că atât de mult mă rugasem și simțeam că nu va veni sfârșit, iar atunci când s-a întâmplat a fost o mare durere și dezamăgire. Ușor, ușor mi-am găsit speranța și chiar dacă nu sunt extrem de religioasă, simt energia, văd lumina în jurul meu.”, a continuat ea. 


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: anca serea  familie  moarte  sot 

Teo Trandafir și-a dat demisia: „Nu voi mai avea timp”

Teo Trandafir ne-a vorbit despre cel mai nou proiect...


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”



Teo Trandafir și-a dat demisia: „Nu voi mai avea timp”

Teo Trandafir ne-a vorbit despre cel mai nou proiect...

pixel