„Am avut o poveste unică”. Anca Serea nu a trecut peste moartea fostului soț. Vedeta, mărturisiri cu ochii în lacrimi: „Atunci m-am certat cu Dumnezeu”
Anca Serea și-a deschis sufletul și a făcut mărturisiri emoționante cu privire la moartea fostului ei soț.

Anca Serea a trecut prin multe greutăți, până când să găsească fericirea și echilibrul de care se bucură astăzi. Înainte să-l cunoască pe Adi Sînă, vedeta a trăit o poveste de dragoste ca desprinsă din filme alături de Filip Poplingher, rodul iubirii lor fiind reprezentat de doi copii, care erau foarte mici atunci când tatăl lor s-a stins din viață. O boală nemiloasă le-a luat însă zâmbetul de pe buze tuturor din familie, bărbatul primind un diagnostic teribil, leucemie, diagnostic ce i-a pus capăt zilelor în 2010. Fosta prezentatoare TV vorbește foarte rar despre acest subiect, întrucât și astăzi îi vine greu să accepte greutatea aceasta cu care viața a împovărat-o.

„Aveam 30 de ani atunci, eu am și uitat, încerc să-mi șterg pe cât se poate din memorie acea perioadă. Nimeni niciodată, nici măcar viața nu te pregătește pentru asemenea pierdere sau pentru un asemenea dezechilibru, durere. Îmi este foarte greu să vorbesc și de fiecare dată când am făcut-o am făcut un efort. Aș putea spune cum am trecut peste acea perioadă.. foarte greu, dar copiii și familia au fost cele care mi-au venit în sprijin, nu aș fi văzut niciodată luminița de la capătul tunelului, pentru că am refuzat să o văd. În momentul în care ești la pământ, realitatea este distorsionată și nu mai ești conectată cu tot ce se întâmplă în jurul tău. Cred că foarte mult m-a ajutat și Filip, penru că o mare parte din ce sunt astăzi sunt și datorită lui. Îmi este greu să vorbesc în continuare.”, a declarat Anca Serea, în cadrul emisiunii După faptă și răsplată realizată de Cristina Șișcanu. 

Te-ar putea interesa și: Anca Serea, probleme grave de sănătate. Ce s-a întâmplat cu vedeta: „Niște simptome foarte urâte și de nedescris”

„Noi am avut o poveste unică, desprinsă din povești”

Copiii nu au știut ce se întâmplă cu tatăl lor, dar nici faptul că vor trebuie să-și ia rămas bun de la el curând, povestește Anca Serea. 

„Simt mereu că este alături de mine și de copii. El a fost un om tare deosebit și special și lecțiile primite de la el fac parte din viața noastră, dragostea aceea imensă pe care mi-a arătat-o timp de 10 ani. Noi am avut o poveste unică, desprinsă din povești, foarte frumoasă. Nu știu dacă poți să-ți revii vreodată cu adevărat, te schimbă mult o astfel de traumă. Sunt două variante: fie te îndepărtezi de tot ce e uman, fie devii mult mai bun, iar eu am ales varianta din urmă, să apreciez mai mult tot ce am, în general viața. Copiii erau mici, Sara avea 3 ani, David era în clasa a patra, ei nu au știu de la început ce se întâmplă, am refuzat să le povestim, a fost și dorința lui asta. Au fost mai multe etape pe care a trebuit să le trăiesc.”, a mai spus Anca Serea. 

Citește și: Care este numele Ancăi Serea, din buletin: „Oamenii au zis că sunt băiat”. Foarte puțină lume știe

Vedeta spera la un miracol

Chiar dacă diagnosticul crud era clar, vedeta spune că nu și-a pierdut speranța până în ultima clipă, cei doi făcându-și în continuare planuri mari pentru viitor. 

„Eu nu am crezut niciodată că el nu o să mai fie, am refuzat mereu să credem că el era foarte tânăr, bun, un om care avea o apreciere deosebită față de viață, am refuzat pur și simplu. Am trăit ultimii doi ani împreună în care noi ne făceam visuri în continuare, speranțe. În momentul acela am avut o perioadă în care m-am certat cu Dumnezeu, am refuzat să mai merg la biserică o perioadă și pentru asta mi-e rușine și acum și am regrete, pentru că atât de mult mă rugasem și simțeam că nu va veni sfârșit, iar atunci când s-a întâmplat a fost o mare durere și dezamăgire. Ușor, ușor mi-am găsit speranța și chiar dacă nu sunt extrem de religioasă, simt energia, văd lumina în jurul meu.”, a continuat ea. 

Data: 29 Martie 2023, 15:53
Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: anca serea  familie  moarte  sot 


DC Media Group Audience

Daniel Buzdugan, foto Instagram

Motivul pentru care Daniel Buzdugan și-a retras copiii de la școala privată: „Să ajungi să plătești cât plătește poate un copil care face Arhitectura la Barcelona… ”

Cristian Mărgărit, la Pastila de Frumusețe

Alimentele care cresc imunitatea. Trebuie să le consumi în sezonul rece. Cristian Mărgărit: „Un miracol pentru imunitate” / VIDEO

Monica Tatoiu, captură video Youtube/ theXclusive

Alcool pe stomacul gol. Băutura pe care Monica Tatoiu o bea în fiecare dimineață: „Este medicament”

Nicoelta Ghiriș, captură video Youtube/ ASTROSENS

Horoscop chinezesc până în februarie 2024. Nicoleta Ghiriș, previziuni pentru toate zodiile

Horoscop Chinezesc, captură video Youtube Spectacola

Horoscop chinezesc pentru săptămâna 25 septembrie - 1 octombrie, 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Sursa foto: Gabriela Cristea, Facebook

Gabriela Cristea, rețetă inedită de sarmele: „Acesta este secretul.” Trucul prin care previne arsurile digestive

Sursă foto: Instagram/ Elvira Deatcu

Adina Cristescu a încetat din viață la doar 56 de ani: „Deja îmi lipsești!”. Care a fost cauza morții

„Regele moare” cu Victor Rebengiuc, un spectacol excepţional, în premieră la TVR

Victor Rebengiuc, despre spectacolul „Regele moare”: „Mă pregătesc exact pentru ce se pregăteşte şi eroul pe care îl joc eu: despărţirea de lumea asta”

Sursă foto: Instagram/ Cristina Spătar, Talisman Tate

Cristina Spătar, apariție șoc lângă Tristan Tate, la numai trei luni de la căsătorie

Violeta Bănică, Andreei Marin, Ștefan Bănică Jr., Lavinia Pârva. foto Instagram

Andreea Marin, adevărul despre relația fiicei sale cu fratele vitreg cel mic, fiul Laviniei Pârva: „Nu știm ce soartă vom avea”

Sursa foto: unsplash, autor Viva Luna Studios

Horoscop TAROT pentru săptămâna 2 - 8 octombrie 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Mihai Bobonete, Gabriel Cotabiță, captură video YouTube

Cum l-a țepuit Mihai Bobonete pe Gabriel Cotabiță. Cântărețul, avertisment în privința comediantului: „E periculos. Ăsta o să-ţi ia lucruri din casă”HOROSCOP LUNAR OCTOMBRIE 2023 pentru TOATE ZODIILE

De la introspecție profundă, provocări profesionale, până...

Mintea și Inima: Căutând Filosofia Dragostei

O explorare a modului în care filosofia abordează...