"Am nevoie să mă sune și să îmi cloneze telefonul, să vadă unde sunt?" Cătălin Botezatu, motivul pentru care nu vrea să se însoare
Data publicării:
Cătălin Botezatu a dezvăluit motivul pentru care nu vrea să se însoare. 

Cătălin Botezatu este în continuare unul dintre cei mai râvniți burlaci din România. Celebrul designer a fost mereu curtat de tot felul de domnișoare, care voiau să-i fure inima. Cu toate acestea, bărbatul nu a fost niciodată atât de copleșit de iubire, încât să pășească și în fața altarului. Relații au fost multe însă, după cum recunoaște chiar el. 

Cătălin Botezatu, motivul pentru care nu vrea să se însoare

Designerul vestimentar  a dezvăluit care este motivul pentru care nu vrea să se căsătorească. Mai exact, Cătălin Botezatu susține că nu vrea să aibă alături de el o femeieie posesivă care să-l bată la cap. 

„Niciodată! Nu sunt adeptul căsniciei. Am nevoie să mă sune și să îmi cloneze telefonul, să vadă unde sunt? Nu!(…)”, a declarat Cătălin Botezatu pentru playtech.ro.

Cătălin Botezatu, despre femeile care i-au marcat viața

Celebrul designer a dezvăluit care sunt femeile care i-au marcat existenta. Cătălin Botezatu a recunoscut că mama sa și-a pus amprenta în dezvoltarea și educațua sa. De asemenea, vedeta a precizat că Dana Opșitaru a fost marea sa iubire, dar și femeia care l-a inițiat în viață. 

„Fără doar și poate, mama este cea care și-a pus amprenta în tot ce a însemnat educația, dezvoltarea mea ca om și cea care îmi marchează în continuare viața. Apoi a fost Dana Opșitaru, marea mea iubire și femeia care m-a inițiat în viață. Dar am iubit toate femeile din viața mea cu aceeași intensitate și le păstrez un sertar în inima mea. Am învățat de la toate câte ceva, am petrecut clipe de neuitat, unice.

Însă toate femeile din viața mea mi-au marcat cu precădere viața emoțională, nu pot spune că mi-au marcat parcursul profesional. Admir foarte multe femei din România, de succes, însă nu pot spune că una mi-a marcat viața cu adevărat.”, a declarat cCătălin Botezatu pentru Viva!

Cătălin Botezatu a fost un iubit infidel

ătălin Botezatu a scos acum la iveală faptul că nu a fost cea mai sinceră persoană în poveștile de iubire, pentru că în aproape toate a ales să-și înșele partenera. 

''Am înșelat tot timpul, dar eu nu sunt căsătorit. Am avut relații, am avut iubite. Atunci când am avut relații mișto de la care aveam tot ce-mi trebuie, n-am înșelat. Am fost prins odată, la începutul vieții iubirilor mele. Am înșelat pentru că era la distanță, plecase din țară. M-a prins din cauza prietenilor „buni'. I-au dat raportul’’, a recunoscut Cătălin Botezatu, potrivit spynews.

”Nu m-am uitat nici o clipă înapoi”

După mai multe experiențe de genul acesta, designerul povestește însă că și-a primit, la rândul său, pedeapsa, iar infidelitatea s-a întors împotriva lui.

‘’Nu m-am uitat nici o clipă înapoi. A fost un şoc foarte puternic pentru ea şi pentru familia ei. La scurt timp, mi-am primit şi eu pedeapsa. Persoana pentru care îmi curmasem cursul firesc al vieţii m-a înşelat la mai puţin de şase luni cu cel mai bun prieten al meu…A fost unul din momentele care mi-au marcat viaţa. Am rugat-o cu cerul şi cu pământul să nu păstreze copilul. Nici până azi nu ştiu dacă ea a făcut acel avort”, a mai recunoscut el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   casatorie  Catalin Botezatu 



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Flick, foto Instagram

Flick Domnul Rimă a stârnit un val de reacții negative, după ce a scris o poezie controversată despre femei: „Cam jenant venind din partea unui tată de fată”

Sursă foto: Captură foto Facebook/Instagram Alin Oprea

Alin Oprea își modifică testamentul. Artistul nu mai vrea să le lase averea copiilor




pixel