„Am părut prostuță rău”. Amme, moment penibil la „Neatza cu Răzvan și Dani”: „M-au chemat să facă circ, să facă puțin mișto de mine” / VIDEO
Data publicării:
Amme a fost invitata Andreei Cercel în emisiunea „Oracolul Vedetelor”, unde a vorbit depsre cel mai penibil moment din viața ei.

În urmă cu câțiva ani, Amme a fost invitată în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, acolo unde unde a cântat prima ei piesă, „Muchacho”, produsă de Mellina. Pe atunci, frumoasa artistă avea doar 25 de ani și era prima emisiune la care participa. Emoțiile, însă, și-au spus cuvântul.

Amme, moment penibil la „Neatza cu Răzvan și Dani”: „M-au chemat să facă circ, să facă puțin mișto de mine”

Amme, care terminase Facultatea de Filosofie a Universității din București, a fost întrebată de Răzvan Simion despre filozoful ei preferat, iar momentul a devenit stânjenitor pentru ea atunci când nu a reușit să ofere un răspuns. Invitată în emisiunea „Oracolul vedetelor”, Amme a dezvăluit acum, după mai bine de 7 ani, că acela a fost cel mai penibil moment din viața ei.

„Cel mai penibil moment din viața mea a fost când am mers prima oară la «Neatza cu Răzvan și Dani». M-au chemat acolo să facă circ, să facă puțin mișto de mine. M-au ținut vreo 20 de minute. Toată lumea îmi spunea că mă țin un minut și plec. Pe mine m-au ținut 20 de minute. 

Eu terminasem Facultatea de Filosofie şi unul dintre prezentatori a început să mă întrebe de facultate, care este filozoful meu preferat. Băi, şi nu am ştiut să îi zic măcar unul. Dar nu că nu ştiam, acum aș spune, dar atunci... M-am simţit foarte prost. S-a uitat toată lumea la mine şi am părut aşa o fată blondă, ram galbenă în cap atunci, aşa se purta. Am părut prostuţă rău. M-a durut. Şi în ziua de astăzi este emisiunea”, a mărturisit Amme, în cadrul emisiunii „Oracolul vedetelor”.

Captură video: YouTube/AMME OFFICIAL

„Nu m-am simţit bine şi nu am mai mers la Neatza timp de cinci ani”

Amme recunoaște că acum se simte mult mai confortabil atunci când e invitată la „Neatza cu Răzvan și Dani”, ba chiar spune că se simte ca acasă, dar momentul din 2016 a marcat-o pe atunci, motiv pentru care timp de 5 ani nu a mai revenit în emisiune.

„Nu m-am simţit bine şi nu am mai mers la «Neatza cu Răzvan și Dani» timp de cinci ani. Nu am vrut să mai merg niciodată. Și acum când am mers zici că sunt la mine acasă. Eu acum sunt mai bine, atunci nu aveam nimic de zis. Eram foarte emotivă. Eram, săraca de mine, îţi dai seama, de la coada vacii”, a mai spus Amme, în cadrul emisiunii „Oracolul vedetelor”.

Te-ar putea interesa și: Cea mai mare frică de care Amme nu poate scăpa: „Nu pot să o tratez. Am zis că nu o să mai trăiesc” / video

Ce a spus Amme în urmă cu 7 ani când a fost întrebată despre filozoful ei preferat

În urmă cu mai bine de 7 ani, în cadrul emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", Amme a fost întrebată despre filozoful ei preferat de către Răzvan Simion. Vizibilă emoționată, Amme a spus că, deși a studiat despre mai mulți filozofi și și-a dedicat efortul în facultate pentru a obține rezultate bune, nu a putut să identifice unul singur pe care să-l considere preferatul ei.

„Care este filozoful tău preferat?”, a întrebat Răzvan Simion.

„Așa, ca să mă închideți. Am studiat despre mai mulți filozofi. Nu pot să spun că am unul preferat. Mi-am dat silința în facultate. Am terminat cu brio și sunt fericită”, a spus Amme, vizibil emoționată, în cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta




pixel