„Am sărit calul intenționat”. Mihai Trăistariu rupe tăcerea despre cele mai controversate apariții din mediul online / EXCLUSIV
Data actualizării:
Data publicării:
Mihai Trăistariu a fost invitatul Andreei Cercel în emisiunea „Oracolul Vedetelor”, difuzată pe Spectacola și DC News, unde a vorbit despre cele mai controversate apariții, dar și motivul pentru care a recurs la acestea.

Mihai Trăistariu este unul dintre cei mai cunoscuți, apreciați și sinceri artiști de la noi din țară, cu o carieră în industria muzicală de peste 25 de ani. Invitat în cadrul emisiunii „Oracolul Vedetelor”, artistul ne-a vorbit despre cele mai controversate postări din mediul online, care l-au făcut să ocupe mult timp prima pagină a tabloidelor, dar și ce se ascunde, de fapt, în spatele acestora.

„Naturalețea asta am avut-o tot timpul și am văzut că oamenilor le place”

Mihai Trăistariu ne-a dezvăluit că a fost tot timpul o persoană naturală și sinceră, iar fanii au apreciat mereu acest lucru. Chiar dacă există și persoane care îi spun să nu mai fie atât de dezinvolt, artistul alege să fie el însuși.

„Naturalețea asta am avut-o tot timpul și am văzut că oamenilor le place să fii sincer și natural, așa că am puncta-o și mai tare, din mers. Am dat interviuri, mă duceam la emisiuni și îmi scriau oamenii. Îmi dădeau comentarii sau îmi scriau în privat că sunt drăguț, natural, sincer, nu ca alții. Am înțeles din mers că omul vrea să te vadă așa cum ești. Ce atâta ne schimonosim? Hai să fim naturali. Bine, e adevărat, mă mai ceartă chiar și vedete. Mă întâlnesc cu colegi și îmi spun că eu zic tot, că mă văd la interviuri. Mă întreabă de ce spun că mama cu tata m-au bătut. Eu mai zic d-astea, că eu zic ce am pățit pe acasă. Ei îmi spun să nu mai zic tot. De ce să nu spun tot? Până la urmă ești o poveste deschisă, tu ca persoană publică.

Mă uit la Lady Gaga, care s-a lansat printr-un fel de scandal. Își punea carne în cap sau nu știu cum se îmbrăca la Premiile Oscar, MTV și așa mai departe. Venea puțin șocant, ca să atragă presa, să facă vâlvă, să fie pe prima pagină. Și Madonna a fost scandaloasă. A apărut acum 20 de ani într-un concert din Rusia răstignită pe cruce, în locul lui Iisus. Nici măcar nu a mai avut voie să calce în Rusia, deci la modul acesta, dar ei îi convenea. Mie mi-au plăcut chestiile astea, trăsnăile, care sunt niște extreme. Trebuie să își asumi”, ne-a spus Mihai Trăistariu.

Citește și: Pe ce cheltuie Mihai Trăistariu cei mai mulți bani. Artistul a recunoscut: „Cam 6000 de lei pe lună mă costă...”/ EXCLUSIV

„Am sărit și eu calul de câteva ori, intenționat, pentru a atrage atenția presei”

Mihai Trăistariu ne-a dezvăluit că aparițiile sale controversate nu au fost altceva decât o strategie de marketing și o modalitate de a rămâne cunoscut.

„Am sărit și eu calul de câteva ori, intenționat, pentru a atrage atenția presei. Au fost niște strategii. Când simțeam că intru într-un con de umbră, mi le gândeam. Și vorbitul negativ despre tine te poate aduce în față și după aceea te cureți tu cumva, că aici e problema, că rămâi puțin pătat. Eu având voce și studii, am 3 facultăți cu burse de merit, olimpic la matematică, 10 la Bacalaureat, atunci lumea mă iartă.

M-am împrietenit cu toți jurnaliștii, din mers, fără să-mi propun asta. Trebuie să rezistăm, iar altfel nu reziști, acum concurența e prea mare ca să mergi doar cântatul. M-am certat și cu fratele meu, mereu îmi zice să nu mai zic chestii, are dreptate într-un fel, știu. Frumos e să speli rufele în familie, să nu spui în presă, dar eu mă folosesc să-i fac și lui reclamă, că e pictor și poate mai vinde două tablouri și să nu-mi mai ceară bani că m-am săturat, îmi cere doar mie, și să mai fac o știre despre mine. Nu văd un lucru rău în asta. Cu ce să-mi dăuneze? Lumea e interesată”, a mărturisit Mihai Trăistariu, în cadrul emisiunii „Oracolul Vedetelor”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”

Cristina Demetrescu, captură video Youtube, Vorbește Lumea

Cristina Demetrescu, horoscop pentru prima jumătate a lunii mai 2024. Vin oportunități importante pentru mai multe zodii

Serialul Clanul de pe Pro TV

Surpriză de proporții pentru fanii serialului „Clanul”. Actorii vor putea fi văzuți în „Groapa”. Bebe Măcelaru: „Te omor, Vlahule! Îți iau suflu acum, pe loc!”




pixel