„Am trecut prin moarte”. Dan Puric, electrocutat la 20.000 de volți: „Știam că mor. Mirosea a carne arsă”
Data actualizării:
Data publicării:
Dan Puric și-a deschis sufletul și a povestit despre cele mai grele perioade din viața sa.

Dan Puric, unul dintre cei mai cunoști și îndrăgiți actori și regizori de teatru din România, a fost invitat în cadrul podcastului realizat de Mihai Morar, acolo unde a făcut dezvăluiri inedite despre dramele trăite de-a lungul timpului și despre momentele în care a pierdut cele mai dragi persoane din viața sa, primul copil, iar mai apoi mama. 
Moartea mamei sale a reprezentat pentru actorul român un moment de cumpănă care i-a marcat viața. În cadrul podcastului, Dan Puric a povestit despre ultimele momente petrecute alături de mama sa care s-a confruntat cu o boală incurabilă.


‘’Când a plecat mama, am simțit că pleacă totul din mine. Am repetat întotdeauna, eu am stat lângă ea, săraca, a avut un cancer, un sarcom. Operată, a mers bine! În ultima lună a fost în agonie totală. Dormeam cu ea în pat, pentru că eu aveam grijă, eu o spălam și la un moment dat mi-a zis « dragul mamii, ai cu ce să te învelești? Maternitatea era mai mare decât moartea ». Cu trei zile înainte să cadă, s-a sculat brusc, perfect sănătoasă și am început să râdem și nu-mi venea să cred. « A început să spună: eu mă duc, dragul mamii, că e clar că mă duc », dar ea avea un tonus extraordinar.  Și eu știi ce-mi dădeam seama în timp ce vorbea... ce mi-a zis tata, mare medic: «ai grijă că la oamenii cu astfel de boli câteodată e o revenire pe ultimele două - trei zile, anunță moartea»”, a declarat Dan Puric în cadrul podcastului ‘’Fain&Simplu’’ realizat de  Mihai Morar.


De asemenea, îndrăgitul actor a precizat că spre dimineață a căzut, iar după câteva zile, starea de sănătate a mamei sale s-a agravat și a vorbit despre momentul în care aceasta a fost internată în spital, la secția de Terapie Intensivă. 
‘’ M-am întors acasă în garsonieră, am căzut și am visat că era tânără, mama era foarte frumoasă, se pregătea în oglindă”, a menționat Dan Puric cadrul podcastului. 


Totodată, Dan Puric și-a amintit de momentul din vis în care a întrebat-o unde se duce, iar mama sa i-a spus că are o întâlnire cu tatăl lui. „Și-n clipa aceea a sunat telefonul: « Domnul Puric, a decedat mama dumneavoastră »”

Dan Puric, electrocutat 20.000 de volți: ‘’Am trecut prin moarte’’


Cunoscutul actor a povestit în cadrul podcastului despre cum a învins moartea după ce s-a electrocutat la 20.000 de volţi.


‘’Eu am trecut din multe ori prin moarte şi când m-am electrocutat la 20.000 de volți în 2014. Eram la pește, am intrat cu undița în firele de tensiune, dar nu le-am atins (...)  Am simțit așa și zic: « am murit »’’.


În urma accidentului pe care l-a avut, actorul a fost preluat și transportat la spitalul din Nehoiu, locul în care acesta a copilărit. 


‘’Știam că mor, a zis medicul că sunt un caz la miliarde că nu am murit. Mirosea a carne arsă. M-am dus acolo la urgență și acuma lucrează Dumnezeu. De două zile venise un specialist din Afganistan pe arsuri, la Nehoiu. Nu aveau iod, un bolnav mi-a dat iodul lui. Am întors capul și am văzut policlinica unde a fost mama doctoriță, cabinetul ei, când aveam 6 ani și o strigam. Priveam geamul și aveam sentimentul că mă privește mama și eu știam că mor. Nu aveai cum, adică poți să faci un infarct după toate acestea, e ceva cumplit. Am trecut prin moarte, simțeam o lumina, simțeam o protecție care venea ca o mângâiere, adică chiar și moartea îmi era senină, în schimb când a murit mama am simțit că pleacă totul din mine”, a mărturisit Dan Puric în cadrul podcastului ‘’Fain &Simplu” cu Mihai Morar. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Gabriela Ungureanu
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: dan puric  electrocutat  mama  mihai morar  murit 


DC Media Group Audience

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Canal 33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie în perioada următoare

Gina Pistol. Captură video: YouTube/Damian Draghici. Captură video: Instagram/smiley_omul

Gestul făcut de Smiley față de Gina Pistol a stârnit revoltă în mediul online: „Urât comportament! Fără cuvinte, că aș avea multe” / Video

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori




pixel