Amalia Enache vorbește despre DEMISIA de la ProTV: Sunt dispusă să renunț la tot
Data publicării:
Amalia Enache s-a dus în biroul șefei ei, pentru a discuta despre demisia de la pupitrul știrilor ProTV.

Amalia Enache este la pupitrul știrilor ProTV de peste 20 de ani. Chiar dacă prezentatoarea nu vorbește foarte des despre viața ei personală, pentru că vrea să fie cunoscută de public pentru ceea ce face, nu pentru ceea ce este, aceasta și-a deschis sufletul recent, în cadrul unui podcast. Amalia Enache a dezvăluit chiar și motivul pentru care era gata să renunțe la cariera care a consacrat-o. Totul a pornit când vedeta a aflat faptul că este însărcinată. Aceasta voia să păstreze copilul cu orice preț, însă nu era căsătorită, fapt ce o punea într-o lumină proastă, pe vremea aceea.

„În momentul în care era clar că sunt însărcinată și că nu sunt într-o poveste tipică de căsătorie, am fost la șefa mea și i-am spus că s-ar putea, pe vremea aceea era multă bârfă, și m-am gândit că s-ar putea să fie ceva ce să atragă știrile într-o poveste nedorită.

Noi, prezentatorii de știri, trebuie să fim văzuți la televizor ca niște oameni care livrează niște informații și în continuare nu cred că oamenii când se uită la televizor trebuie să se gândească la povestea mea, ci la ceea ce am eu de spus acolo și cum pot eu să îi spun acea știre, de aceea nu vorbesc mai mult despre mine, pentru că vreau ca oamenii să se uite la știrile mele, nu la mine.

Și atunci am mers la șefa mea, care este una dintre cele mai inteligente persoane pe care le știu, și i-am spus că îmi doresc foarte mult acest copil, nu sunt căsătorită, s-ar putea să se facă tot felul de speculații și că sunt dispusă să renunț la tot. Ea mi-a spus: „Dar cum adică să renunți?! Dimpotrivă, ai întreaga mea susținere”. Și chiar am avut o susținere uriașă și am șimțit așa o bucurie.”, a povestit Amalia Enache, în cadrul podcastului „Fain și simplu” al lui Mihai Morar.

Amalia Enache crede în suflete pereche

„Eu am știut foarte clar cine este cel mai bun om din lumea pe care eu îl cunosc, cine este cel mai bun tată posibil pentru copilul meu și cu cine am așa o legătură sufletească dumnezeiască.

Sufletele pereche există, doar noi credem că suflete pereche reprezintă ceva neapărat într-o poveste clasică și definitivă. Fiecare poveste de iubire are definiția ei și fiecare are un timp al ei. Ea rămâne suspendată în timpul acela. Unele povești de iubire am crede că se încheie, dar de fapt nu.”, a mai spus prezentatoarea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: amalia enache  demisie  prezentatoare  Stirile Protv 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec




pixel