Amalia Năstase a descoperit „elixirul tinereții”: Lucrul ăsta te ține tânără
Data publicării:
Amalia Năstase a dezăluit cum se se menține tânără. 

Amalia Năstase are 45 de ani. O vârstă frumoasă, plină de înțelepciune și de vitalitate. Vedeta spune că reușește să își menținp energia și tonusul cu ajutorul minții. Mai exact, ea are grijă să fie mereu ocupată cu munca, lucru care o menține în formă și fizic, dar și psihic. 

 

„Muncesc, munca te ține tânăr fără să fii (...) În secunda în care te oprești din muncă și ori că te îmbogățești, ori că nu îți mai place job-ul, cumva te năpădesc toate gândurile, îți faci tot felul de griji, intri în anumite zone în care nu neapărat poți să crești și atunci, dacă îți faci tot timpul de lucru, lucrul ăsta te ține tânără, de atâția ani am învățat să le jonglez și să fac și pentru mine, și pentru alții, și pentru copii, și pentru familie. Nu mă plâng”, a mărturisit Amalia Năstase, pentru Antena Stars, potrivit SpyNews.

Amalia Năstase, dezvăluiri emoționante, la 12 ani de la divorțul de Ilie Năstase:„Cea mai grea decizie”


Cum se menține în formă, după ce a slăbut 30 de kilograme

Amalia Năstase a reușit să slăbească 30 de kilograme, în urmă cu trei ani, după ce a ținut un regim strict.  Anul trecut, vedeta nu a mai fost atentă la alimentație și s-a îngrășat 15 kilograme, pe care însă a reușit să le dea jos cu multă ambiție. 


„Cel mai mult îmi place să fiu slabă. Nu-mi place să fiu grasă. Nu știu ce vă zic vouă… dar eu nu mă simt bine în pielea mea când sunt grasă. Dar mă simt bine în pielea mea când fac ce trebuie să fac. O să și slăbesc”, a spus vedeta pe rețelele de socializare. 

Zis și făcut! Amalia Năstase s-a apucat de treabă, iar primele rezultate au apărut imediat. Vedeta a mărturisit că nu a slăbit prin înfometare, însă a avut mare grijă la ce mănâncă. 

„M-am îngrășat ca fiecare, na, nu m-am îngrășat 15 kilograme în două săptămâni. M-am îngrășat că am mâncat mult de mai mult timp.

S-au pus niște kilograme pentru că am mâncat. Toată lumea are perioade stresante și am mai mâncat lucruri care nu au fost dintre cele mai sănătoase și s-au acumulat niște kilograme. Eu în trecut am reușit să slăbesc 30 de kilograme, fapt care mi-a dat sentimentul că pot.

Așa că m-am gândit că pot să mă mai îngraș, că slăbesc repede. Și asta, cumva, așa e. Pentru că am început de nicio săptămână și am dat deja jos 3 kilograme. Deci, se poate” – a spus Amalia Năstase la Antena Stars.

 

Amalia Năstase a declarat că mănâncă ce îi recomandă medicul nutriționist. De asemenea, vedeta a precizat că vrea să slăbească treptat și să nu pună prea multă presiune pe organismul ei. 

 

„Am început de luni. Dar toate chestiile astea se fac ducându-te la doctor. Astăzi am mâncat trei ouă și cu trei felii de bacon. Mănânc foarte bine. Mănânc, îmi și place și nici nu mi-e foame.

Mai târziu mănânc un burger de pui cu avocado și salată, fără pâine, în loc de pâine salată. Aseară am mâncat ceva chinezesc de vită, dar cu tot felul de legume și sos de cocos. Le primesc acasă.’, a dezvăluit Amalia Năstase.

„Este o dietă personalizată de nutriție funcțională cu diete customizate de către dr. Ioana Berciu. Aceste diete sunt concepute în funcție de nevoile fiecăruia, de la femei însărcinate până la cei care au un stil de viață vegan, gluten free, keto, paleo, pentru cei cu probleme digestive și balonare, pentru boli autoimune sau boli inflamatorii și multe altele‘, a mai spus ea.

 

Amalia Năstase a slăbit este 30 de kilograme cu ajutorul dietei oloproteice

 
Dieta oloproteică promite să te scape de 10% din dieta corpului în doar 21 de zile și a fost creată de un medic italian, Giuseppe Castaldo. 

Dieta oloproteică presupune eliminarea carbohidraților din alimentație și creșterea consumului de  proteine și suplimente proteice. Poți mânca la prânz sau cină carne slabă, pui, pește, curcan și chiar legume. Dar sunt excluși cartofii. După cele 21 de zile puteți începe să consumați din nou carbohidrați. 


“Eu asa mai tinusem diete, slabeam 10 – 12 kilograme, dupa care le puneam pe toate la loc, imi venea sa mananc si pereti. Am inceput dieta oloproteica pe la mijlocul lui februarie si nici acum nu mi-e pofta de niciun fel de dulce, de paste, de paine, pentru ca unele dintre suplimente le mai iau. Am slabit 32 de kilograme si sunt foarte, foarte fericita”, a declarat Amalia Nastase în urmă cu mai mult timp, pentru Antena 3. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: amalia nastase  dietă  silueta  Vârstă 


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Alexandra Duli, Andrei Ciobanu, Iancu Sterp/ captură video Voyo

Andrei Ciobanu, făcut praf de Războinici, după „demascarea” lui Zanni: „Ne-ai turnat pe toți, ai dat și în prietenul tău, Iancu”

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Zanni îl desființează pe Andrei Ciobanu: „Nu mai ai cum să fii nici cu roșu, nici albastru. Ar trebui să se facă culoarea trădătorilor”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews

Horoscop chinezesc până pe 8 mai 2024, cu Anca Dimancea. Zodia care va avea de câștigat pe plan financiar și profesional

Alina Bădic horoscop

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Aura nativilor unei zodii este extraordinară zilele acestea

Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Voropchievici: Topul celor mai puternice zodii

Badea

Toată lumea îl știe pe Mircea Badea, dar știați cine este și cu ce se ocupă sora lui?

Șerban Huidu, captură video Youtube, Emisiuni Prima TV

Marele regret al lui Șerban Huidu. „Am format un cuplu memorabil. Mi-a blocat numărul, dar e o prostie”




pixel