Amanda Seyfried şi James Norton, protagoniştii unui film horror
Data publicării:
Actorii Amanda Seyfried şi James Norton vor interpreta doi tineri căsătoriţi al căror mariaj începe să se destrame după ce se mută într-o casă bântuită din partea de nord a statului american New York, într-un nou thriller cu accente supranaturale, intitulat "Things Heard & Seen".

Bazat pe romanul "All Things Cease to Appear" scris de Elizabeth Brundage, acest film produs de Netflix spune povestea soţilor Catherine şi George Claire, care se mută din Manhattan în orăşelul Chosen alături de fiica lor de patru ani, după ce George primeşte o ofertă de a preda la un colegiu din apropiere.

Catherine renunţă la cariera ei pentru a-şi sprijini soţul şi se concentrează pe transformarea unei foste ferme de lactate într-un cămin pentru familia sa, ajutată de doi orfani locali, care par foarte ataşaţi de acea casă.

Pe măsură ce George petrece tot mai mult timp departe de familie şi se bucură de atenţia studentelor sale, Catherine devine izolată şi speriată de o serie de evenimente inexplicabile care se petrec în noua sa locuinţă.

Acest proiect reprezintă cel de-al doilea film horror pentru actriţa Amanda Seyfried în decurs de un an, după pelicula "You Should Have Left", lansată în 2020.

Actorul James Norton spune că noul lungmetraj, a cărui acţiune este plasată în anii 1980, abordează o serie de teme relevante pentru zilele noastre, precum mişcarea #MeToo şi sacrificiile făcute de femei pentru partenerii lor de viaţă.

Filmul "Things Heard & Seen" a fost scris şi regizat de duoul de cineaşti Shari Springer Berman şi Roberto Pulcini, care au spus că au dorit "să onoreze spiritul" cărţii scrise de Elizabeth Brundage în timp ce s-au inspirat din peisajul "dramatic şi înfricoşător" din Hudson Valley, notează Agerpres.

"Things Head & Seen" va avea premiera mondială joi pe platforma de streaming Netflix. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Spectacola
Categorie: Cinematografie
Tagurile articolului: amanda seyfried  film  horror  james norton  things heard - seen 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel