Amelie Nicole, fiica Elenei Gheorghe, probleme de sănătate. Ce s-a întâmplat cu micuța: "De două nopți nu dormim"
Data publicării:
Amelie Nicole, fiica Elenei Gheorghe, se confruntă cu probleme de sănătate. Artista a povestit ce s-a întâmplat cu micuța. 

Elena Gheorghe trece prin momente delicate din cauza faptului că fiica ei nu se simte foarte bine. După ce băiețelul artistei a trecut prin câteva probleme de sănătate în urmă cu câteva zile, acum și mezina familiei are acceași afecțiune. Vedeta este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii tot ce se întâmplă în viața ei. Recent, Elena Gheorghe le-a povestit că fiica ei, Amelie Nicole se confruntă cu „boala copilăriei”.

Fiica Elenei Gheorghe se confruntă cu "boala copilăriei"

În urmă cu câteva zile, Elena Gheorghe le-a povestit fanilor că fiul ei, Nicholas, se confruntă cu varicelă. Deși l-a izolat de sora sa, se pare că și micuța familiei a luat boala de la fratele său. Vedeta a observat că pe corpul micuței apar din ce în ce mai multe bubițe roșii, iar apoi a constatat că este vorba tot despre problema prin care a trecut băiețelul său. 

Cum se simte fiica Elenei Gheorghe

Elena Gheorghe a povestit că fiica ei se abține cu greu din scărpinat. 

"Ne-am bucurat că a scăpat Amelita de răceală. Ne-am bucurat, ne-am bucurat și uite că Ame are varicelă. De două nopți nu dormim, dar totul pare să fie bine, cu excepția că se abține cu greu din a se scărpina. (...)", le-a povestit Elena Gheorghe fanilor din mediul online.

Nicholas, fiul Elenei Gheorghe, probleme de sănătate

"(...) Nicholas a făcut vârsat de vânt și nu am avut ce face decât să-i despărțim pe cei doi micuți. Nichlas a rămas aici, în grija mea, pe când Amelie este la ai mei, la Clinceni. Boala se manifestă prin nopți nedormite, bubițe pe tot corpul, pe față, în cap. A debutat cu febră, moleșeală, dar ne-am dat seama imediat că este vorba despre varicela.

O forma destul de severa zic eu. (....)Noi ne-am bucurat ca Nikolas era deja la soacra mea, iar Amelie la Clinceni, am zis ca poate nu o ia si cea mica. Ea nu ar intelege ca nu trebuie sa se scarpine si poate rămane cu semne (...) Mai avem un hop sa nu avem vreo surpriza de la Amelie zilele acestea. Speram ca totul sa treaca cu bine și sa treceme peste proba de foc..", a povestit Elena Gheorghe pe Instagram-ul personal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: amelie nicole  Elena Gheorghe  sănătate  varicela 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut




pixel