America Express nu le-a adus doar premiul cel mare lui Bordea și Cortea. Câți bani au câștigat cei doi în cei 7000 de km parcurși
America Express, competiția care a ținut cu sufletul la gură milioane de români, a ajuns la final și și-a desemnat câștigătorii. Cătălin Bordea și Nelu Cortea au reușit să câștige competiția, trecând prin probe grele dar pe care au reușit să le biruiască cu mult umor și carisma.

Dar, cu toții ne-am întrebat care ar putea fi miza, pentru care niște oameni, celebrii chiar, ar putea să treacă prin astfel de momente deloc ușoare. Ei bine, motivul nu este doar adrenalina sau plăcerea unei experiențe noi ci și o sumă considerabilă de bani, care are rolul să ii răsplătească pe cei doritori de senzații tari.

30 000 de euro și 7000 de km

30 000 de euro sunt banii care le-au revenit celor doi comedianți, după ce au reușit să le sufle victoria celuilalt cuplu finalist, Andreele Bălan și Antonescu, așa cum anunța Irina Fodor, chiar la începutul competiției:

 "Dragilor-probabil că vă spun așa pentru ultima oară în acest show. După zece săptămâni în care ați visat, v-ați luptat, ați sperat, iată-vă ajunși în perla Caraibilor, adică în Cartagena de Indias. O citadelă a splendorilor, a culorilor, citadela marii finale de pe Drumul Aurului. Timp de secole, căutătorii de comori, conquistadorii, pirații și mulți alții au încercat să cucerească orașul despre care se spunea că ascunde multe comori. Totuși, Cartegena n-a căzut niciodată și și-a câștigat numele de La Heroica. De această dată veniți voi, eroii mei. Sunteți gata să o asediați cu ultimele forțe, cu ultimele resurse, pentru ultima cursă către marea victorie, marele titlu și marea amuletă de 30.000 de euro?”.

După 7000 de km parcurși prin Mexic, Guatemala și Columbia, cele două perechi au fost pregătite pentru o bătălie memorabilă. Concurenții și-au adunat toate resursele de energie, pentru maratonul cu indicii, desfășurat într-un ritm nebun, care avea să le aducă victoria, mult dorită.

”Încă nu ne vine să credem. Suntem foarte mândri că am ajuns aici. Vor ieși scântei! N-o să fie o bătălie cu mănuși”, declara Nelu Cortea. "Sunt niște emoții absolut incredibile, fierbem pe interior. M-am gândit toată noaptea la chestia asta”, mărturisea acesta înainte, să pornească la drum.

"Suntem gata să asediem Cetatea Cartagenei, să o cucerim. Cetatea asta nu e pregătită pentru ce urmează!”, completa cu umor, Cătălin Bordea.

Și cei doi, se pare că s-au ținut de cuvânt, revendicând la final, marele premiu de 30 000 de euro.

Amuletele valoroase

Doar că acesta nu a fost singurul câștig în bani, al celor doi. Dacă stăm să ne uităm la tot parcursul lor în competiție, aceștia au mai câștigat și 4 amulete, în valoare de 1000 de euro fiecare, suma care se adună la cea obținută din marele trofeu.

Salariu și aventură

Nici participarea lor, la concurs, nu a fost una gratuită, concurenții fiind remunerați oricum, indiferent de perioada și performanțele lor din emisiune. Nu se cunosc sumele exacte,pe care aceștia și le-au negociat, dar ele ar fi cuprinse între 1000 și 1500 de euro, pentru fiecare etapă parcursă, în competiție, conform fanatik.ro.  

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Cristina Nacar | Dată: 27 Martie 2023, 11:26

DC Media Group Audience

Tudor Chirila, foto Instagram

Tudor Chirilă, răspuns genial pentru copiii săi, după ce i-au cerut să le cumpere telefoane: „Pune-i cartelă și du-te cu cărămida la școală”

Cristina Demetrescu, captură video Youtube/ Voi cu Voicu

Cristina Demetrescu - Horoscopul verii 2023. Zodiile care vor da lovitura: „Mari șanse din punct de vedere profesional, creștere, promovare”

Mirela Vaida, captură video Youtube/ Acces Direct

Mirela Vaida este în doliu. Vedeta va lipsi de la Acces Direct: „Este un eveniment greu în familie”

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube/ Fanatik

Camelia Pătrășcanu, horoscop. Fenomenul astrologic de pe 9 iunie vine cu schimbări majore pentru zodii

Stephan Pelger, foto Instagram

Ioana Mandache, despre Stephan Pelger: Era foarte trist. Confirmase că vine și la petrecerea Viva, dar nu a mai ajuns

Adam Stavarache, captură video Vorbește lumea

Persoanele cele mai predispuse la divorț, în funcție de data nașterii. Adam Stavarache: „Pot rămâne singure toată viața”

Sursa Freepick

Horoscop. Venus în Leu, de pe 5 iunie. Previziuni pentru ultimele ȘASE semne din zodiac

Sursă foto: Instagram/ Sarah Juree

A fost exclusă din învățământ după ce s-a aflat ce făcea în afara programului. Povestea profesoarei care își vinde pozele online: „Mi-am câștigat întregul salariu anual de profesor”

Sursa foto: Marina Almășan, Facebook

Recunoașteți personajul? Este o cunoscută prezentatoare TV și scriitoare de la noi din țară

Sursa foto: unsplash, autor Obie Fernandez

Cele mai irascibile semne zodiacale. Le este greu să-și schimbe comportamentul

Bianca Drăgușanu, foto Instagram

Educație fără fițe. Fiica Biancăi Drăgușanu merge la o școală de stat: „Dacă eu am crescut normal, la o școală de stat, ea de ce nu ar face asta?”

Sursă foto: Youtube/ theXclusive

Copiii adoptivi ai Luminiței Anghel s-au reîntâlnit. Reacția artistei după ce David Pușcaș a revăzut-o pe Măriuca