America Express nu le-a adus doar premiul cel mare lui Bordea și Cortea. Câți bani au câștigat cei doi în cei 7000 de km parcurși
Data publicării:
America Express, competiția care a ținut cu sufletul la gură milioane de români, a ajuns la final și și-a desemnat câștigătorii. Cătălin Bordea și Nelu Cortea au reușit să câștige competiția, trecând prin probe grele dar pe care au reușit să le biruiască cu mult umor și carisma.

Dar, cu toții ne-am întrebat care ar putea fi miza, pentru care niște oameni, celebrii chiar, ar putea să treacă prin astfel de momente deloc ușoare. Ei bine, motivul nu este doar adrenalina sau plăcerea unei experiențe noi ci și o sumă considerabilă de bani, care are rolul să ii răsplătească pe cei doritori de senzații tari.

30 000 de euro și 7000 de km

30 000 de euro sunt banii care le-au revenit celor doi comedianți, după ce au reușit să le sufle victoria celuilalt cuplu finalist, Andreele Bălan și Antonescu, așa cum anunța Irina Fodor, chiar la începutul competiției:

 "Dragilor-probabil că vă spun așa pentru ultima oară în acest show. După zece săptămâni în care ați visat, v-ați luptat, ați sperat, iată-vă ajunși în perla Caraibilor, adică în Cartagena de Indias. O citadelă a splendorilor, a culorilor, citadela marii finale de pe Drumul Aurului. Timp de secole, căutătorii de comori, conquistadorii, pirații și mulți alții au încercat să cucerească orașul despre care se spunea că ascunde multe comori. Totuși, Cartegena n-a căzut niciodată și și-a câștigat numele de La Heroica. De această dată veniți voi, eroii mei. Sunteți gata să o asediați cu ultimele forțe, cu ultimele resurse, pentru ultima cursă către marea victorie, marele titlu și marea amuletă de 30.000 de euro?”.

După 7000 de km parcurși prin Mexic, Guatemala și Columbia, cele două perechi au fost pregătite pentru o bătălie memorabilă. Concurenții și-au adunat toate resursele de energie, pentru maratonul cu indicii, desfășurat într-un ritm nebun, care avea să le aducă victoria, mult dorită.

”Încă nu ne vine să credem. Suntem foarte mândri că am ajuns aici. Vor ieși scântei! N-o să fie o bătălie cu mănuși”, declara Nelu Cortea. "Sunt niște emoții absolut incredibile, fierbem pe interior. M-am gândit toată noaptea la chestia asta”, mărturisea acesta înainte, să pornească la drum.

"Suntem gata să asediem Cetatea Cartagenei, să o cucerim. Cetatea asta nu e pregătită pentru ce urmează!”, completa cu umor, Cătălin Bordea.

Și cei doi, se pare că s-au ținut de cuvânt, revendicând la final, marele premiu de 30 000 de euro.

Amuletele valoroase

Doar că acesta nu a fost singurul câștig în bani, al celor doi. Dacă stăm să ne uităm la tot parcursul lor în competiție, aceștia au mai câștigat și 4 amulete, în valoare de 1000 de euro fiecare, suma care se adună la cea obținută din marele trofeu.

Salariu și aventură

Nici participarea lor, la concurs, nu a fost una gratuită, concurenții fiind remunerați oricum, indiferent de perioada și performanțele lor din emisiune. Nu se cunosc sumele exacte,pe care aceștia și le-au negociat, dar ele ar fi cuprinse între 1000 și 1500 de euro, pentru fiecare etapă parcursă, în competiție, conform fanatik.ro.  

 

 


Autorul articolului: Cristina Nacar
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: america express  catalin bordea  nelu cortea  premiu 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel