Amintirea din copilărie legată de Paște pe care nu o poate uita Teo Trandafir: „Mi se părea fascinant”
Data publicării:
Teo Trandafir ne-a dezvăluit mai multe momente memorabile petrecute în copilărie de Paște.

Teo Trandafir are mai multe amintiri din perioada copilăriei care sunt strâns legate de Paște și de zilele acestea frumoase de sărbătoare, în care toți românii obișnuiesc să fie alături de familie și să se bucure de liniște, rugăciune și de mesele pline de bunătăți. Astfel, celebra prezentatoare de la Kanal D ne spune că are și o amintire destul de pregnantă din perioada copilăriei, care i-a rămas în cap până în ziua de astăzi.  

„Îmi aduc aminte că eram la Pitești și mergeam la Slujba de Înviere și mi se spunea că vine Isus. Ce nu înțelegeam eu pe atunci era de ce nu vine cum îmi închipui eu și tot îl așteptăm să vină. Am întrebat-o pe nășica mea într-un an de ce nu vine Isus și unde este și ea mi-a arătat în sus. Eu nu mi-am dat seama că îmi arată pictură care domina biserica.

Credeam că de acolo o să vină. În timp mi-am dat seama de una singură că lucrurile sunt mult mai metaforice și profunde decât poate înțelege un copil de câțiva ani.”, a declarat Teo Trandafir în exclusivitate pentru SPECTACOLA.

Teo Trandafiri, povești din perioada copilăriei

O altă amintire la fel de frumoasă pe care vedeta de la Kanal D o are din acea perioadă este faptul că era tratată în familie asemenea unui adult, motiv pentru care nu era niciodată trimisă de către părinții ei la somn prea devreme.

„Îmi aduc aminte că aveam voie să stau mult, nu trebuia să merg să mă culc. Pentru mine dormitul la prânz sau seară devreme au fost întotdeauna o mare problema. Îmi aduc aminte că era minunat să pot să stau cu cei mari, mi se părea fascinant.”, ne-a mai spus celebra prezentatoare TV.

Ce i-a cerut Iepurașului de Paște

Cât despre dorința pe care o are pentru Iepuraș, prezentatoarea spune că a renunțat la a-și mai face idealuri de cadouri și dorințe materiale. În acest sens, Teo Trandafir este sigură că va fi surprinsă cu lucrurile de care are o reală nevoie, fie că e vorba despre unele materiale, ori spirituale.

„Nu m-am gândit la asta. Eu mi-aș dori, în general, ce am nevoie, nu ce vreau. Uneori se întâmplă să vrem niște prostii pe care, odată obținute, nu le folosim la nimic. Așa că, dacă Iepurașul vreau să îmi aducă ceva, va ști el ce am nevoie.”, a continuat aceasta.

Care sunt emisiunile pe care le urmărește de pe Kanal D 

„Am câteva emisiuni preferate. Îmi place "Jocul cuvintelor", pentru că te ține alert și în tensiune alături de concurenți, mai ales că din fotoliu ești mai inteligent. Îmi place "Insula de 1 milion", pentru că îmi plac concurenții, dinamică show-ului, mai ales că eu sunt consumatoare de reality de la Big Brother încoace și, recunosc, abia aștept să cunosc concurenții când vor veni la "Follow us" să discutăm despre experiență lor de pe Insula.”, ne mai spune Teo Trandafir.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: Pro TV

Mesajul neașteptat pe care i l-a trimis Zanni lui Cătălin Măruță: „Mi-a scris pe Instagram”. Ce i-a răspuns prezentatorul TV

Captură video: YouTube/Canal33

Lună Plină din 23 mai 2024. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru toate zodiile

Captură video: YouTube/Românii au talent

Violeta Botezatu, aplaudată în picioare de toți jurații de la Românii au Talent: „M-a durut carnea pe mine la cât de mult mi-a plăcut” / VIDEO

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Captură video: Pro TV

Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, a răbufnit la adresa lui Zanni: „Aș vrea să fie eliminat. În acel exil a luat o altă traiectorie”

Captură video: Pro TV

Se încing spiritele la Survivor All Stars. Zanni tună și fulgeră la adresa lui TJ Miles




pixel